הילחמו למען ספירת קולות חוזרת

shalehet

New member
../images/Emo7.gifזה הזמן להכנס למלחמה../images/Emo58.gifכנסו

תכתבו, תתקשרו, תעשו כל מה שאתם יכולים כדי שתהיה הצבעה חוזרת, גם מי שלא אהב את קונסטנטין יודע שהתוצאה הזאת היא פשוט לא הגיונית, אין סיכוי שהוא לא היה מעולם בבוטם3 ועכשיו הוא עף, כשתמיד באחוז ההצבעות, שלו ושל קארי היו הכי גבוהים, הוא קיבל בשבוע שעבר יותר מ-20 מיליון קולות והיום הוא הלך הביתה? פשוט לא הגיוני... בקיצור זאת הודעה שהתפרסמה בפורום הרשמי של אמריקן איידל, תעשו כל מה שאתם יכולים ותכנסו לקישור ותרשמו לעצומה לספירת קולות חוזרת. Complain to the show owners. Fax, call, write. LOS ANGELES: FremantleMedia Productions North America Inc. 2700 Colorado Avenue, Suite 450 Santa Monica, Los Angeles 90404 Tel +1 310 255 4700 Fax +1 310 255 4800 ABC This is the direct email address to PrimeTime Live......the show that will be airing this AI stuff next week. Subject line must read: 'PRIME TIME LIVE' [email protected] Fox's phone number, in case you have question/comments/concerns: 310-584-2000

shalehet

New member
ועוד קישור מעניין...

רציתם לדעת איך סקוט שורד כל שבוע? התשובה בקישור הבא

אתם לא מאמינים מה קראתי!!!

אנשים ניסו להצביע לקונס במשך יותר מ3 שלוש ולא הצליחו!!!!! הקו היה מנותק!! עוד מישהו רואה שזה בכוונת תחילה? אתם יכולים להגיד מ-כ-ו-ר??

shalehet

New member
אני אישית יכולה להעיד

שאתמול קונסטנטין גירל מהפורום הזה אמרה לי שהיא לא מצליחה להצביע והיא חשבה שהקווים נותקו מהארץ, היא שאלה אם הצלחתי להצביע לקרי... מכיוון שאיפה שאני נמצאת אין לי אפשרות להצביע אז לא ניסיתי.. אבל אתם יכולים להבין שזאת לא בעיה מהקווים מישראל... אלא חבלה... כמו שחיבלו במספרי טלפון לפני כן

נכון..

אם רק היינו יכולים להתלונן בפני מישהו אני חושבת שזה רק הוגן שיקליטו את התכנית שוב ויצביעו שוב.. וזה לא מזכיר לכם את התקרית בארץ סקעת מול מויאל בידיוק אותו דבר

כנסו../images/Emo26.gif

*מפוצצת באקמולים, רגיעונים ואחרי שעות של בכי* אני אישית יכולה להגיד לכם שבמשך שעתיים שחייגתי להצביע לקוני כל הזמן היה תפוס, שזה אף פעם לא קרה. בד"כ אני מצליחה להצביע 260-270 פעם. כשניסיתי לשלוח SMS אחרי 30 SMS לא הצלחתי לשלוח יותר אלא קיבלתי הודעה לנסות מאוחר יותר.חשבתי שזה היה רק אצלי אבל עכשיו מתברר שממש לא והיו עוד מלא כאלה, עם קוים מנותקים, תפוסים ומה לא כשכל אחד חשב שזה רק אצלו. ברור לגמרי שאיידול חיבלו בקוים שלו בכוונה. למה הם עשו את זה? קוני הוציא עם הלהקה שלו דיסק עוד לפני התחרות, הדיסק נמכר דרך האתר של הלהקה. לפני שבוע הלהקה (קוני חתם ויתור על הזכויות שלו לגבי הדיסק בגלל החוזה שלו עם איידול) קיבלה עיסקת הפצה מkoch records ככה שהדיסק יוכל להימכר בחנויות בכל צפון אמריקה. ברור שהעיסקה היא בעקבות הפופולריות של קוני בתכנית, ועל העטיפה של הדיסק למעשה רק הוא מופיע מן הסתם כדי לקדם את המכירות. איידול לא אהבו את השימוש בהם לקידום מכירות שהם לא יראו ממנו אף סנט, כידוע החוזה שלהם הוא סופר דרקוני. למשל לעיתונות אסור לפרסם תמונות שת המתחרים שלא צולמו על ידי התכנית. וזה ההסבר מאחורי מה שקרה היום. אין הרבה מה לעשות בעניין, אם כי תמיד טוב להציק לפוקס במיילים עצבניים, לחתום על העצומה ולשלוח מיילים לABC שעומדת לשדר תחקיר על איידול. התחקיר במקור אמור לעסוק ביחסים בין השופטים למתמודדים, אבל כדאי להציע להם לבדוק את נושא ההצבעות. אני אישית מן הסתם איבדתי עניין בתכנית. *מחזיקה לקוני אצבעות להמשך* נקווה שבשנה הבאה יהיה הוגן לשם שינוי... *לא מאמינה*

