הילד עובר כל הזמן למיטה של ההורים

shai19711

New member
הילד עובר כל הזמן למיטה של ההורים

היי עינת יש לי ילד בן 3 שכל הזמן עובר מהמיטה שלו למיטה שלי ושל אישתי. בדרך כלל בין השעות 12 בלילה ל 2 בלילה. אנחנו משתדלים תמיד להחזיר אותו אך הוא תמיד חוזר,המקרה חוזר על עצמו לעיתים עד 3 פעמים בלילה. אחרי פעמיים אנחנו כבר דיי מתעייפים ומגיעים לשעות של הבוקר וכבר אין כוח להחזיר אותו. בדרך כלל מה שקורה הוא שאני הולך לישון בסלון והוא נשאר לישון עם אישתי. נא ייעוצך בנושא תודה מראש שי.

survivorrr

New member
נו... ולמה אתה מצפה?

אתה כותה שבסוף - אתם נשברים ולא הוא. אתה עוד כותב שבכלל ויתרת על מקומך במיטתך (נפלת על הראש?). אז למה שלא ינצל את זה? יסלח כבודו אבל הוא יותר חכם ממך. אני אומר את זה כאב ל-3. אין לישון במיטת ההורים. כל אחד - במיטה שלו. אין יותר ויתור על מקומך במיטתך. זו מיטתך - נקודה. שים לב שכך הוא גורם לך לוותר על הזוגיות שלך עם רעייתך. בסוף גם היא תתרגל לזה. אתה מסכים? הלו.... קו-קו-רי-קו. להתעורר. לא להיבהל מיללות/בכיות/דמעות וצרחות. עיקביות ונחישות - זה שם המשחק וזה הפתרון. זה שהוא מוחה? שיימחה. מחאה זה לגיטימי. דמעות שוטפות את העיניים. אל תשכח שגם לו יהיה קשה לשנות את ההרגל והוא מוחה. לא לצעוק, לא לכעוס, לא להתרגז ובטח לא פליק. בשקט. בלי מילה להחזיר אותו למיטה, לכסות יפה, נשיקת לילה טוב אחת (לא סידרה) ולצאת מהחדר.לילה או שניים של מחאה והוא יתרגל.

shai19711

New member
ילד עובר למיטה של ההורים

תודה רבה לקחתי כל מלה שלך לתשומת ליבי החל מהיום אני מבצע. שוב תודה שי.

למעלה