הילה בסגול
אחד שתים עבור :)

צוף3

New member
הילה בסגול ../images/Emo72.gif אחד שתים עבור :)

הנה נושא שמטריד אותי וראוי לפריסה. כפי שהצעת, את תפרסי בקלפייך לפי הקלטית שלך ונדון בפירוש. השאלה: מהו הפוטנציאל הצפוי לי להצליח לשלב לימודי x עם התואר בשנה הקרובה? מצפה בקוצר רוח יקירה

צוף3

New member
בשמחה ../images/Emo66.gif

בקרוב כבר לא אהיה ליד המחשב עד הלילה, כך שאת תגובתי אכתוב מאוחר או מחר בבוקר :) תודה רבה

קשה... קשה....

שאלתי ופרסתי והתוצאה לפנייך: חיובי - 10 גביעים שלילי - 7 מטות מאין את באה - הקיסרית (3 מימין) לאן את הולכת - 5 מטות (4 משמאל) הווה - 7 גביעים (5 למטה) עתיד - 8 מטבעות (5 למעלה) עמדתך - 7 מטבעות עמדת הסביבה - עצמה חששות - אביר הגביעים סיכום ופוטנציאל - הכהנת הגדולה ! ולפני שאני אתחיל לפרש אני מבקשת לשאול האם את רוצה לשלב לימודים הקשורים איכשהו במיסטיקה ? את השאלה אני שואלת בגלל השילוב של 7 גביעים בהווה יחד עם הכהנת הגדולה בפוטנציאל. אמנם אני בקושי מכירה אותך אבל רק מעצם העובדה שאת מזל קשת אני מתחברת נפלא לפריסה הזו. אז ככה: כמזל קשת טיפוסי את חייבת לעשות מס' דברים במקביל. להיות בפעולה כל הזמן. לא מספיק ללמוד לתואר, לא מספיק לעבוד, לא מספיק לנהל פורום :)), יש לך הרי עוד חמש דקות פנויות בשבוע וגם אותן את רוצה למלא בתוכן. 10 גביעים נמצאים בעמדה של תרומה חיובית לשילוב לימודים נוספים. האושר העילאי שתחושי בעקבות כך - אם הלימודים עצמם ואם העומס שאפילו שאת מקטרת עליו כל הזמן את אוהבת אותו מאוד - שווה הכל מבחינתך ואת מאמינה מספיק בעצמך על מנת שתצליחי להשתלט על הכל. 7 מטות בעמדה הנגד מבקש ממך להפסיק להילחם עם האינטואיציה שלך. את רוצה ללמוד עכשיו. לא לחכות שתסיימי? אז עשי זאת. תצטרכי משמעת עצמית, כח, אומץ אבל אם תהיי החלטית תוכלי להצליח בגדול. הקיסרית בשילוב 5 מטות מייצגים מבחינתי את ההשפעה של הלימודים הנוספים על מערכת היחסים שלך דהיום. שנאמר - קשה קשה.... את אולי באופן אישי תוכלי להצליח לשלב את הלימודים אבל את צריכה לזכור כי הזמן שתשקיעי בהם יגזול ממערכת היחסים שלך דהיום. אם כיום את הקיסרית - יחסים טובים, הצלחה, אישה ובת זוג מדוגמת - אזי צפוי לכם 5 מטות... מאבקים לא קלים. אמנם הוגנים אבל בהחלט לא נעימים. ובעצם אלו מאבקים כן נעימים ? קחי בחשבון שבעקבות הלימודים יווצרו ויכוחים קטנים או גדולים אשר יטרידו אותך. האם זה שווה ? כנראה שכן. כי את רוצה ללמוד. מאוד רוצה ללמוד. אם תקחי בחשבון את כל שנאמר כאן ותשימי דגש על 7 ו- 5 מטות ומכאן תמצאי עוד קצת זמן פנוי על מנת להשקיע במערכת היחסים שלך, תוכלי להצליח ולשלב בין הכל. את תהיי זו שמרוויחה - את הלימודים - אבל גם המפסידה כיוון שתצטרכי להשקיע יותר מאשר את עושה היום. אני מניחה שתלכי על זה. את תשלבי את הלימודים. כי את מרגישה משועממת. זקוקה לעוד בחיים שלך. מה שיש עכשיו אמנם הוא נפלא ומספק אבל כבר קצת משעמם ואת שואפת לפלפל נוסף בחיים. הסביבה שלך - אני מניחה כי בן הזוג - יודע שכל מה שאת רוצה בסופו של דבר את משיגה. מבחינתך המטרה מקדשת את האמצעים. מזל קשת או לא קשת ?! והסוף ? הפוטנציאל? הכהנת הגדולה... סוד ! הקלפים כמו מסרבים לעזור לך לפתור את הדילמה. "כן או לא כן או לא אלף שירים ושיר נועה" ההחלטה היא בידייך. אלא !!! אם הלימודים הנוספים קשורים במיסטיקה אזיי תשובת הכהנת הגדולה כפוטנציאל היא חיובי חזק ביותר !

צוף3

New member
תגובתי.

