באמת קשה לתת תשובה בלי נתונים
אך אנסה לתת לך קצת מנסיוננו... אוהי ואני התחלנו את מערכת היחסים שלנו ממש רגע לאחר פרדתו מזוגתו לשעבר, הבת הקטנה שלו היתה בת 15. איכשהו היא (כנראה) עשתה הקשר כלשהו בין הפרדה מאמה וההתחברות איתי, ולאו דוקא מתוך מחשבה שאני גרמתי לכך (ואני לא!). הספקתי להפגש איתה פעם אחת וכשהבינה שהקשר הזה הוא קצת יותר מסתם ידידות, לקחה כמה צעדים אחורה, וסירבה ממש בתוקף להפגש עם אוהי, איתי ו/או בנוכחותי שלא לדבר על להגיע אלינו הביתה. הבנתי שיש לנו כאן משבר שאם לא נטפל בו בעדינות אנחנו עלולים לאבד את הילדה והדרך חזרה תהיה קשה הרבה יותר. לכן, אוהי נפגש איתה בחוץ - הם נסעו לים, בילו בכל מיני מקומות בחוץ וכו'... כעבור זמן (אני מדברת על חודשים ספורים), ניצלתי הזדמנות שאוהי היה בחו"ל הזמנתי אותה לבלות איתי בים הסוער (היא אוהבת ללכת לים בזמן סערה). היה לה קשה לעמוד בפיתוי והיא הסכימה. בסוף הבילוי כאשר היינו קפואות למשעי.... הזמנתי אותה לבא להתחמם אצלנו בבית. בתי הגדולה, שהיתה בסוד העניין, הכינה פנקייקס וכך הגענו לבית חמים ומריח טוב... היו הרבה חיוכים מהולים במבוכה (שלה) ואנחנו ריככנו את הכל בדיבורים וצחוקים. כעבור יומיים אוהי היה אמור לחזור בלילה מנסיעתו ושוב, הזמנתי אותה לבוא אלינו כדי לחכות לו... משם ועד היום הדרך סלולה ופתוחה... זה בקיצור ואולי יהווה לך מתכון שאולי יתאים לכם. מקווה שהועלתי לראות דברים מזווית שונה, כי הכל תלוי בזווית הראייה... בהצלחה