הילד עם הטייטס

אורי 0

New member
הילד עם הטייטס

לכולם, וביחוד לגיל: תקראו את הטור של ה"סטרייטית הקוירית" בזמן הורוד האחרון, שמדבר על אח תאום שמעריץ את אחותו (בני 4) ומחקה אותה - ומתעקש ללכת עם טייטס (הוא כמובן רוצה ורודים, ההורים שלו קונים לו בכוח בצבעי הסואה וכו'). היא כמובן לא ממש מבינה ענין. מדברים על זה שהוא "יצא הומו" מה זה קשור? הוא אולי יצא קרוס דרסר, ואולי לא. זהו - שבניגוד לגיל (ואני פה מגיב על משהו שהוא/יא כתב/ה בשרשור אחר, ותגיד לי בבקשה באיזה מגדר (מין דקדוקי) להתייחס אליך כי נמאס לי מהקוים הנטויים...) אני לא חושב שזה בהכרח משהו ש"ראית" בילדות. אני גדלתי במשפחה עם אח אחד, אבא ואמא שלא שמה בכלל ליפסטיק. אין לי מושג למה דברים כאלה התחילו להטריד אותי. מהטענה ש"זה קרה לו אחרי שהוא ראה את אבא שלו עם גרביונים" נובע שאוטומטית גברים גדלים להיות גברים, והם לא לובשים גרביונים, כנראה מתוך איזו נטיה גנטית שלהם לא ללבוש גרביונים. לי הרבה יותר נראה שהדברים הרבה פחות מובנים מאליהם. ילד יחקה את אחותו, את החברה הטובה שלו, בלי להבין מה לא בסדר בזה (איך לומדים להתלבש כמו ילדה - לא בצורה של חיקוי?). עד שהוריו האוהבים יעבירו עליו את המכבש (כבטור הנזכר). זהו, הגיע הזמן לקום מהאספלט, כמו בסרטים המצויירים.
ולגיל
(על הלחי!) אורי (איך מוסיפים חתימה?)

Lizz

New member
יש לך לינק לכתבה?

ובקשר לחתימה: זה איפשהו ב"שינוי פרטים בכרטיס האישי".

Lizz

New member
א', המון תודה לך,

ב', ילד מאגניב והורים מטומטמים, וג', אני די בטוח שחלקים נרחבים מהזמן הוורוד כן מפורסמים אונליין.

גיל494

New member
דברי הוצאו מהקשרם

אבל בכל זאת תודה רבה על ההתייחסות
אני זכר וגבר (פה שום דבר הוא לא מובן מאליו
) ולכן אפשר ורצוי לפנות אלי בהתאם. הטור היה משעשע מאוד (אני מודה- לא יצא לי לקרוא את הזמן הורוד האחרון
) ומעלה שאלה מעניינת של איפה מתחילה טרנסג'נדריות, אבל זה לדיון אחר... בנוגע למה שרשמתי התכוונתי שגורמים כמו חשיפה, פתיחות וחינוך בגיל צעיר הם המשפיעים העיקריים (לעניות דעתי (תרתי משמע)) בנוגע להומוסקסואליות
(ולא לטרנסוסטיות כמו שחשבת) לגבי טרנסווסטיות - בעיני זה סוג של קנאה בגוף הנשי, שמתבטאת בעיקר בהעתקה של מראה חיצוני - איך נהייתי כזה ממש אין לי מושג (לא ראית שום דבר מזעזע בילדותי כמו את אבא שלי לובש גרביונים! - ואני בחיים לא אעשה דבר כזה לילדים שלי כשיהיו לי) אם הובן מדברי שאני לוקח את הדברים כמובן-מאליו אז אני לא. לאורי
ו-
בחזרה ולכל השאר:
כל אחד והקרמה שלו...

גיל494

New member
שכחתי להוסיף ש

אני אוהב את כולכם!!!!
וכל פעם שאני "עובר" בפורום חיוך ענק עולה לי על הפרצוף
אז
ו-
ענקית לכולכם!
"כל אחד וקרמה שלו..."

ק ל א ו

New member
הילד עם השמלה

ראיתי לא מזמן סרט חמוד נורא על ילד קתולי קטן שאוהב ללבוש שמלות. הוא מסביר את עצמו כך: אני אוהב ללבוש שמלות כי זה נותן לי כוח (משווה את השמלות שלו לשמלות של ישו ושל המלאכים). סבתו שואלת: איזה כוח? הוא עונה: הכוח להיות אני יש לו גם חברה, שהיא הכושית היחידה ביית הספר, ובעוד כולם מצווים להופיע לבית הספר עם תלבושת אחידה, היא באה לבושה כקאובוי ורודה בכל הנזירות שם
אולי קוראים לסרט "ברונו", כמו לילד? פיספסתי את זה, בכל מקרה מאד מומלץ! וסיפור קצר. בילי קורגן סיפר שנהג ללבוש שמלות כשהיה קטן. אמא שלו אמרה לו "בילי, כולם יחשבו שאתה הומו!" והוא ענה לה "במילא כולם כבר חושבים שאני מפגר". החריגות משחררת
.

יסמין 28

New member
ואגב,

לשאלתך מלפני כמה ימים, יש את הסרט "Sorority Boys" באוזן השלישית בת"א, לקחתי אותו לסוף שבוע ומאד נהניתי. אדינה שולטת! מה שכן הסרט הזה מרמה. בסרט מתוארים שלושה נערי קולג' שלא משנה למה, מוצאים את עצמם בלי גרוש על התחת ונאלצים להתחפש לבנות כדי לישון בחינם במגורים של הבנות בקולג'. עכשיו, בדרך כלל בסרטים על התחזות ("טוטסי" למשל), מראים שלב התחלתי שבו הגיבור מסתבך עם הבגדים הנשיים, או עם האיפור, או עם השיער, או סתם "לא עובר". בסרט מציגים את זה כאילו שלושת הבנים האלו, איך שהם מתלבשים בפעם הראשונה בבגדי נשים, מצליחים להתאים את הבגדים, את החזה, את השיער, את האיפור... והם אפילו עוברים בצורה מדהימה! אחר כך כשראיתי את "מאחורי הקלעים" של הסרט, הבנתי כמה מאפרות, מלבישות וספריות עבדו על השחקנים שעות בכל יום כדי שיראו טוב כמו שהם נראו... אין סיכוי שגבר שאף פעם לא לבש בגדי נשים ייראה כל כך טוב על הפעם הראשונה (וגם לא אחרי חצי שנה, אם תשאלו אותי...)

Lizz

New member
לדעתי, לרוזנבאום זה יצא טבעי :)

כמובן שבסרט יש המון חורים גדולים בעלילה, אבל לא נורא. רק חבל שהבגדים והשיער שבחרו לשלושתם היו ממש מחרידים - ורוד וכתום בפסי רוחב? אדינה כל כך מהממת, והלבישו אותה פשוט פיכסה חצי מהזמן. בכל מקרה, אני שמח שנהנית :)

למעלה