קודם כל המון המון תודה על הפרשנות הנפלאה שלך. אני חייבת לשתף אותך שזו הפעם הראשונה שמישהו בחר עבורי קלפים ופירש מבלי שאקח חלק בתהליך, וזו היתה התנסות נעימה. תחום הלימודים אותו אני מעוניינת להתחיל וללמוד אינו קשור למיסטיקה אך בהחלט נדרשת בו אינטואיציה מצויינת :) את 5 המטות לא הייתי מייחסת דווקא לבן הזוג, שתומך מאוד בהתחלת הלימודים אלא לקונפליקטים שלי עם עצמי. לכך שאני יודעת שיהיה לי קשה ושוב לוקחת על עצמי מראש משהו שעליו שוב אקטר. גם ככה היום יש עלי עומס גדול, ואני אכן נהנית מהעומס ובכך אני רואה את הקיסרית, מצליחה לשלב בין כל התחומים בחיי מבלי לזלזל באף תחום ובכל תחום להצליח לתת את המיטב. אולם, אם אתחיל בלימודים הנוספים, זה כבר יהיה קשה מאוד, וברור לי שאאלץ לעשות בחירות ולשנות לגמרי את סדרי העדיפויות שלי, כאשר ציפור קטנה לוחשת לי שבוודאי יהיה זה התואר, שמדבר אלי כרגע הכי פחות אולם אני רואה בו משהו נדרש שאני חייבת להשיג (וכאן משתקף בעיני קלף 7 הגביעים, המסמל יותר מדי אפשרויות). מאוד הזדהיתי עם המשפט: "מה שיש עכשיו אמנם הוא נפלא ומספק אבל כבר קצת משעמם ואת שואפת לפלפל נוסף בחיים". צודקת בדיוק. חסר לי הפלפל וההתעסקות בעוד נושא, הלימוד שמסביבו. אני מתרגלת מאוד מהר לדברים ומתקשה להרים את הראש בשיגרה. מאוד קלעת גם בנושא הבן זוג, שמאמין מאוד ביכולות שלי וכאילו רואה כמובן מאליו את זה ש"קטן עליך, ברור שתצליחי". לפעמים זה יכול להעיק, כי אני צריכה שהוא יירחם עלי :) מודה. אני מנסה להביט בקלפים ולראות כיצד הייתי מפרשת את הפריסה לפי העמדות של הקלטית שלי, ואכן נדמה לי שהפירוש בהתאם היה יוצא שונה. הקיסרית היתה מסומלת אצלי כעבר, כמשהו שהייתי וכרגע אני כבר לא, ואילו 7 גביעים היה קולע בול להווה, ריבוי האפשרויות בחיי כרגע. קלפי העתיד אם כך היו 5 מטות ו 8 מטבעות בהתאמה, וזה אופטימי למדי: לאחר סיום הקונפליקטים עם עצמי אפנים את הידיעה כי השקעה אורך רוח וסובלנות יניבו עבורי בסיום את התוצאות המתאימות. והפוטנציאל - הכוהנת? אני יודעת מה מסמלת עבורי אישית הכוהנת הגדולה, לא יכלתי לייחל לקלף טוב מזה עבורי בעמדת הפוטנציאל. שוב תודה הילה. אשמח לפרש פריסה שלך עפ"י הקלטית בה אני משתמשת לצורך המשך ההתנסות. ואגב - האם תוכלי להעלות לפורום את הקלטית הרומנטית מאותו ספרון? זה מאוד מסקרן אותי. יום נפלא

תגובתי לתגובתך ../images/Emo3.gif

נטיתי לתחום המיסטיקה (אינטואיציה) בגלל שבעה גביעים בהווה בשילוב הכהנת בפוטנציאל. אשמח מאוד להתנסות בפריסה שלך. שאלתי היא בתחום לימודים גם כן. ההתמחות שלי היא בקלפי טארות בשילוב נומרולוגיה. אני מעונינת להוסיף תחום נוסף והוא של אבחון ורפוי בצבע דרך ההילות. השאלה היא מה הפוטנציאל הטמון בנושא זה להצלחת עיסוקיי השונים בקלפי הטארות. את הפריסות הרומנטיות אעלה מאוחר יותר.

