הים הוא אותו הים והאיגוד הוא אותו איגוד

abeegilat

New member
הים הוא אותו הים והאיגוד הוא אותו איגוד

שלום לכל העמיתים
לפני מספר ימים נערכה מסיבת עיתונאים שבה ישבנו עם מנ"כל האיגוד מר ירון דור ועם יו"ר האיגוד מר יוני ירום ושמענו מהם הצהרות לגבי מה היה באיגוד לפני המינוי שלהם לתפקיד כלומר, איזה ירושה שהם קיבלו מהנהלת האיגוד היוצא ומה הולך להיות מעתה והלאה . נכחו בפגישה נציגי תקשורת האופניים בארץ: עופר לב יו"ר הפורום הזה, חגית מקא סגנית עורכת באתר שוונג, אבי גנאור עורך מגזין אופניים ועבדכם הנאמן. מצד האיגוד ישבו גם אייל הרשטיק, וירדן גזית.
למותר לציין שהאנרגיות שהיו סביב השולחן לא היו משהו ובסופו של דבר אחרי דיאלוגים שלא הוסיפו לאף אחד שום דבר החליט העורך שלי אבי גנאור לעזוב את מסיבת העיתונאים בחרי אף.
היו לאחר מכן התנצויות ומטרת הכתבה שעשינו איננה חלילה לנגח את האיגוד אלא כדי להראות שהאנשים שנושאים בתפקידים הרמים ביותר באיגוד האופניים אמנם התחלפו אבל בפועל ההתנהלות מושפעת משורה שלמה של גורמים שגורמת בסופו של דבר לתוצאות כפי שהן נראות בשטח.
אז לצורך הכנת הכתבה קבלתי מכתב ממר יותם נוביק שהיה עד עתה רכז התחרויות באיגוד האופניים והתפטר מתפקידו ולתפקיד נכנס מר אילן אידלסון שהוא גם מאמן במועדון הגדול בפריסה ארצית CCC.
לדידי מדובר בניגוד אינטרסים ברור ושתהליך הפוליטיזציה של הענף והשתלטותם של המועדונים הגדולים על האיגוד תופס תאוצה בדיוק כפי שהתרענו בשעתו. טוב או רע לענף האופניים בישראל ימים יגידו אבל אחרי שתקראו את הכתבה המצ"ב למטה אולי דברים מסויימים יראו באור קצת אחר.
בברכה

oferlev9

New member
כתבה מעניינת ואמיצה !

המכתב של יותם נוביק בהחלט מעניין ושופך אור אחר על התנהלות האיגוד

מה הבעיה בהשתלטות המועדונים על הנושא הארגוני?

כל זמן שההתייחסות לרוכבים נבחרים (נבחרות, ספורטאי מצטיין ואחרים) היא אובייקטיבית?

Eyal Hershtik

New member
איזה אור בדיוק הוא שופך? ומה הקשר ?

אחת הכתבות הרדודות עם כל כך הרבה אי דיוקים ודברים שאינם נכונים.
מגזין שמנסה להיות מפואר ומוציא תוכן כזה (שימו לב לפסקה האחרונה עם כל מיני הערות הזויות) מבחינתי מוסיף רק להראות את החוסר מקצועיות שלו וחבל.

אם כבר אתם נותנים ביקורת, לפחות תנסחו אותה כמו שצריך. לפחות תראו אותה כמו שצריך ולא כל אות ופסקה בגודל אחר, בצבע אחר בפונט אחר והשם ישמור.

מגיע לענף כמה פורטלים ומגזינים שיהיה מקצועיים ויראו טוב ויסקרו את הענף כמו שצריך. הכתבה הזאת לא מקדמת את התקשורת בענף.

יותם עשה עבודה טובה באיגוד בהתאם למגבלות הזמן שלו , הגיעה הזמן כעת לעשות עבודה מצוינת ולא פחות מזה.

