הימורים באינטרנט לעומת קזינו חוקי

yuv2005

New member
הימורים באינטרנט לעומת קזינו חוקי

בתי הקזינו ברשת האינטרנט לא נסגרים כלכך מהר מכוון שיש שם תחלופת שחקנים גבוהה, אבל זה זרם דו כיווני -רבים עוזבים ולא חוזרים לאתרים אלו מסיבות שונות:חלקם מפסידים ומתיאשים וחלקם כמוני שיודעים שלא כדאי להם לחזור מכוון שהקזינו הוירטואלי לא אמין ואין שום כיסוי להבטחות שלהם,גם אם לעיתים הם עומדים בהבטחתם הרי שלטווח ארוך קשה לבטוח בהם. הסיבה לריבוי אתרי ההימורים פשוטה-ביקוש. בשל העובדה שיותר ויותר אנשים נחשפים לאינטרנט וכן אתרים אלו שמרוויחים הון עתק משקיעים כסף רב בפרסום שהולך וגובר ומביא עוד ועוד אנשים להמר באינטרנט וכן קלות ונגישות במקום לנסוע רחוק לקזינו. אבל סיבות אלו לא מעידות על כך ש"המסעדה טובה" או שהאוכל בה טוב. אתה כנראה לא מבין דבר חשוב-אני לא מדבר רק על רמאות ממש אלא על טריקים ו"רמאויות" של מאחורי הקלעים של אתרי ההימורים.בתי הקזינו ברשת נוקטים בשיטות רבות ומתוחכמות למשוך מהמרים אבל כשהמהמר כבר קנה והפקיד כסף-פה מתחילות השיטות האמתיות-כיצד לגרום למהמר להפסיד את כספו במהירות הרבה ביותר מבלי לגרום לו להרגיש שסידרו אותו ושירצה לשוב ולשחק-שירגיש אתגר- שהפעם הוא הפסיד אבל בפעם הבאה הוא ירוויח -מה שבד"כ לא קורה. מפסידים רבים גם מתביישים להודות שהפסידו כסף רב ולכן לא יודעים עליהם. מספר המכורים להימורים באינטרנט עולה בהתמדה ככל שמספר האתרים גדל. אין שום פיקוח על אנשים שמתמכרים. אין שום פיקוח על מהמנות אתרים אלו ועל העברות הכספים שמתנהלות. אתרים אלו מנצלים את התחום האפור של חוקיות שמוטלת בספק ומנוהלים ממדינות אחרות כדי לא להפר את החוק. אין פיקוח על מהימנות האתרים. שלא תבין אותי לא נכון-אני בעד קזינו חוקי בישראל שיחליף את כל הזבל הוירטואלי ואת הנסיעות המיותרות של מהמרים לחו"ל או לטאבה והוצאת מליוני דולרים מהמדינה ואי תשלום מיסים מהימורים אלו למדינה. ראה בארה"ב שכולם מנסים לחקות בכל תחום-בתי הקזינו משגשגים,יש שליטה מלאה על ההימורים,על חוקי המשחק ומניעת רמאויות,שליטה במכורים ועזרה להם,תעסוקה למאות אלפי אנשים סביב ההימורים ועוד יתרונות רבים ... קזינו חוקי יעזור מאד בפיתוח אזורים שלמים בישראל שהוזנחו ,יגרום להעסקת מאות ואף אלפי מקומות עבודה ישירים ועקיפים לקזינו,ומיסים רבים שיכנסו למדינה ויוכלו לעזור בתחומים רבים,שיפור התיירות לישראל ומניעת בריחת דולרים לחו"ל. מפעל הפיס כבר הבין זאת,ראשי עיריות הבינו זאת,ראש עריית ניו יורק הבין זאת לדעתי גם הממשלה כבר הבינה זאת (עובדה שבנימין נתניהו שר האוצר הבטיח תוך שנה הקמת קזינו חוקי בישראל)ובכל העולם כבר יודעים שעדיף לקיים קזינו חוקי על כל המשתמע מכך מאשר להתעלם מכך שיש ביקוש רב בציבור להימורים שמופנה לעולם התחתון,להלבנת כספים,לטוטו לוטו חישגד,ווינר ועוד,לבורסה,לבתי קזינו בחו"ל ולמצריים. לקוח מתוך פירסומי מאמרים שנכתבו לאחרונה בנושאי קזינו בישראל:(ניתן לקרוא המאמרים בהודאות קודמות ששלחתי לפורום): "מסקר של מכון ברנדמן, בהזמנת מפעל הפיס, עולה כי 68% מהציבור חושבים שצריך קזינו, 46% ביקרו בקזינו ו-70% מהם חוזרים ומבקרים בו בתדירויות שונות. כלומר, הקזינו כבר כאן, ועוד איך. הוא רק בלתי-חוקי." "הפיכת הקזינו למוסד חוקי תצמצם בפועל את הפשע המאפיין את סביבתו כיום. בעת ובעונה אחת תזכה קופת המדינה בעשרות רבות של מיליוני דולרים בשנה, ואפשר יהיה לממן בהם יוזמות כמו יום לימודים ארוך, חינוך אוניברסיטאי חינם או מחשב לכל ילד. אי-ההכרה בכך גובלת בחלמאות ובאיוולת" "מהרגע שהבנו שהמשטרה אינה יכולה להלחם בתופעת ההימורים הבלתי-חוקיים, שעל-פי הערכתנו נאמדת ב-14 מיליארדי שקל בשנה, החלטנו שצריך להפוך את ההימורים לחוקיים באמצעות גורם ציבורי שיחזיר את כל ההכנסות למדינה. אנחנו לא רוצים שמיליונרים או מקורבים לשלטון ינהלו את הקזינו ויגרפו את הרווחים", אמר אתמול גורם בכיר במפעל הפיס." מי שרוצה לשחק באינטרנט שיהיה לו לבריאות ואני מקווה בשבילו שהוא ישן טוב בלילה... אני מקווה בשביל כל המהמרים שיוקם סוף סוף קזינו חוקי שיחליף את כל התופעות שהזכרתי לעיל.