צ ל י ל 8

New member
ולשם השוואה אני רואה להוסיף

את פריסת השאלה כפי שעשיתי אני... שאלתי את אותה השאלה על הפוטנציאל על מנת לבדוק מה היא תתן לנו.. מה - המיזוג הפוטנציאל - אביר המטבעות של צוף - אס המטבעות להצליח לשלב - צדק בין לימודי איקס - 10 מטבעות ללימודי התואר - הכוהנת הגדולה
סיכום - 2 מטבעות יצאו המון המון מטבעות, כך שהפריסה מראה על הצורך ללמוד את מקצוע איקס אולי על מנת להרוויח ממנו בעיקר כסף. המיזוג בתחילת הפריסה מראה על הרצון של צוף לשלב עד כמה שרק אפשר את היכולת גם ללמוד את מה שהיא רוצה, וגם ללמוד את לימודי התואר, שאותם היא מרגישה שהיא חייבת (הכהנת). אני משערת ששני הנושאים אינם קשורים אחד לשני כי המיזוג מדבר על דברים מנוגדים והצרך למצוא את שביל הזהב בינהם. אביר המטבעות כפוטנציאל וצדק ביכולת לשלב - מבקש, לדעתי, מצוף לבדוק טוב טוב את האלטרנטיבות. לבחון את הדברים מכל הזוויות האפשריות, ללכת צעד צעד כמו אביר המטבעות ולשקול את מעשיה לחיוב או לשלילה (צדק), בין אם כספית, בין אם יש זמן ולבדוק את אחד לא יבוא על חשבון השני. צדק בא לאמר לצוף שהיא תריכה לבדוק את האפשרויות הקיימות עכשיו כי אולי אחר כך יהיה מאוחר מדיי.... צוף בעמדת אס המטבעות מראה על היכולת הטובה להצליח בכל מקרה אם היא תחליט ללמוד את הנושא הנדון. זה אפילו יכול לתת לה אפשרויות של עבודה חדשה ויפתח בפניה אפשרויות קידום. גם 10 מטבעות מוכיחים כי המקצוע הזה יהווה עבורה פריצת דרך כספית והיא תוכל להינות מפרי עמלת הלימודים
ו... לגבי לימודי התואר.. נראה כי צוף מרגישה שהיא מיצתה אותך והיא לומדת אותם בעל כורחה. היא ממשיכה ללמוד כי היא מרגישה שזה מה שמצפים ממנה. הכוהנת אולי מראה שהלימודים נמאסו והיא מעוניינת לשלב משהו יותר מלא "אקשן" מלשבת וללמוד משהו שאולי כבר לא מעניין אותה. הסיכום של 2 מטבעות שוב מראה על הלבטים. אני חושבת שבסך הכל הפוטנציאל קיים והוא טוב, אפילו מאוד, אבל לא בשלב הזה. אולי עדיין צריך לשקול, לבדוק ולבחון (מיזוג, אביר המטבעות, צדק, 2 מטבעות). אולי עדיין יש משהו לא סגור שעוד צריך לבדוק אותו. הבעיה היא שבפריסה לא הוגדר זמן, ועל כן קשה לאמר מתי אולי יכול להיות יותר טוב...

צוף3

New member
הי צלילה ../images/Emo24.gif

אכן העלאת פריסת השאלה במקביל לקלטית הראתה כי יש מקום להשתמש באחת מהפריסות לגילוי פוטנציאל. תגובתי לפרשנותך: אכן, הרצון ללמוד את תחום x נובע משיקולים כלכליים. מדובר בלימוד מקצוע. "המיזוג בתחילת הפריסה מראה על הרצון של צוף לשלב עד כמה שרק אפשר את היכולת גם ללמוד את מה שהיא רוצה, וגם ללמוד את לימודי התואר, שאותם היא מרגישה שהיא חייבת (הכהנת). אני משערת ששני הנושאים אינם קשורים אחד לשני כי המיזוג מדבר על דברים מנוגדים והצרך למצוא את שביל הזהב בינהם". צודקת בהחלט - אין שום קשר בין לימודי x ולימודי התואר :) "לגבי לימודי התואר.. נראה כי צוף מרגישה שהיא מיצתה אותך והיא לומדת אותם בעל כורחה. היא ממשיכה ללמוד כי היא מרגישה שזה מה שמצפים ממנה. הכוהנת אולי מראה שהלימודים נמאסו והיא מעוניינת לשלב משהו יותר מלא "אקשן" מלשבת וללמוד משהו שאולי כבר לא מעניין אותה". אכן, לימודי התואר אינם מאוד מעניינים אותי, אך אכן אני חשה כי אני אזדקק להם ולכן מתמידה. אני באמת חושבת שהגדרת הזמן חסרה, כי מאחר ואמרת שהפוטנציאל טוב, קשה לי לקבוע אם ההמלצה היא להתחיל ללמוד עכשיו או להמתין... ראי ערך 2 מטבעות. תודה יקירתי על הפירוש הנפלא :)

blackcat2

New member
צופק'ה../images/Emo42.gif

מתוקה. מתגעגעת אליך המון וגם לצליל. לגבי הפריסה, מאחר ואני בבית הורי, קשה לי לפרוס בניחותא אולם קראתי את פירושה של הילה בסגול שהיה מעניין אולם יש להדגיש גם כי המספר 7 חזר 3 פעמים דבר המעיד על אי יציבות בתקופה הקרובה. כנראה שאת תקרעי בין הלימודים החדשים לתואר הראשון כל העת וניתן להניח כי הענין אפשרי אולם לא קל. לטעמי אין מה לדאוג כי אני מאמינה כי דברים הם לעולם פשוטים ממה שנדמה לנו . נשיקות

צוף3

New member
הי חתולללללללללה ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

גם אני מתגעגעת אליך ושמחה לראות אותך פה. תודה על התוספת לפרשנות, אכן מעורר מחשבה :) אי היציבות תגיע כפי הנראה מהשילוב בין שני תחומי הלימוד... באסה, אבל נסתדר

למעלה