אייל

shayona2

New member
עשית קופי פייסט מהתגובות על הכתבה

האחרונה על אופני המרידה..

abeegilat

New member
שכחתי לציין

שלום לכל העמיתים
נכח בפגישה גם דני אסקרוב מבייקפאנל
לצערי יאיר בן עמי משוונג לא הגיע בטנה שהוא צריך לסקר את הקטע ההירואי מפר 16 מהג'ירו (כן זה שקווינטנה נתן בראש לכולם בירידה מהסטלביו).
אני אישית ישבתי וראיתי את הקטע במדיקס במרכז הבינ תחומי בהדר יוסף על טלוויזיה מקרית שראיתי וכל פעם הייתי מעדכן את יוני ירום על מה שקורה...............
בברכה

Dov_s

New member
כתבה עלובה ומניפולטיבית

כל הכתבה מכילה מניפולתיות זולות ועלובות על מנת להכפיש את האיגוד ואת הפועלים בו.
חוסר היכולת של הכותב לדייק בשם של כתבת אחרת שהיתה שם מעיד שהטענות של האיגוד על חוסר דיוק נכונות.
משתלחים בכולם. ביאיר בן עמי כי בחר לעשות משהו אחר ולא לבוא לארוע,
באילן אולמן סתם - כי הוא מנהל מועדון מצליח ועושה עבודה יסודית באיגוד.
כל הקטע בסוף (אם ההתיחסויות שלכם באדום) עדיף בכלל שלא יכתב.

כדאי שגם איבי וגם אבי גנור יבדקו מה לא בסדר אצלם לפני שהם משתלחים בכולם.

על החוק הראשון ( של ההנדסה, ושל העתונאות)

אייבי ידידי ( וגם אבי גנאור )

אלמלא מצב הענף עגום, ניתן היה לחייך לאור ההצגה של הסכנה הגדולה הטמונה בכך שאילן אידלסון ימלא את תפקיד רכז התחרויות.

גם אני מלווה כמה שבועות את ענף האופניים, ממה שאני מכיר - בתפקיד רכז התחרויות יש בעיקר עבודה קשה מאוד, לא מאוד מתגמלת, לכולם יש הערות ותובנות, אבל בסוף רוב המקטרגים לא מופיעים לתחרויות... ולעשות אותה בחצי משרה משרה, גם אם במיקור חוץ של חלק מן התחרויות מצריך השקעה יוצאת דופן, ברמת מחוייבות אישית, בדיוק כפי שיותם מתאר, ושבסופו של דבר עלתה לו בסמסטר לימודים ובכסף, הרבה כסף וזמן שיצטרך להשקיע כדי לתקן את המצב.

בתפקיד רכז תחרויות גם אין באמת שום כוח או השפעה שניתן להפעיל לרעה לטובת רוכבי CCC, בדיוק כמו שלא רק רוכבי "בשביל אופניים בגליל " לא מנצחים את כל השלבים ואת הדירוג הכללי בטור התפוח ובחץ הצפון, על אף העובדה שעידו הוא המארגן הפוסק הראשון והאחרון בכל מה שנוגע למרוצים הללו...

זה בסדר גמור שאינך רואה את הדברים עין בעין עם האיגוד, אבל העמדת צל הרים כאנשים לא עושה לך ולאבי שום שירות מועיל, וגם לא בדיוק משפרת את מצב ענף האופניים - זה עושה את ההיפך בשני ההיבטים.

ההיכרות הזו גם מביאה אותי לראות את השוני בין ההנהלות הקודמות לנוכחית - בלי לתת ציונים, אבל המוכנות לפתיחות ולהצגת העובדות כפי שהן היא הרבה יותר גבוהה בהנהלה הנוכחית מאשר בקודמות, ואני מעריך שיש קצת התפרצות לדלת פתוחה.

דבריו של ירון לגבי שימוש לא מספק של האיגוד בתקשורת - לפחות מן הצד נראה שהדבר נובע מלחץ, מחוסר זמן ותשומת לב, ולא מרצון להסתיר או מהתנהלות בסגנון של ארגון חשאי... ירון הציג את המצב הקשה, הוא מנסה לגייס תקציבים ולמצוא פתרונות, אבל זה יותר מסובך ממה שזה נראה.

העובדות הן קשות,והמציאות עוד יותר קשה, המחסור התקציבי גדול, ההשקעה הנדרשת מיותם כרכז תחרויות, מירדן כמנהל מקצועי ומן האחרים היא בכמה דרגות מעל לכל תגמול שהאיגוד מסוגל לתת כרגע, והרבה מן הדברים מגיעים רק מן המוטיבציה והמסירות של האנשים.

אני די סמוך ובטוח שאתה ואתם מכירים את העובדות הללו לפחות כמוני, אבל הכתיבה על הסכנה הגדולה הטמונה באילן אידלסון ואילן אולמן מתאימה (ואולי גם מכוונת ) למי שלא מכיר את פני הדברים בכלל, וקורא על הנעשה באגוד בפעם הראשונה, וחושב לעצמו שאכן המצב דומה לאיגוד האתלטיקה ולאיגודי ספורט אחרים.

