הילית,ליאת,רויטל ושאר הבנות

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
הילית,ליאת,רויטל ושאר הבנות../images/Emo13.gif

שחוגגות בשבוע הבא את יום הנישואים הראשון שלנו(וגם אני ושמעון
) מה בתכנון? בא לי נורא להפתיע אותו במשהו מיוחד אבל נראה לי שהוא מתכנן משהו בעצמו, מה קונים מתנה? עוד לא חרטנו כלום בתוך טבעת נישואים שלנו אז אני אחרוט בשבוע הבא...

הילית*

New member
בעלולי הודיע לי לקחת יום חופש

באותו יום. חוץ מזה אני לא יודעת כלום ומזל טוב לחוגגים !

fila

New member
לנו יוצא יום שישי../images/Emo41.gif

אז נראה לי שגם ככה זה יהיה יום כיף שכזה...

שמופי2

New member
גם אנחנו חוגגים שנה ביום שישי!!!

ובתכנון: 1. ארוחת בוקר מאוחרת ב"מקום בלב" - לפי המלצה של חברים (עוד לא הייתי) מקום מדהים ברעננה - בית קפה קטן ונחמד בגינה יפה ורומנטית. ואומרים שארוחות הבוקר שם נהדרות. אם מישהי רוצה יש לי את הפרטים ... 2. לקראת אחה"צ/ערב - לובשים בגדי ים + פירות + יין ועוד דברים טובים וללכת לים לראות את השקיעה. מה דעתכן?

מיקה11

New member
מקום בלב - מקום כמתוק!!

אני וחברות שלי נפגשות שם הרבה פעמים ביום שישי בבוקר, אז אולי נתראה. וגם אנחנו חוגגים שנה ביום שישי!

kisses

New member
לנו זה יוצא ביום חמישי לכן באותו

היום אנחנו ככל הניראה נלך ונקנה לעצמנו את המתנות ולמחרת אלון הזמין כרטיסים למחזמר וחוץ מזה הוא אומר לי שיש לו עוד איזה הפתעה שממש אין לי מושג מה הוא מתכנן.

kisses

New member
ננתי את הנגטיב לחמותי שתגדיל לי

אותו עכשיו שהם נמצאים בארץ

יעל3

New member
גם אני חוגגת בשבוע הבא....

ב28.8 וכל אחד מאיתנו מתכנן לשני הפתעה/ות יש לי כרגע רעיון אחד (שפורסם פה בפורום בזמנו) - לעשות לו ספרון/מילון מיוחד לו. פשוט יש לו כללים וחוקים משלו לגבי החיים וזה מתאים לרכז הכל כתוב בספרון אחד...

danaziv

New member
מזל טוב לכל החוגגים../images/Emo48.gif

לנו יש עוד חודש + 5 ימים ובתכנון יש כבר הצגה+מסעדה טובה ואני מאוד מקווה שבעלול גם יחשוב על משהו ויפתיע.....

סרינה

New member
../images/Emo49.gif גם ממני! איך שהזמן רץ...

אני ממש מרגישה זקנה (נשואה כבר כמעט שנה וחודשיים)

Ronnie*

New member
מצטרפת לברכות... ../images/Emo20.gif

מזל טוב לכל החוגגים... אני "צעירה" עדיין (חצי שנה בחודש הבא).

תודה ומזל טוב, אנחנו חוגגים

סיום שישי הקרוב. לירון מתכנן לי משהו אבל אני לא יודעת מה, אני מתכננת לעשות משההו יום חמישי בערב. כבר סיפרתי לכן על הרעיון לקחת את לירון לארוחת ערב באולם בו התחתנו. וגם אני מכינה לו דיסק של שירים מהחתנה.

שמופית

New member
לא להאמין שכבר עברה שנה !!!

אני עוד זוכרת טרי-טרי את הסיפורים והתמונות שכולן הכניסו אחרי החתונה... שיהיה לכן מזל טוב ותהנו בחגיגות

sariteran

New member
בדיוק עכשיו הזמנתי לנו סופשבוע

...בהפתעה לערן, שנמצא כבר חודש במילואים... אנחנו חוגגים יום נישואין ב- 12/9, ומצאתי דיל משתלם במלון רות רימונים בצפת (שאומרים שהוא מיוחד ורומנטי) בדקה ה- 90. ערן עדיין לא יודע כלום, ואני מקווה שאצליח להוציא לו יום חופש אחרי המילואים הארוכים האלה... וד"ש לכל הבנות מפורום חתונות - אני לא ממש נכנסת לכאן הרבה, אבל לפעמים... שרית.

מאי26

New member
הי שרית! אם את זוכרת, אני גם

התחתנתי בדרך ארץ (לפני שלושה חודשים כמעט) ורציתי להודות לך על זה שענית לי במסר על כל מיני שאלות ששאלתי לגבי המקום. בסוף היתה חתונה מדהימה, והייתי מאוד מרוצה מהם. אז שיהיה לכם המון מזל טוב ליום הנישואים - מלון רימונים הוא אכן מלון יפה ורומנטי, מקווה שתהנו!

למעלה