הילוכים אוטומטיים

bornan

New member
הילוכים אוטומטיים

מחפש מדריך לנהיגה בהילוכים אוטומטיים - מישהו מכיר ?

אילן די

New member
אתה צוחק ?

טוב הנה המדריך. אתה מוזמן להדפיס : 1. שלב ל- D. 2. לחץ גאז. תודה, 50 שקל.

itzik93

New member
אילן, קצת יותר פירוט :)

אני ב 70 ש``ח (וזה מבצע) נותן את זה: 1) התנעה את הרכב במצב P 2) חגור חגורת בטיחות 3) שלב ל D עם רגל על הברקס 4) שחרר בלם יד 5) כשאתה מוכן, שחרר רגל מהברקס ותן גז. המבצע להדרכה הנ``ל הוא לחודש ימים בלבד החל מהיום :)

© DrorZi

New member
רגע רגע, רק היום :

אצלי ב 80 ש``ח תלמד גם מה זה R (רמז, האוטו יזוז אחורה ....) ואני גם אגלה לך סוד על חשבון הבית : אפשר להניע גם ב N. דרור זי

itzik93

New member
המבצע שלי לא כולל

הדרכה מלאה על כל האותיות, אבל בתוספת של 5 ש``ח (סה``כ 75 ש``ח, יותר זול מדרור) אני מוכן ללמד גם את 1,2,3,D,N,R,P ולהוסיף שכמובן אפשר להניע גם ב N או P.

sronis

New member
אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה

אבל אצלי אי אפשר להניע על N, לפי מה שאני זוכר. רוני

גרמי

New member
ראה את הקישור לדיון מהעבר

יש שם כמה עצות לנהיגה באוטומטית

גרמי

New member
וראה גם את הדיון הזה

ודרור - אני רואה שאתה זריז במחיקת הודעות כפולות...

sronis

New member
צודק.

רק בפאסאט לא ניתן להעביר מ- P אם המפתח לא נמצא על ``on``... רוני

אילן די

New member
אני חושב שרק ביפניות אפשר...

זה נכון ? אני צריך לבדוק באוטו שלי כשיצא מהמוסך... ברכב השכור (אמריקאי - דודג` אינטרפיד) אי אפשר.

שי ©

New member
גם אירופאיות ניתן להניע ב-N

לעומת זאת, במונדיאו המפתח לא יוצא מהסוויץ` אם הבורר אינו ב-P. בנוסף, צריך סוויץ` פתוח וברקס לחוץ על מנת להוציאו מ-P. כאשר המצבר מתרוקן, מכניסים עיפרון למקום מסתור ואז הבורר יוצא מ-P כדי לדחוף את האוטו (אלא אם לא ידעת על הפטנט וחסמת מסלול במשך שעתיים בציפייה לגורר...). שי

66

New member
ובאמריקאיות יש את מה שהרס``ר שלי

בבסיס היה מכנה D בריבוע (יעני O ו-D)

© DrorZi

New member
כמה זמן לא שמעתי את זה ....

D בריבוע, קרעת אותי מצחוק עכשיו .... אתה יודע כמה זמן ניסיתי להסביר לאנשים שמדובר כולה בעוד הילוך מסכן ושיש עכשיו 4 ולא שלוש ..... הם עדין לא הבינו (מה שמסביר למה רובם עדין על מדים) B-) דרור זי שאף פעם לא אהב את הצבא אבל היה שם 4 שנים.

66

New member
והכי מצחיק

שהתפקידם הוגדר כ``קצין רכב``. קצין אלק

itzik93

New member
הלו !

אתה מעליב אותי :-( סתאאאאאאאאאאאאאם :) אז ככה, היית שנה בקבע ביחידת מודיעין ועשיתי את התפקיד הזה (ק. רכב) שנה שלמה (כן כן, שרדתי את זה רק בגלל אהבתי למכוניות, עד שנשברתי עקב כח אדם חרא) - ביחס לחלק מהתלעות שעברתי בסדיר עם רכבי GM, המגאן,פונטו,אפלהאוז והיילקס הן משחק ילדים לעומת ה``נבחרת`` על GM. היה כייף, היה נחמד (השכר, כיאה למתחילים, היה חרא) עד שנטשתי לטובת האזרחות והיום אני טכנאי מחשבים - את אהבתי למכוניות אני מפגין בסופ``שים ע``י פירוק האוטו לחתיכות :) - בסך הכל הכללי, היה טוב. יש ``כנס בטיחות`` בקרוב ? :)

למעלה