הים יום הולדת, היום יום הולדת

הים יום הולדת, היום יום הולדת

אז היום יש לי יום הולדת. וכל שנה זה סיפור של ציפיות ואכזבות קשות ורחמים עצמיים.... הבעל שלי שכל הימים הוא נהדר, בנושא יומולדת הוא מאוד חלש. וכבר עשיתי חשבון נפש בנושא והבנתי שהציפיות שלי מלחיצות. אז בשנה שעברה עשו לי חגיגה גדולה לגיל חמישים והיה נהדר. והשנה הבטחתי לעצמי לא לצפות לכלום. אז בבקר הילדים שמו לי שלט על הדלת- מזל טוב. ואני שמחתי אבל רציתי קצת יותר מזה.... אז אני מוסרת את הצורך שלי ביומולדת כמו של ילדים. אני מודה על כל המתנות שהחיים נתנו לי ולא מרגישה צורך לפצות את עצמי על היום הזה כרגע. טוב לי בשקט בבית וזהו. אגו רוצה תשומת לב אבל אנחנו נתגבר.

OA ענת

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

צופית היקרה! המון מזל טוב ליום ההולדת. החלמה ובריאות והרבה הצלחה! מענת

תודה על הברכות והתמונה!

רוצה לשתף אותכם במה שעובר אצלי בפנים.... בכל זאת, למרות שאני כזאת גדולה, אני רוצה שיעשו לי יומולדת. ואני מצפה... לא יודעת למה. וקצת עצוב לי שזה סתם יום רגיל. אני יכולה לעשות משהו לעצמי אבל אני רוצה שאחרים יעשו לי!!!! אז כדי להרגיש טוב יותר, כתבתי מכתב אהבה לבן זוגי (בבלוג). הכנתי אוכל טוב במיוחד היום, ואני משתדלת בתוכי לוותר על הציפיות שהם כידוע רק לכריות....

נבט9044

New member
מזל טוב צופית היקרה ../images/Emo49.gif

גמלי היתה יומולדת לפני שבוע, גמאצלי האיש חלש במיוחד בלחגוג לי כתבתי על כך בבלוג שלי מאחלת לך אושר שלווה ובריאות

סלינוש

New member
מזל טוב!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

כל שתבקשי לעצמך - לו יהי. מזל טוב!! באהבה.

../images/Emo140.gif מומולדת של אהבה ../images/Emo24.gif

ל
צ
ו
פ
י
ת
יום של פרח, ושיר, ואהבה, יום של שמחה ותקווה
יום שלעולם לא ישכח,
כי כאן כולנו אוהבים אותך

ואווו, כמה אהבה......

תודה אני מרגישה שאתם מחבקים אותי, נפלא! אני רוצה לחזור בי מההשמצות על בנזוגי בענייני יומולדת ונראה לי שקיבלתי פרס על התנהגות טובה. כל היום הייתי קצת קוטרית שבטח לא יעשו לי כלום... ואחה"צ יצאתי למרפסת האחורית ועמדה שם מזרקה קטנה מקסימה עם כדים שהמים יורדים מאחד לשני. בקיצור משהו שאפילו לא העזתי לרצות. אז הוא קנה את זה כבר ביום חמישי והסתיר וממש מזל שלא אמרתי כלום היום.....

המשך

כשהייתי קוטרית היום נזכרתי שהמאמנת שלי אומרת לי במצבים כאלה, לחפש מה אפשר לעשות טוב למישהו. ואני כתבתי לבעלי שיר אהבה (זה בבלוג שלי). ושמתי לו על המיטה. זה שימח אותי! ובכלל אני לומדת לתת בזמן האחרון, כמו בהבטחות- אנו נאבד את העניין בדברים אנוכיים ונזכה להתעניין בחברינו.

יעל :-)

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!!
והרבה בריאות ואושר!
שמחתי לשמוע על ההפתעה שחיכתה לך
(לא יצא לי לאחל לך קודם עקב בעיות עם תפוז)

למעלה