תגובתי.
קודם כל המון המון תודה על הפרשנות הנפלאה שלך. אני חייבת לשתף אותך שזו הפעם הראשונה שמישהו בחר עבורי קלפים ופירש מבלי שאקח חלק בתהליך, וזו היתה התנסות נעימה. תחום הלימודים אותו אני מעוניינת להתחיל וללמוד אינו קשור למיסטיקה אך בהחלט נדרשת בו אינטואיציה מצויינת
את 5 המטות לא הייתי מייחסת דווקא לבן הזוג, שתומך מאוד בהתחלת הלימודים אלא לקונפליקטים שלי עם עצמי. לכך שאני יודעת שיהיה לי קשה ושוב לוקחת על עצמי מראש משהו שעליו שוב אקטר. גם ככה היום יש עלי עומס גדול, ואני אכן נהנית מהעומס ובכך אני רואה את הקיסרית, מצליחה לשלב בין כל התחומים בחיי מבלי לזלזל באף תחום ובכל תחום להצליח לתת את המיטב. אולם, אם אתחיל בלימודים הנוספים, זה כבר יהיה קשה מאוד, וברור לי שאאלץ לעשות בחירות ולשנות לגמרי את סדרי העדיפויות שלי, כאשר ציפור קטנה לוחשת לי שבוודאי יהיה זה התואר, שמדבר אלי כרגע הכי פחות אולם אני רואה בו משהו נדרש שאני חייבת להשיג (וכאן משתקף בעיני קלף 7 הגביעים, המסמל יותר מדי אפשרויות). מאוד הזדהיתי עם המשפט: "מה שיש עכשיו אמנם הוא נפלא ומספק אבל כבר קצת משעמם ואת שואפת לפלפל נוסף בחיים". צודקת בדיוק. חסר לי הפלפל וההתעסקות בעוד נושא, הלימוד שמסביבו. אני מתרגלת מאוד מהר לדברים ומתקשה להרים את הראש בשיגרה. מאוד קלעת גם בנושא הבן זוג, שמאמין מאוד ביכולות שלי וכאילו רואה כמובן מאליו את זה ש"קטן עליך, ברור שתצליחי". לפעמים זה יכול להעיק, כי אני צריכה שהוא יירחם עלי
מודה. אני מנסה להביט בקלפים ולראות כיצד הייתי מפרשת את הפריסה לפי העמדות של הקלטית שלי, ואכן נדמה לי שהפירוש בהתאם היה יוצא שונה. הקיסרית היתה מסומלת אצלי כעבר, כמשהו שהייתי וכרגע אני כבר לא, ואילו 7 גביעים היה קולע בול להווה, ריבוי האפשרויות בחיי כרגע. קלפי העתיד אם כך היו 5 מטות ו 8 מטבעות בהתאמה, וזה אופטימי למדי: לאחר סיום הקונפליקטים עם עצמי אפנים את הידיעה כי השקעה אורך רוח וסובלנות יניבו עבורי בסיום את התוצאות המתאימות. והפוטנציאל - הכוהנת? אני יודעת מה מסמלת עבורי אישית הכוהנת הגדולה, לא יכלתי לייחל לקלף טוב מזה עבורי בעמדת הפוטנציאל. שוב תודה הילה. אשמח לפרש פריסה שלך עפ"י הקלטית בה אני משתמשת לצורך המשך ההתנסות. ואגב - האם תוכלי להעלות לפורום את הקלטית הרומנטית מאותו ספרון? זה מאוד מסקרן אותי. יום נפלא