הילה, בבקשה עזרתך

mukmukit123

New member
הילה, בבקשה עזרתך

1. האם כדאי לי ללכת לכיוון של לימודים או למצוא עבודה? 2. האם הזוגיות הנוכחית טובה לי או לחשוב על כיוון של גירושין? 3. בריאות, האם בעיה שהתגלתה אצלי לאחרונה תעבור בשלום? תודה ושבת שלום. פרטים מלאים ישלחו במקביל במסר.

Markup

New member
תשובות

1. תלוי במצבך הכלכלי והאישי. אם את צריכה תקציב חודשי מינימלי למימון ילדים, או משכנתא או דברים כאלו, עדיך לבסס עצמך בעבודה טובה ויציבה ורק אחר כך למצוא מסגרת לימודי שתתאים לשעות הפנויות שיש לך. 2. מה טיב הקשר? רבים הרבה? ועל מה? יש תחומי עניין משותפים? 3. מה אומרים הרופאים?

mukmukit123

New member
תודה רבה על תשובתך אבל...

אלו תשובות שכל בר דעת יענה לעצמו ללא עזרת המלאכים, חיפשתי הכוונה גבוהה יותר. או שבמילים אחרות את אומרת :"התשובות לכל השאלות נמצאות אצלנו"?! שוב תודה.

Markup

New member
לא כל התשובות נמצאות אצלנו, חלקן

נמצאות אצל אנשי מקצוע. למשל, "מה מתאים לי ללמוד", אם קשה לי להחליט לבד, מתייעצים עם יועצי לימודים, עם חברים ואחרים. אין הכוונה גבוהה. מנסיוני, אין ביסוס רציונלי לתשובות הללו, אלא רק רצון האדם לקבל תשובות פשוטות ומהירות למצבים מורכבים ומכריעים. אם הייתי מוסיף לפני התשובה הראשונה שלי "אני מקבל בתקשור ש..." זה היה יותר טוב? יותר אמין? יותר מכריע?

mukmukit123

New member
לא הבנת אותי, אבל זה בסדר

שיהיה לך ערב טוב

יקירה זה זמן

שאת רוצה לפתח את עצמך - ללמוד משהו חדש. פעמים רבות את דוחה את הסיפוק העצמי כדי לדאוג לדברים אחרים, או יותר נכון לאחרים סביבך. אני מרגישה שכדאי ללמוד. זה לא בהכרח אומר לא לעבוד - נסי לשלב. הזוגיות בהחלט קשה כרגע - אבל את גם לא ממש מוכנה ללכת משם. נראה שיש עדיים תקווה לשינוי לכן נסו יחד לעבוד על הקשר. פנות מן לעצמכם - יכול להיות פתרון טוב להתחיל ממנו. לגבי הבעיה הבריאותית - זה לא מסוכן - זה ייפתר - אל תחשבי על המקרה הגרוע יותר - כי זה לא המקרה.

למעלה