היללי מותק... אפשר לעשות איתך את הפינה של דוגמת שיר בשותף?
ו ולנטינו לוי New member 30/12/04 #2 *עונה במקום הילה* ככל שיהיה יותר ככה יותר טוב, הפינה הזו לעומת החידה נפתרת דיי מהר, כך שאפשר לעשות גם פעמיים בשבוע וגם הילה דיי עסוקה עכשיו, גם ככה בעמוד אני בטוח שהיא תשמחר אם תעזור לה
*עונה במקום הילה* ככל שיהיה יותר ככה יותר טוב, הפינה הזו לעומת החידה נפתרת דיי מהר, כך שאפשר לעשות גם פעמיים בשבוע וגם הילה דיי עסוקה עכשיו, גם ככה בעמוד אני בטוח שהיא תשמחר אם תעזור לה
H hilali1 New member 30/12/04 #6 עודד בטח שאפשר... בוא נחליט בינתיים אתה אחראי על זה טוב? אני עסוקה לי עם החידות. מה שבאמת מזכיר לי שאין חידה מוכנה למחר. אופס... נדמה לי שאפרסם אותה רק ביום שישי או שבת. סורי
עודד בטח שאפשר... בוא נחליט בינתיים אתה אחראי על זה טוב? אני עסוקה לי עם החידות. מה שבאמת מזכיר לי שאין חידה מוכנה למחר. אופס... נדמה לי שאפרסם אותה רק ביום שישי או שבת. סורי
ו ולנטינו לוי New member 30/12/04 #8 לא נורא../images/Emo24.gif את עובדת דיי קשה, וגם יש לחץ עם הבגרות כך שנסלח לך
ו ולנטינו לוי New member 30/12/04 #16 זה ממש לא משנה שכל אחד יפתח מתי שנוח לו, אין צורך שתרגישו "מחוייבות" לפתוח פינה מסויימת ביום מסויים.