גלית172

New member
היי דאגתי לך

ראיתי שלא רשמת מהבוקר הייתי בטוחה שאת בטח כועסת אני גם ממש בהלם ואני בטוחה שהמעריצים לא ישתקו על זה וברור שיש פה משהו לא הוגן הרבה מתלוננים על הבעיה שהייתה עם הקווים גם בפורום הרשמי אני בטוחה שיחקרו את זה אני ממש מקווה ומתפללת שיחזירו אותו לתוכנית הוא כנראה היה יותר מידי טוב בשביל התוכנית הזאת לפעמים קנאה יכולה להטריף אנשים הרי אין בכלל ספק שהוא כוכב הוא חתיך,סקסי,מצליח,זמר,ופרפורמר ענק , ומישהו רצה לחבל בהצלחה שלו אני מחזיקה לו אצבעות ומקווה שהאמת תצא לאור

ז-א-ת ט-ע-ו-ת!!

הרי ברורררררררררררררררררררררררררררררררררר שקונסטנטין היה נשאר עוד כמה שלבים... וההופעה לא הייתה כזאת רעה פשוט הוא ניסה טו פוש איט יותר מידי.... אז על פעם אחת מעיפים???? אז סקוט היה צריך לעוף זיליון פעם?! האמת נראה לי שחיבלו בקולות מאוד ונראה לי שזאת התוכנית בגלל הדיסק כי לא משנה מה כל הסיבות שהבאת.. קונסטנטין נמצא על עטיפה של דיסק שלא נותן לאיידול סנט אחד!! אז מה הכלבים האחראים עושים? מעיפים בונא זה ממש מגעיללללללל כאילו פאק מי שהביא אותו לתוכנית חיבל בו!! וגם אם ישלחו עצומות הוא לא יחזור כי המפיקים לא יתנו לזה לקרות!! אבל הוא יצליח ויביא להם מוכטה לפרצוף!!!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifכנסי- (../images/Emo58.gif)

כמוני כמוך.
לא הייתי בבית מהבוקר עד חצות, אז טילפנתי הביתה לבקש מההורים שלי לצפות ולהודיע לי מי עף. מישהי שישבה ליידי ברכבת הבינה על מה אני מדברת וסיפרה לי. הייתי המומה, אבל לא האמנתי. חיכיתי שיצלצלו לי מהבית לספר לי מי באמת עף
אמא שלי, שגם עוקבת אחרי התכנית, התקשרה בוכה! עכשיו- תארי לך אותי- חוזרת לחיפה מיום כייף בת"א- ומקבלת בשורות כאלה

ענת309

New member
ודרך אגב

אתמול בחדשות הבידור של ערוץ e דברו על זה ולא כל כך הבנתי מה אם רוצים עכשיו אני מבינה.

Fairywitch

New member
נשמע נכון לגמרי. זה פשוט גועלי.

מילא שיעוף- אבל שזה יהיה בצדק
ואני על אופטלגין

למעלה