הילה ערב טוב ושבוע טוב !!

a l m o g 5 5

New member
הילה ערב טוב ושבוע טוב !!

שמי אלמוג כהן תאריך לידה 21/06/1992 רציתי לשאול אותך 2 שאלות ברשותך: 1] האם מצבי הבריאותי בסדר? 2]אני תלמיד כיתה י' ורציתי לדעת האם צפויה לי הצלחה בלימודים השנה?ויש לי 4 בגרויות [פילוסופיה,לשון,ביולוגיה והיסטוריה] האם צפויה לי הצלחה בבגרויות? ואני גם לומד במגמת ערבית כי אני שואף להגיע למודיעין בצבא ואולי אפילו לשב"כ האם כדאי לי להמשיך וללמוד גם בשנים הקרובות? תודה רבה לך ולילה טוב

Markup

New member
תשובות:

1. אם אתה מרגיש טוב, בריאותך תקינה. יש מצבים שמתפתחות בעיות סמויות. אם יש לך בסיס לחשוד, פנה לרופא. באופן כללי אתה תמיד יכול לבקש בדיקה פיזיולוגית מקיפה ובדיקת דם בקופת חולים. מומלץ לעשות זאת מידי פעם. 2. הצלחתך בלימודים תלויה בעומק הבנתך את החומר הנלמד, שזו פונקציה של הזמן שתשקיע ויכולותיך השכליות. יכולותיך השכליות הן בעצמן פונקציה של תזונה נכונה, שינה מספקת ופעילות גופנית. 3. קריירה - אם אתה שואף להגיע למודיעין או למוסדות דומים אתה במגמה הנכונה. ממליץ לך לשאוף למגמת מזרחנות באוניברסיטה. בהצלחה

a l m o g 5 5

New member
Markup

אני אכן מרגיש דווקא טוב..אך האם כשאתה אומר שיש מצבים שמתפתחים בעיות סמויות זה מה שקורה לי?

Markup

New member
יש מצבים שמתפתחים אצל כולם,

למשל סתימת עורקים מתחילה להתפתח אצל כולם בגיל 15 בערך, ועשויה להגיע למצב מסכן חיים (התקף לב) רק בגיל 45-50. בעיות רפואיות הן העיקר. בשביל למנוע אותן לא צריך מלאכים אלא פעילות גופנית ותזונה נכונה. יש מחלות נפש סמויות. ניתן לחזות אותן על ידי בחינה של שאר בני המשפחה. חפש מקרי אובדנות, דיכאון, מחלות נפש שלא כתוצאה מנזק מוחי, אלו עלולות לעבור בתורשה ולהתפרץ אצלך במצבים מסוימים כמו הלם קרב, שימוש בסמים וכדומה.. בחן את עצמך גם המישור החברתי - איך אתה מסתדר עם אנשים? אתה מנהיג? ביישן? נוטה להיעלב? אוהב? מסתכסך? כל אלו ישפיעו עליך במהלך החיים לטוב ולרע.

למעלה