לגבי אילן אידלסון - אני חושב שהוא הסתדר מצוין מכל בחינה גם לפני שהציע למלא את תפקיד רכז התחרויות, אינני חושב שבתפקידו ה"חדש" הוא יפעל באופן לא הגון ויגרום להעדפה של הרוכבים שלו בתחרויות, או כל דבר דומה, יצא לי להתחרות לא פעם ולא פעמיים מול אילן ומול CCC והתחרות היא תמיד הוגנת ועניינית, וההתייחסות של אילן ושל CCC היא מזוית של לרכוב התקפי, חכם ולשאוף לנצח, וזאת ממקום של קידום ושיפור כלל הענף ולא רק נצחון בכל מחיר, וברור לי שהדברים לא ישתנו בגלל שאילן יהיה רכז תחרויות...

גם אם הדעות חלוקות על אילן אולמן - פעילות הנבחרת שקופה ומדווחת באופן שוטף, בהיר, תוך ציון ההישגים וגם הכישלונות, ותוך הגדרת הדרך והמדדים.

השוני שלהערכתי קיים בין הנעשה באיגוד לבין ענפים אחרים - הוא שאין קבוצה דומיננטית שמנסה להשתלט על האיגוד ועל התקציבים, ועד כמה שאני מכיר גם אין טענות בין המאמנים והקבוצות לגבי הרכב הנבחרת או הדרך המקצועית שלה, ולפחות ממה שאני רואה בין רוכבי העלית של TACC שרלוונטיים לנבחרת - נראה שיש שיתוף פעולה טוב ומתאם טוב בין הרוכבים והמאמנים בנוגע לאימוני הרוכב השוטפים והשתלבות באימוני הנבחרת.

ולמי שתהה מה הקשר לחוק הראשון של ההנדסה ולחוק הראשון של העתונאות ?

החוק הראשון של ההנדסה : " לעולם לא תצא לחישוב, לפני שברורה לך התוצאה שאליה רצית להגיע..."

החוק הראשון של העיתונאות " ....Never let facts kill you a good Story "

לענייננו - אני מנחש שהכימיה האישית בין אבי לירון אינה מדהימה בשלב זה, אבל אם ברצונכם לסייע ולעזור, אנא עשו את המאמץ לקבל את הפרטים והעדכונים מן האיגוד על קשייו ועל בעיותיו, כמו גם על הצלחותיו ולכתוב על הענף כפי שאתם מבינים ורואים, בדיוק כמו שעושים באתרים האחרים.

מהמעט שאני מכיר את האתרים האחרים, אין מדיניות מכוונת לטובה או לרעה, והדברים תלויים בעיקר בעורכים ולא באיגוד.

גם אני מכיר היסטוריה של השתלטות של קבוצות על איגוד ספורט בענפים אחרים, אבל אני יכול לראות את ההבדל, ועד עכשיו לא ראיתי את תקציבי הענק שעוברים לקבוצה X או Y ( פשוט כי אין תקציבים, ובעיקר כי הרבה קבוצות התאחדו כדי לשפר ולצור שינוי ולא קבוצה דומיננטית שמנסה לעשות הפיכה כפי שאכן קרה וקורה בענפים אחרים.

אם תרצו אני מוכן לפרסם את הזוית שלי על הדברים אצלכם....

יום טוב, ויללא - תוציאו את כולם לרכוב ולהתחרות, כי זה החסם העיקרי ...

יוסי

oferlev9

New member
אילן אולמן מאמן הנבחרת - מקצועי ורציני ביותר

עושה את המקסימום האפשרי ומשקיע את כל כולו בתפקיד בשיא המקצועיות.
אם יש סיבה לאופטימיות - אילן אולמן מספק אותה !

תגובת איגוד האופניים:

שלום לכולם ,

באמצע שנת 2013 איגוד האופניים יצא לדרך חדשה, בה הוחלפה הנהלת האיגוד בהנהלה נבחרת וכמו כן מונה מנכ"ל חדש לאיגוד האופניים. הנהלת האיגוד יצרה שינויים רבים בהתנהלות השוטפת של הארגון וכיום אנו נמצאים בתנופה גדולה של פעילות ומיסוד תהליכים ארגונייים נכונים יותר לטובת הענף והארגון.

