הילד כל הזמן רעב

taltula1976

New member
הילד כל הזמן רעב../images/Emo7.gif

שלום התחלנו לפני כחודש לבני בן השנתיים דיאטה נטולת גלוטן וקזאין וסויה. חלק מהסמפטומים נעלמו לא לגמרי אבל יש שינוי גם בקשב ובריכוז. אבל הילד כל הזמן רעב וכל הזמן חסר מנוחה. נתתי גם שמן דגים של JACKOBS והוא שלשל ועכשיו נתחיל שמן דגים של גיא בן צבי. בנוסף קיבלנו פרוביוטיקה לתת פעמיים ביום אבל גם את זה הוא משלשל כך שהוא יותר רעב ויותר חסר מנוחה. מה לעשות???? תודה.

אנא תני עוד פרטים.

(וטוב לשמוע שיש גם צד חיובי...) 1. הוספת עמילנים למזון יכולה להגביר רעב וחוסר מנוחה, גם בגלל האינסולין וגם בגלל התפרצות של שמרים. זה קורה לפעמים כשעוברים ל-GFCFSF וזה אחד הדברים שצריך להיזהר מהם. האם יש במשפחתכם בעיות סוכר (סכרת או היפוגליצמיה?) 2. ייתכן מאוד שהילד אלרגי או רגיש לאחד התחליפים בדייאטה או לכמה מהם ולכן השילשול. האם החלפתם הכול בבת אחת או עברתם בהדרגה? אנא פרטי במידת האפשר מה הילד אכל לפני הדייאטה ומה הוא אוכל עכשיו. 3. שילשול של שבוע שבועיים יכול להיות קשור ל-DIE OFF, אבל שילשול במשך חודש כבר מצביע על בעיה. האם את יכולה לפרט יותר לגבי השילשול? ריח, צבע, מירקם, תדירות? מלווה בכאבים? 4. איך הילד נראה? מה צבע העור יחסית לקודם (לבן יותר, צהוב יותר)? האם הלשון שלו לבנה? האם הבטן נפוחה? האם יש לו פריחה שלא הייתה קודם? האם הילד חסר מנוחה יותר בזמנים ספציפיים - שעות מסויימות ביום, או לאחר שאכל, או לאחר שאכל דברים מסויימים? האם הילד נחשף עכשיו לדברים בסביבתו שלא נחשף אליהם קודם? אני ממליצה שוב בחוזקה על אנזימים שיכולים לפתור לפחות חלק מהבעיות האלה. איזו פרוביוטיקה אתם נותנים וכמה? פרוביוטיקה דווקא יכולה לגרום לעצירות לפעמים.

taltula1976

New member
הנה עוד פרטים כמה שניתן...

לפני הדיאטה אכל בבוקר פתיתים בצהריים מנת בשר עם תוספות כמו אורז פסטה פירה וירקות מבושלים בערב אכל מעדן סקי ובלילה דיסת מטרנה בין לבין אכל עוגיות ונשנושים. כרגע אוכל בבוקר ביצה בצהריים בשר עם ירקות מבושלים או אורז או פסטה כמובן נטול גלוטן, סויה וקזאין. בערב אוכל פסטה או אורז מבושל ושאר הזמן אוכל עוגיות כמובן שהכול נטול גלוטן וסויה וקזאין. פרוביוטיקה היא של אלטמן ושמן דגים היה של JACKOBS וכרגע הזמנתי של גיא בן צבי שצריך להגיע אליי בדואר השלשלולים התחילו לסירוגין מאז שנתתי את השמן דגים הפסקתי גם השלשולים הפסיקו. התחלתי פרוביוטיקה שוב התחילו השלשלולים מזה כמה ימים והפסקתי את הפרוביוטיקה אך השלשול ממשיך עם ריח נוראי בטן נפוכה ומצב רוח לא יציב כל הזמן מנדנד כל הזמן מילל לי זה נראה רעב וכאבי בטן ואחרי זה הוא משלשל ואז נרגע קצת וככה כבר מס' ימים. את הדיאטה עשינו בהדרגה ותוך שבוע עברנו לתפריט נטול. גם תפוחי אדמה אנחנו לא נותנים לו. העוגיות כן מכילות קמח תפוחי אדמה וכמובן גם סוכר. אבל אין בעיות של סוכרת וכל מיני מחלות למינהם כדוגמתם. צבע העור רגיל והלשון גם. הילד חסר מנוחה לפני שאוכל, משלשל, ואז אוכל ונרגע. יש מקרים שהוא גם חסר מנוחה ובוכה אחרי האוכל זה לא תמיד ככה זה לסירוגין. אין פריחה לגבי כאבי בטן אין לי מושג. רוב המאכלים שאוכל הם מקמח אורז העוגיות מקמח תפוחי אדמה ויש גם עמילן. שותה מים רתוחים בטמפרטורת החדר מאוד בררן באוכל לא אוכל פירות ולא ירקות טריים ולא פרוסה רק את הדברים שרשמתי. כרגע מקבל רק פרוביוטיקה ואצרף לו גם אומגה 3 של גיא. הפסקתי את הפרוביוטיקה. כרגע בעצם לא מקבל כלום. תודה.

