הילית, איך היה הקייטרינג פרי הארץ?

הילית*

New member
נפלא... אוכל מעולה. יש לי 2 הערות

חשובות: א. רצוי שהמזנונים יפתחו מיד עם סיום החופה, מה שלא היה היום ב. אוכל בקבלת פנים- שיהיה זמין ולא שאנשים יצטרכו לחכות בזמן שמכינים אותו. חוץ מזה- האוכל מצוין, המנות האחרונות מעולות והשירות נפלא...

Ajax

New member
לא כדאי שהמזנונים

יפתחו אחרי שיהיו קצת ריקודים לאחר החופה. כי אז כולם רצים למזנונים ולא רוקדים מיד לאחר החופה. וחוץ מזה - מה היה תור בקבלת פנים???

הילית*

New member
ברוב החתונות שבהם הייתי לא היו

ריקודים מיד אחרי החופה כי זה מה שיצא. גם אנחנו חשבנו על ריקודים מיד אחרי החופה אבל מרוב נישוקים וחיבוקים לא יצא. חוץ מזה יש הרבה מאוד אנשים (בעיקר מבוגרים) שמחפשים את האוכל ולא מעניין אותם לרקוד.. שימו לב לזה. אנחנו בחתונה שלנו לא חשבנו על הנושא אבל גן האמנים מראש אמרו שזה מה שהם עושים (מיד אחרי החופה פותחים את המזנונים) והיום אני ראיתי כמה שזה מוצדק...

הילית*

New member
לא היה תור בקבלת הפנים.

אבל הם עושים איזה בשר על האש והוא לא היה ממש מוכן והיה צריך לחכות.. מה שלא נראה לי מתקבל על הדעת בקבלת פנים

הבעיה היא שאחרי החופה מאוחר

גם ככה אנשים רצים לאכול מייד אחרי החופה והנישוקים, גם כי הם רעבים וגם כי מאוחר כבר... לדעתי, טוב לנצל את העשרים דקות הללו בהן כולם גמרו לנשק ולחבק והלכו לבלוס. זה נותן לי קצת זמן עם החתן, לתקן איפור, לעשות פיפי או מה שצריך - ואז לחזור ולהתחיל לפזז...

שירי71

New member
אם אפשר להביע דיעה...

לפי מה שהבנתי זה לפי הזוג, הוא זה שקובע האם לפתוח מייד אחרי החופה או לא. האמת, לי עדיין אין החלטה סופית, למרות שאני כן בעד לפתוח מייד אחרי, אבל זה עובד רק במקומות בהם משיאירם את המזנונים פתוחים עד הסוף. ויש כאלה שמעדיפים אכן קודם ריקודים, כמוני אבל צריך לדעתי לחושב גם על האנשים שלא רוקדים ו(כן כן) על אלה שלא אכלו כל היום ולאפשר בחירה חופשית לכל אחד מתי בא לו לרקוד. אגב, היינו לפני שבוע בחתונה שבהתחלה אפילו אנחנו לא התלהבנו מהמוזיקה והתחלנו עם האוכל מה שממש לא אופייני לנו אבל אחרי שהיינו אכולים והמוזיקה עלתה ועלתה התחלנו לרקוד ולא עזבנו את הרחבה, וכך גם השאר. כך שלדעתי ממש אין חוקים בדברים האלה.

יעלי2

New member
לגבי הקייטרינג - דחוף ../images/Emo13.gif

אנחנו נפגשים לסגירה עם הקייטרינג היום בערב. אם יש לכם עצות, טיפים וניסיון הווה ו/או עבר בפגישת סגירה (איך זה הולך, מה הדינמיקה והאם אפשר לקבל יותר באותו תקצי) נודה מראש (גם לאלו שלקחו גן עם הסעדה כמו גן האומנים, ובמיוחד לזוגות שלקחו קייטרינג בנפרד. מצפה בדריכות נ.ב. שיר ואתי שתייכן פשוט יפיפיות, זו בסגנון יום שישי וזו בסגנון ערב. זה המקום להתוודות שאני ממש חלמתי על חתונת יום שישי, במיוחד בחורף, אבל נוצר מצב שהקייטרינגים מתחםפפים שעה לפני כניסת השבת, ועל אוכל עד השעות המאוחרות יותר לא הינו מוכנים לוותר. לבסוף אמרנו שאם בערב אז יום חמישי, שישתו וישארו עד סוף הערב, בלי תירוצים.

*שיר

New member
יעלי, כמה דברים קטנים

שכבר הזכרנו פה כמה פעמים, אם יש לכם הרבה ילדים, כדאי לסכם על מנות ילדים.
אנחנו ביקשנו שישימו, בנוסף למכונת קפה, גם עלים טריים לתה טבעי (נענע, לואיזה). לשקילוכם, אם אתם בעניין.
אצלנו בנוסף לכל הקינוחים היו גם פירות העונה.
שתייה קלה: תסכמו שעל כל שולחן יהיה בקבוק מים מינרליים ושתייה נוספת (מיץ, לימונדה..) וכמובן בקבוק יין.

למעלה