DPunisher

New member
לא קראתי הכל , אבל....

מי שמהמר בקזינו על האינטרנט הוא טיפש גמור !

shokal

New member
אובר פרנויה

אני לא יודע מאיפה נובע הנסיון המר שלך עם קזינו באינטרנט, אבל כנראה ששיחקת במקום הלא נכון. האם בדקת את ה-verification certification של הקזינו ששיחקת בו? כל קזינו באינטרנט שמחזיק מעצמו חושף את עצמו לבדיקה של גוף צד ג' על מנת שיבטיח את אקראיות המשחקים (RNG - Random Number Generation) ואת ה-PayOut כפי שהקזינו מצהיר עליו (מה שולי הרווח של הקזינו ביחס לכסף שמשוחק שם. בדר"כ מדובר ב-96% ומעלה, כלומר הקזינו מרוויח כ-4% מהמחזור). בין החברות שמנטרות את בתי הקזינו נמצאת למשל חברת Price Waterhouse Coopers שהיא בין פירמות רואי החשבון הגדולות בעולם, או גופים שקמו במיוחד לצורך העניין כמו eCorga. בית קזינו אינטרנטי שחושף את עצמו לביקורת של גוף כזה - אני אישית הייתי מרגיש בטוח לשחק בו בדיוק כמו שאתה מרגיש בטוח לשחק בקזינו בווגאס שנתון לפיקוח, או לאכול אוכל כשר במסעדה בעלת תעודת כשרות...

yuv2005

New member
מי ששם כספו צריך להיות מודאג מאד

מהעובדות שציינתי לעיל ולחפש בית קזינו אמיתי וחוקי שניתן לראות את המשחקים בעיניים ולא לסמוך על שמות של נותני חסות אינטרסנטים למיניהם. כל המספרים שמפרסמים הכל "חרטה" ועבודה בעיניים. אבל מה אכפת לי אני לא יכול לתקן את העולם, אני אמרתי את שלי... אני גם לא מתכוון להקדיש זמן נוסף בסוגיות האלה,זה לא ענייני. אני מתכנן את הנסיעה הבאה שלי... להשתמע

למעלה