הילד שצועק "המלך עירום"!!!

שמבול

New member
הילד שצועק "המלך עירום"!!!

אתם יודעים שהוא צודק

https://youtu.be/mPGiu7aVPmU

המבקר הזה ממש לא העיפרון הכי חד.

הוא מספר בכל הזדמנות איך הוא לא אוהב את סידרת היטמן כולל בסרטון הזה. ואני זוכר ביקורת שלו מלפני 12 שנה שהוא היה צריך מדריך בשביל לעבור את השלב הראשון.

מאז אני לא יכול לקחת שום דבר שאמר ברצינות.

מישהו 2

New member
הוא צודק- אבל הוא גורם להסבר שלו להישמע כמו משהו רע

אני עוקב קבוע של הערוץ של טופ גיק. אני בעיקר אוהב לשמוע את נמרוד מדבר, יש לו הרבה מאוד סרטונים מעניינים שקשורים לידע כללי ולאו דווקא בגיימינג.
&nbsp
בכמה מילים, אני נוטה להסכים ולהבין אותו- המכניקה של המשחק היא מאוד מאוד פשוטה. המשחקיות מסתכמת אמנם מהנפת אצבעות על המסך. חייב להודות שמהרגע הראשון שנכנסתי למשחק חשבתי בידיוק כמוהו והמשחק לא היה מחזיק אצלי אפילו יומיים.
&nbsp
אבל אז מה קרה? כל העולם השתגע. אפילו בחור שאני גר בו בצפון, כל החברים שלי, עשרות אנשים מתאגדים ויוצאים להם לתפוס פוקימונים ברחובות. ברגע שחברים שלי הורידו את המשחק ויצאנו החוצה והשוונו כל אחד איזה פוקימונים הוא תפס ושמנו LURE באיזה פארק ואז הגיעו לשם עוד איזה 14 אנשים שמשחקים....
אז אתה מבין שזאת המשמעות האמיתית של המשחק, כל העניין החברתי.
&nbsp
ולמרות שלצאת החוצה וספורט נשמע כמו תירוצים - זה לא תירוצים זה באמת נכון. נשבע פגשתי אנשים שנראה לי הרגע יצאו מהמרתף של סבא שלהם בבית

וללכת 10km כדי שהביצים שלך יבקעו, זאת פעילות חיובית.
&nbsp
עכשיו נכון- אם מסתכלים מבחינת נטו גיימפליי, אין באפליקציה הזאת של פוקימון שום תחכום, אין משחקיות , אין אסטרטגיה, חשיבה או סקילים יוצאי דופן שהיא דורשת.
מצד שני, גם בלאסוף בולים אין משחקיות.. וכל מיני אנשים בעולם נורא נהנים מלאסוף בולים או חפצים למינהם.
&nbsp
במקרה הזה, אני מסכים שדווקא בגלל שמדובר במותג של הפוקימון והנוסטלגיה שהתעוררה אצל אנשים שיצר את ההייפ והרצון לצאת החוצה ולמצוא כל מיני פוקימונים שאין לך.
אבל האם זה דבר רע? אוקיי סבבה, אתה צודק - אם זה היה אותו הדבר בידיוק רק לאסוף יהלומים, זה כנראה לא היה הופך למה שזה כרגע. אבל וואלה, שמו פוקימונים וזה עובד וזה מספק לאנשים הנאה. אם מסתכלים על זה בצורה מאוד צרה, נטו על הגיימפלי, הוא צודק המשחק גרוע. אבל אם מצליחים לראות את התמונה הגדולה מבינים שזה יותר מההחלקה הזאת של האצבע על המסך.
&nbsp

בדיוק. הגאוניות באפליקציה היא שהיא עושה "הזרה" לפוקימון.

כשאני אומר שהאפלקציה עושה "הזרה" לפוקימון. אני מתכוון שהיא לוקחת את הדבר הישן המוכר לכולנו שהוא "תפיסת פוקימונים" והופכת אותו לדבר חדשני, זר ומעניין.

הדבר הישן הופך לחדש. פה הגאוניות שלהם.

תפיסת פוקימונים זה 50% מהאפיל של פוקימון והאפלקציה הזו תשוט מביאה את האלמנט הזה לחיים האמיתים ועושה אותו יותר טוב ממה שעושים המשחקים הראשיים על ה3DS.

אם נינטנדו תעשה משחק פוקימון ראשי על האנדרואיד/IOS זו תהיה פצצת מימן אמיתית.

פוקימון הוא הJRPG הכי מורכב מכולם (למי שרוצה להתחרות בו ברשת ברצינות)
והעומק שבו משאיר אבק לרוב המשחקים האחרים, משחק כזה עם הבסיס של פוקימון גו זה פשוט פצצה.

שמבול

New member
אני מסכים איתך מאוד. וזה מה שהוא לא מבין.

הוא מבקר משחקים בצורה תכנית. הוא לא מסתכל על החוויה החברתית או הרעיון המיוחד. לפעמים משחקים מצליחים רק בגלל עלילה טובה וחוויה רגשית מסויימת שאי אפש לכמת או להסביר בצורה מכנית ושכלית. ואנשים פשוט מזדהים עם דמויות. די דומה לאיך שמבקרים סרט נגיד ופחות איך שמבקים משחק וידאו והמשחקיות שלו.

PlayGirl3

New member
חזרתי עכשיו מסיבוב בטיילת

יש שם נקודה שבה יש 3 פוקי-סטופס מאוד קרובים ככה שאפשר לעמוד בטווח של שלושתם ובעלי העסקים הסמוכים שמים שם כל הזמן lures ופשוט יושבים ועומדים מסביב עשרות אנשים מכל הגילאים וכולם תופסים פוקימונים.
עכשיו מי שחושב שהמשחק מצליח בגלל השימוש בפוקימון שאנשים אוהבים ומכירים- הנה מקבץ פנינים ששמעתי שם:
"יש! תפסתי את העכבר!", "יש פה נחש!", "תפסת את הרוח השחור?", "זה החתחתול הזה!".
בקיצור, לרוב המוחלט של השחקנים אין מושג בפוקימון וכנראה לא ראו/שיחקו פוקימון מימיהם. הפוקימון גו מצליח מאותה סיבה שמשחקי הפוקימון הראשונים הצליחו כשאף אחד לא ידע עדיין מה זה פוקימון- הרעיון מאחורי המותג גאוני, עם זה אי אפשר להתווכח. פשוט עכשיו הוא הרבה יותר נגיש וגם חינמי מה שהביא לתפוצה הרבה יותר רחבה שלו.

מכאניקה פשוטה היא גם לא בהכרח דבר רע. מה כל ההבדל בין פוקימון גו לבין למשל Okami? הסיפור המשעמם תחת שהדביקו עליו?

חתחתול

ממש כייף לשמוע שאנשים ישראלים שלא גדלו על פוקימון יוצאים לרחוב לשחק בזה, שמעתי על בן אדם שחזר לראות את האנימה בגלל המשחק
.

אין ספק שהרבה אנשים סקרנים לגבי המשחק הזה גם איזו חברת כנסת אמרה שהורידה אותו. גם יושידה מחברת סוני התמכר למשחק.

למעלה