הילד שלי התחיל לקרא והוא אהב

varadc43

New member
הילד שלי התחיל לקרא והוא אהב

ספרים מצחיקים כמו דודי שמחה מי יכול לתת לי המלצות לספרים מצחיקים לכתה א' תודה יום טוב ושבועה טוב.

orlandoB

New member
היה לי פעם

ספר מצחיק נורא, כשהייתי גם בכיתה א, אני חושבת. אבל כבר אין לי אותו... ממה שאני זוכרת- קראו לו "סיפורים שמצחיקים אותי". אני כמעט בטוחה שזה של שלמה אבס... אבל אני לא בטוחה לגמרי- אז מתנצלת מראש אם טעיתי... בכל מקרה- זה ספר עם הרבה סיפורים קצרים שכביכול נותנים את הסיבה "האמיתית" לשאלות מצחיקות כמו- למה יש לזברה פסים? (כי הבבון צייר עליה...), למה יש ריב בין כלבים וחתולים? (כי החתול התחבא לכלב ומנע ממנו לבוא לאסיפת החיות! מה, לא?
), מומלץ...

sagiberg

New member
בספר הגדול של יורם טהר לב ../images/Emo13.gif

הוא יוכל לקרוא שירים מלאי הומור ואם תעזרי לו, יהנה גם מהסיפורים

סיפורי חלם

זה משום מה נורא מצחיק את הילדים! בני גם אוהב מאוד את ד"ר דוליטל אבל הוא כבר בכיתה ב'.

dawn35

New member
ספרי סיפורים מצחיקים

שוב יש לשלמה אבס כמה מוצלחים גם מבחינת השפה לדוגמא: סיפורים שמצחיקים אותי (יצא בגירסה מחודשת) סיפוריו המבדחים של טיל אוילנשפיגל-ספר שנהנים ממנו גם ילדים גדולים אלה סיפורי הרשלה-אהוב מאוד על הילדים תעלולי ג'וחא סיפורי הטיפשים המצחיקים ביותר ספר המעשיות הגדול-בקישור יש כמה מילים על הסופר שלמה אבס

dawn35

New member
ויש עוד רוצה?

לדוגמא: הספר הגדול של מצחיקני העולם-אדיר כהן סיפורים מפולפלים לקטנים ולגדולים-סדרת ספרים של יהודה אטלס-שפה קצת קשה לראשית קריאה להערכתי-אבל שווה הצצה. קופיקו-תמר בורנשטיין לזר-הילדים מאוד אוהבים את הסדרה- אז עצתי לך לפני שילדך יגלה אותם "תדאגי" שיקרא קודם ספרים אחרים-כמו של שלמה אבס...

למעלה