הילה שבוע טוב

hadasharon

New member
הילה שבוע טוב

יש לי בעיה נקודתית שמאוד כואבת לי והיא: התקפי כאב בבוהן שברגל ימין. הלכתי עם בעלי לכל המומחים של הרפואה הקונבנציונלית ואף אחד לא פתח לנו עדיין את הבעיה. זה כבר נמשך 5 שנים ולאחרונה מחמיר, כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום כואב כמו חישמול , פתאום למספר שניות, אני נבהלת מחסירה פעימה ממש ולוחצת על האזור וזה עובר...עד הפעם הבאה שיכולה להיות בעוד מספר שניות או מספר שעות...כך שאני כל חיי בשנים האחרונות בלחץ ותמיד איכשהו לוחצת על הבוהן גם אם לא כואב. תוכלי לשאול בשמי מה זה? ומה עושים כדי לפתור את הבעיה? שמי הדס 5.12.75 תודה

הכאבים

קשורים באופן מסויים לחוסר יציבות.פיזית, לא נפשית. זה הדבר היחיד שעולה. מצטערת - לא קיבלתי הרבה על זה. מציעה לך בחום לבדוק אפשרויות טיפול אחרות.

כאבים בגוף שקשורים לגוף

מהנסיון שלי לכאבים כאלה את יכולה להעזר בטיפולים שנקראים "טאו-שיאצו". חפשי באינטרנט את השם הזה ושם יש רשימה של מטפלים טובים מאד. הטיפול אינו כייף, הוא מעביר את האנרגיה החסומה בגוף ובנפש וגורם לתקיעויות לנוע ולצאת לכן זה עלול לכאוב, אבל לא ברמה בלתי אפשרית. אני נהנת מהטיפול, אבל יש איזורים שזה מכאיב יותר ויש שפחות. מדובר בלחיצות בנקודות אסטרטגיות בגוף, הטיפול נערך על הבגדים. אני אל מטפלת בזה, אבל זה עזר לי מאד בכאבים שונים. בהצלחה ענת

למעלה