בנוסף למינוי מנכ"ל חדש שהגיע מרקע עשיר מאד בתחום העסקי, בניהול חברות ענק במשק ובחו"ל ובעל נסיון רב ורוכב אופניים בעצמו, מונו 5 בעלי תפקידים חדשים: אייל הרשטיק לסמנכ"ל, ירדן גזית למנהל מקצועי, אביעד יזרעאל אילן אולמן למאמני נבחרות ולאחרונה אילן אידלסון כמנהל תחרויות. המינוי האחרון נעשה בימים האחרונים ועל כן טרם יצאה הודעה מסודרת לתקשורת.

האיגוד כיום פועל בשקיפות גדולה יותר, מקיים פעילות רבה יותר ומגייס תקציבים גדולים יותר. את שנת 2014 הוא צפוי לסיים עם מחזור פעילות גדול יותר ב-50 אחוז מאשר בשנת 2013 !

בנוסף בשנת 2014 מספר חברי האיגוד התחרותיים הגיע ל – 1500, גידול של 50 אחוז בהתייחס לשנה הקודמת.

מצד שני, היקף הפעילות הגדול שכבר מבוצע ובוצע בפועל יצר קושי תזרימי נקודתי לאיגוד, בו האיגוד מבצע את הפעילויות השונות וטרם התקבלו רוב הכספים שאמורים להתקבל מרשויות הספורט (מסיבות בירוקרטיות). אנו צופים שבעיה זמנית זו , תיפתר בקרוב.

יש פה בשורה ענקית לענף שקורית בימים אלה, בהגדלת המשאבים שאנו מביאים לטובת התחום ולטובת מה שחשוב לכולנו. איגוד האופניים נמצא בצומת דרכים בו ההזדמנויות שיש בפניו הן הגדולות ביותר שהיו עבורו אי פעם.

לגבי מעורבות הקבוצות הגדולות:

איגוד האופניים פתוח, נגיש וזמין לכל איש מקצוע בעל נסיון וכישורים המעוניין להגיע ולתרום מזמנו לטובת הענף. מטבע הדברים בענף תחרותי קטן וצעיר יחסית, האנשים בעלי הניסיון הגדול ביותר בענף הם אנשים העובדים בתחום מספר שנים ומעורבים בפעילות כזו או אחרת. לדעתנו, אין בכך כדי לפסול מועמדים המעורבים בפעילות במסגרת מועדון, כל עוד המועמד נבחר על פי כישוריו ויכולותיו, ועבודתו מפוקחת על ידי מנכ"ל האיגוד, הדירקטוריון המורכב מנציגים נבחרים, וועדת ביקורת חיצונית, ויועץ משפטי.

בהתייחס לחילופי הגברי בתפקיד מנהל התחרויות, יותם נוביק שימש כמנהל התחרויות באיגוד מזה כשנה וחצי, ועשה את עבודתו נאמנה ובמסירות רבה. איגוד האופניים מעריך את תרומתו של יותם לאיגוד ולענף, ומצפה להמשך שיתוף פעולה בעתיד. מצאנו לנכון למנות מנהל תחרויות חדש לאיגוד וזאת על מנת לשפר את הפעילות בתחום, לתת מענה וזמינות טובים יותר למארגני התחרויות, לייצר אירועים ותחרויות גדולים ומרשימים יותר לטובת קהל הרוכבים.

האיגוד בחר למנות לתפקיד את אילן אידלסון, המביא עמו לתפקיד ניסיון רב כמארגן תחרויות וכמאמן, חזון וראייה אסטרטגית. אילן נבחר לתפקיד מבין 3 מועמדים שנבחנו.

לגבי יחצנות ותקשורת בענף:

איגוד האופניים הגדיל מאד את פרסומיו ושקיפותו בקשר להתנהלותו והפעילויות אותן הוא מבצע. לאיגוד יש כיום אתר אינטרנט פעיל ו- 5 עמודי פייסבוק וטוויטר שונים לפעילויות המגוונות.

האיגוד מתקשר כמעט בכל פעילות שהוא מקיים באמצעי תקשורת אלו הזמינים לנו ולא תלויים בגורם זה או אחר לפירסומם.
בנוסף בכל פעילות גדולה או ייחודית , אם זה בתחום התחרותי או העממי, איגוד האופניים דואג ליידע את גורמי התקשורת המובילים בענף: שוונג , בייקפאנל, תפוז, גרופי ומגזין אופניים.

אנו מודעים לכך שתמיד ניתן לעשות יח"צ טוב יותר וגם מודעים לעובדה שלצורך זה יש להעסיק דובר לאיגוד במשרה חלקית או לשכור משרד יחסי ציבור. לכשישתפר המצב התזרימי (בזמן הקרוב) אנו מקווים אכן למנות מישהו לתפקיד זה.