אני אחשוב ואתייעץ עם רז

ואחזור אלייך. האם אתם עובדים עם מישהו מקצועי שמנחה אתכם?

taltula1976

New member
מנחה אותי הומאופטית

ועכשיו אפנה לרוני אנטן לעזרה אם יש לכם איזה שהוא טיפים אשמח לשמוע

razgalili

New member
המוצרים שהשתמשת כנראה לא טובים לילד

הרבה ילדים צריכים לעבור מספר מוצרים עד שמוצאים משהו שהילד לא רגיש לו. על פי התיאור כנראה שיש פה שתי בעיות שונות - באחת יש רגישות או אלרגיה של הילד לשמן הדגים, ובשניה יש בעיה עם הפרוביוטיקה. נסו להחליף פרוביוטיקה לפרוביוטיקה אחרת ולתת מינונים גבוהים במשך תקופה (אין חשש למינון יתר) כרגע אוכלוסית החידקים במעיים של הילד השתנתה, אבל לא התיצבה ולכן הוא סובל משילשולים וגזים. מינון גבוה של פרוביוטיקה יכול לפתור את הבעיה בתוך יומיים שלושה. לגבי הרעב של הילד - כדאי לעשות חושבים מחדש אחרי שהבעיה של המעיים תשתפר וניתן יהיה לראות איך הוא מתנהג כשהוא יותר מיוצב. נשמע שהמעיים של הילד בעיתיים באופן כללי ותצטרכו להאבק הרבה כדי לשמור אותן מאוזנות.

JacobSk

New member
הרבה הורים שמשתמשים בשמן דגים של פרוטרה

מדפחים על שיפור ניקר בתעבון של ילד מאחרי מתן שמן דגים הזה. גם רעיתי את זה על ילד שלי.לפי דעתי זה מאוד טוב. וחבל שאת מחליפה מוצר של פרוטרה עם ריכוז גבוה למוצר שריקוז שלו הרבה יוטר נמוך. בקשר לשילשולים זה יכול לגרום מכמה סיבות אחת מהן שילד התחיל לעכול הרבה יותר וגמ כדעי לבדוק שילד לאלרגי לדגים

JacobSk

New member
הרבה הורים שמשתמשים בשמן דגים של פרוטרה

מדפחים על שיפור ניקר בתעבון של ילד מאחרי מתן שמן דגים הזה. גם רעיתי את זה על ילד שלי.לפי דעתי זה מאוד טוב. וחבל שאת מחליפה מוצר של פרוטרה עם ריכוז גבוה למוצר שריקוז שלו הרבה יוטר נמוך. בקשר לשילשולים זה יכול לגרום מכמה סיבות אחת מהן שילד התחיל לעכול הרבה יותר וגמ כדעי לבדוק שילד לאלרגי לדגים

למעלה