../images/Emo6.gif חעעעעעעעעעעעעעעעעע
קראת את התגובות?? אמא זה קורע!! ואני בד"כ שונאת טוקבקים אבל כמעט כל אחד הפיל אותי...
(אולי זו השעה....) 123- תעיפו כבר את הכתבה החלאתית הזו!!! אין לכם על מה לכתוב? השתגעתם? אתם מטיפים לזנות תגובה א- ברור שאמא שלך סטרייטית תגובה ב- מה רונית, האמת קשה לך? לא נורא. ראשית מה הקשר בין זנות ללסביות? שנית זה שהעובדות מראות שלסביות הן הורים מוצלחים יותר מסטרייטים אינה יכולה להיות עידוד לנשים להיות לסביות. זה בערך כמו לנסות לעודד נשים טיפשות בורות וחשוכות להיות אינטיליגנטיות ונאורות. מי שנולדה עם משכל נמוך, זה כנראה לכל החיים... (~; אחד שהגיב למישהו שאמר שהלואי והיו לו בבית שתי לסביות- בתור גבר נשוי. אני יכול להגיד שמעולם לא היה ברור לי הפנטזיה הזאת של גברים על לסביות הרי הם לסביות ולעולם לא יצרפו אותם!!! לפי דעתי זה אפילו מדכא לחיות עם לסביות כי אז זה ברור שעולם לא יהיה שום סיכוי לכלום
ואני שואלת את עצמי למה גבר נשוי חושב על דברים כאלה?.... ואיך אפשר לכתוב "לסביות" אחרי המילה "הם" זה נוגד את כל חוקי ההיגיון ולו הקלוקל ביותר! מישהו כתב כתב למישהו אחר "חבר, אתה חופר" זה אולי אחד הדברים המצחיקים ביותר ששמעתי לאחרונה!
אמג זה אדיייייייייייר 31- אם אתן כל כך תומכות בנשים רבות בבית אז למה ביטלתם את הנישואים הפוליגמיים? תגובה- כי הזין מפריע באמצע ע-נ-ק !!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחח תמיד ידעתי שאסור לי לגדל ילדים....