בניגוד לנאמר בכתבה, האיגוד כן דואג לשלוח לכתב הראשי של מגזין אופניים, אייבי גילת, אי מיילים ןמידע לגבי הפעילות ומתחילת שנת 2014 ועד היום הוא קיבל מאיתנו 11 הודעות לעיתונות.

לגבי רדידות הפסקה האחרונה בכתבה וההתקפות האישיות, אנחנו לא נגיב, מפאת הכבוד שאנו רוכשים לאתר מכובד בענף האופניים שאנחנו מאד מעריכים.

אנו מזמינים , כמו תמיד , את כתבי מגזין אופניים לבוא ולסקר את התחרויות בענף וכמו תמיד נוכל לדאוג להם כניסה למסלול התחרות , גישה מיידית לתוצאות ועוד.

שמי הוזכר ולכן תגובות, גם לבתרפוקר

אכן בחרתי להעדיף צפייה מרוכזת בקטע 16 (עליו הצבעתי כחשוב ביותר בג'ירו 2014 עוד לפני הזינוק וגם בשיחות עם אנשי איגוד האופניים אמרתי כי "לקבוע את הפגישה הזו עם עיתואי אופניים בסמוך ומקביל לקטע הזה זהה למסיבת עיתונאים בהתאחדות לכדורגל בזמן גמר גביע האלופות) בבית בשקט ובבטחה.

הבטחתי כי אגיע אם הפגישה תהיה ביום אחר, או תאוחר בשעה.

כמערכת הבטחנו הגעה של נציג (נציגה - דגנית מקא קראוז) שהביא מהפגישה את הדברים באופןמ מכובד וראוי.

ליוסי בתרפוקר ידידי (זה בסדר שאני מכנה אותך ידיד, נכון?):
כבר כמה פעמים שאני רואה אותך מציין את המשפט: "Never let facts kill you a good Story" כדרך עבודה, חוק או משהו הקשור בעיתונות.
כדאי שתלמד מאיפה הוא נוצר ולמה, מה הוא מסמל והכי חשוב - מה המקור שלו.

הנה עזרה (בכל זאת כבר קבעתי שאני ידיד ומקווה שאתה מרגיש כך גם) - המשפט המקורי הוא (בעברית):
אל תתן לעובדות לקלקל לך תאוריה יפה.

אגבף באופן אישי ורק בשבוע האחרון, גנזתי כתבות כשהתברר לי שמה שהייתי בטוח כעובדות לא היה מבוסס אמת.

אבל העיקר שנזכור (אתמול היה) "סלינו על כתפינו" (מחר יהיה ה"חג" של) "הר הבית בידינו" אז לכו תדעו מה עוד מצפה לנו, אולי אפילו "בא לציון גואל" והעיקר "כמה טוב שבאת הביתה".

אצלי מנקים מס במקור...

אמרה החסידה, בסיפור העתיק על החשש ממס הכנסה...

ולענייננו - אני אוהב מאוד את העברית ואת הכתיבה בעברית, אבל הסיכוי שמקור המשפט הוא מן העברית קטן מאוד, ועל כן חפרתי אצל הר' מגוגל:

“Never let the truth get in the way of a good story.”

Mark Twain

בדיוק כמו שמקור המשפט " אור השמש הוא חומר החיטוי הטוב ביותר " מופיע במקור באנגלית על כותרתו של NY TIMES ומקורו בלואיס ברנדייס, שופט בית המשפט העליון האמריקאי,
גם אם אחר כך אנו עושים בו שימוש גם בעברית...

בכל מקרה - היה בטוח שהיינו ונשאר ידידים, וזה נכון גם לגבי אייבי גילת, גם לאחר שדעתי שונה מאוד משלו...

יום טוב

יוסי

צהובון

פורנו סוג ז׳
אייבי - כולם בענף הזה צריכים להתפרנס. גם עיתונאים.
אבל ראבק - תעשו את זה בכבוד.

ariasdo

New member
לכתוב 3 מילים שליליות ומעליבות ממש חוכמה

אתה יודע עברית טוב לא מצאתה מלים יותר מתאימות לנמק את הסלידה שלך .
כותרת ההודעה צהובון מספיק מסבירה את הכוונה שלך , אין צורך להמשיך ללכלך .

כחמינו אמרו דרך ארץ קדמה לתורה .

יש בשרשור תגובות של כותבים עם מילים קשות שממחישות את הסלידה שלהם מהכתבה כולל נימוקים בנושא , זה ביקורת אפילו חריפה .

