הילד בן 32 - נקרע המחבט של אבא -

קוסטיקה

New member
הילד בן 32 - נקרע המחבט של אבא -

הוא הולך לחנות לקנות מחבט. אודה למעט אינפורמציה באשר לאיך בוחרים מחבט טניס, אילו נקודות החלטה יש לי??? (איזה גודל ועובי ידית, איזה ראש, סוג מיתרים וכדו´...). מה באשר לחומרים: טיטניום, קרבון, גרפית – מה ההבדל, איזה עדיף? אני טניסאי חובבן במלוא מובן המילה - משחק גג פעם בשבוע - עד עכשיו שיחקתי עם רקטה שהייתה שייכת לאבי..., בטח בת 25 שנה לפחות..., (ווילסון עם ראש גדול שהחזירה נחמד), עכשיו כשנקרעו הגידים בשיבה טובה אז יש סיבה למסיבה. כן אני יודע אפשר פשוט לארוג מחדש בכמה גרושים - אבל הרקטה ישנה וכבדה - שווה? דרך אגב ראיתי בעיתון פרסום על חגיגת טניס במגה – אם מישהו מכיר ספציפית את המבצעים שם אז אשמח לשמוע. כמה ראוי להשקיע במחבט לחובבן שכמותי? תודה מראש

galitay

New member
אינפורמציה

עובי ידית : זה תלוי ביד שלך, אתה אמור להחזיק מחבט באחיזה של פורנד (כף יד) והאצבעות משני הצדדים צריכות כמעט להפגש. אני חושב שתצטרך גודל בין 4 לבין 4 ו שני שליש. לגבי החומר : טיטניום הוא מחבט מאד יקר שנועד למבוגרים מאד שאין להם כח ביד. קשה מאד לחבטו איתו, כי כמעט ואין שליטה, לא מרגישים את המחבט, עובדה שאף שחקן בסבב המקצועי לא משחק איתו. 100% גרפית נחשב פעם למחבט מצוין בגלל שהוא קל אבל לפי דעתי 50% גרפית זה אחלה. מבחינת השקעה במחבט בשבילך זה נע בין 400 לבין 800 שקל, תלוי מאיזו חברה, איזה סוג, איזה גודל ועוד הרבה בולשיט שאני לא ממש זוכר. נ.ב ווווואאאאאאאיייייי 25 שנה החזיקו החוטים
אצלי מקסימום חודשיים....

galitay

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ברוך הבא
אתה פה רק כדי לברר על המחבט או מתכוון להשאר ? ספר קצת על עצמך...

קוסטיקה

New member
גליטי- שכחתי לציין פרט קטן

שמתוך 25 השנים שהמיתרים חיו הרקטה היתה מאוחסנת 24 שנים במרתף. אני פה רק ל..., ואני כנראה לא..., אבל זה בסדר אני בטוח שלא ירגישו כאן בחסרוני. (אבל האמת- איזו התעלמות, לא הגזימו?).

galitay

New member
כמעט אף אחד לא מבין בזה

לא כל מי שוראה ואוהב טניס גם משחק ובטח שלא יודע על מחבטים...

רפי2002

New member
galitay צודק...

שאלת שאלה מאוד מסויימת, שאני למרות שאני משחק טניס, לא ממש מבין.... מה הטעם שאני יענה לשאלה שאני לא יודע? יכולתי סתם להגיד לך "לך לקנות ווילסון 5.1", אבל אני לא בטוח שזה המחבט המתאים.... ולפי סקר שעשינו, רב המשתפים פה אוהבים בעיקר לראות טניס, לכן הם לא מתמצאים במחבטים... אל תיקח את זה אישי חבר! :)

galitay

New member
ועוד משהו...

חוץ מסמפרס ועוד כמה שחקנים רוב השחקנים הסבב המקצועני אפילו לא יודעים לשים לעצמם גריפ... גריפ ( מה שמסביב לאורית - הידית של המחבט, מה שמשפר את האחיזה)

קוסטיקה

New member
אז ככה:

ראשית לידיעתכם {אם זה מעניין אותכם - לפחות את גליטי .-) }: החלטתי נפלה על מחבט וילסון טי 2L1 (שם נוסף Titanium2) מק"ט 5019973730611 במגה ספורט, עשוי גרפית וטיטניום, במבצע 399 ₪ במקום 500 ₪, באילת 340 ₪. ולגבי הגריפה - אז מדוע שידעו - מה נהגי מירוצים הם מכונאים מחוננים? בטח מקצוענים בגריפות עושים זאת עבורם... היה נעים...

galitay

New member
אחלה...

תהנה ואם בא לך תחזור ותביא ימי שאתה יכול למה הפורום הזה נהיה יבש אם אין משחקים של סמשנובה

למעלה