לעניין הכתבה דבר אחד אייבי הצליח לעשות לעורר עד כמה רדומים ולהכניס שוב את עניין איגוד האופנים לפריים טיים לפחות בפורום .

בתקופה האחרונה איגוד האופנים סופג הרבה ביקורות מכל מני כיוונים על יכולתו לקדם את ענף האופניים .

בארץ שאין תרבות אופניים יש איגוד אופניים .

אריב סדובניק

אריה - אתה צודק!!

אבל גם אם פורנו סוג ז׳ מעורר רדומים -
הוא עדיין נשאר סוג ז׳.

וסליחה על הבוטות מכל מי שזה צורם לו באוזן. באמת השתדלתי (לא מספיק אומרת אשתי) לברור את המילים היותר עדינות בלקסיקון העשיר שלי.

וכן. אני חבר איגוד (היינו - משלם דמי חבר ובכך עושה את המינימום הנדרש כדי שלאיגוד יהיה אמצעי לקדם את מטרותיו.) ואתה?

ariasdo

New member
איזה מוסד לימוד יצר לך את לקסיקון לוטם העשיר

אתה לא ילד בתיכון , פשוט בושה לקרא את הסגנון הזה , שהוא עוד עדין מבחינתך .

מה נסגר אתך .

אריה סדובניק

rubber duck

New member
איך להגיד לא אייבי

משהו לא עובד
לא באיגוד
אין אני יכול לבקר את האיגוד - כל עוד אני לא תורם שום דבר לעשיה ( יש לי ביקורת אבל לפני שאבקר - מן הראוי שאעשה .......... )

לעומת זאת השורה האחרונה של הכתבות מפרי עיטך , לא מתאימות למה העשית עד לפני תקופה קצרה
יכול להיות שזה נובע מלחץ שקשור למערכת בה אתה כותב

ויכול להיות שזה קשור לדעותיך

לא יודע מה להגיד
אבל מה שלא יהיה , כדאי שתעשה בדק בית

הערה ישירה אחת והיא עקרונית
קשה מאד לקרוא את זה
הכתב לא מסודרת
קראתי פסקה שלמה כשאני חושב שהיא מדברת על דבר אחד ובפטועל היא מדברת על דבר אחר
וזה כבר דבר בסיסי בכתיבה
מעבר לכך
נראה על פניו שחלק גדול מהביקורת שלך מבוסס על רגש ותחושות ולא על ניתוח מעמיק של עובדות

אישית חבל לי לראות עיתונות שיורדת ברמתה

שרון

Steven Gerrard8

New member
יותר מידיי תשומת לב לדבר לא רלוונטי .

אנסה להיות מנומס ודיפלומטי בצורה לא אופיינית לי .....הניסיונות החוזרים ונושנים של אייבי לייצר עיניין וגלים גבוהים בשלולית הרדודה שלנו הם פאתטים בלשון המעטה ... . היו כבר דוגמאות בעבר שהיה תגובות ''חדשותיות ''על דברים שקרו לפני שנה ....איגוד האופניים זה לא ההתאחדות לכדורגל ''ועיתונאי ''האופניים לשמחתנו הם לא אופירה אסייג הבהמית ..
מין הראוי שניתן לענף שלנו גוון פחות צהוב מהגברת אסייג ודומיה . לא צריך לעורר סערה בכוס חלב ....אנחנו כנראה לא נשנה את האיש אבל בואו ניקח אותו בפרופורציות הנכונות ....בגדול אני חושב שנעשים דברים חדשים ומעניינים באיגוד . אני יודע ממקור ראשון שיש אנשים שעובדים באיגוד ומוציאים הרבה כסף מכיסם (!) בעזרה לרוכבים צעירים ובגיוס תרומות מאנשים טובים שהענף יקר להם . יתכבדו כל אנשי הביקורת ויבואו בצורה פרודוקטיבית עם הצעות לשיפור . אני חושב שאילן אולמן לדוגמא מתחילת הקדנציה מקדם דברים בצורה יצירתית תוך יציאה משבלונת הקופסא ,שיתוף אנשים חדשים במערכת ,שקיפות אין סופית שלא הייתה לעולם ! הכל מדיד ,מפורסם וכל אחד יכול לראות לנתח ,לבקר ,להעיר ולהציא מה לשפר . כל הפוסט הזה הוא ניסיון לשחק בעיתונאות חוקרת וזה ממש אבל ממש לא ...

למעלה