הימורים גבירותי ורבותי...הימורים...

mike00

New member
הימורים גבירותי ורבותי...הימורים...../images/Emo103.gif

1.כמה שגרירויות ישרפו במחאה על התערוכה שתוצג בהולנד? 2.בכמה מדינות בעולם ישרפו דגלים של הולנד? 3.האם יפגעו במוזיאון העירוני של האג? 4.כמה אנשים יהרגו במהלך המהומות? 5.האם סורה הרה תגיע חיה לערב הפתיחה או שתחוסל כבר קודם? 6.כמה מאבטחים ידרשו כדי לשמור על חייה של סורה הרה? 7.האם ישראל שוב תהיה אשמה? בין הפותרים נכונה תוגרל טיסה לסודן הכוללת ביקור בחבל דארפור וערב התרמה לג'נג'וויד
למקומות 2 ו-3 יחולקו כאפיות עם הדפס של דובי

NELLY

New member
../images/Emo4.gif עונה

1.כמה שגרירויות ישרפו במחאה על התערוכה שתוצג בהולנד? מממממ בטוח השגרירות הישראלית ראשונה תשרף 2.בכמה מדינות בעולם ישרפו דגלים של הולנד?....כמה שיותר יותר טוב... 3.האם יפגעו במוזיאון העירוני של האג?לא מה פתאום 4.כמה אנשים יהרגו במהלך המהומות?
5.האם סורה הרה תגיע חיה לערב הפתיחה או שתחוסל כבר קודם?
6.כמה מאבטחים ידרשו כדי לשמור על חייה של סורה הרה? לא הרבה רק 54747756565513625 7.האם ישראל שוב תהיה אשמה?
שאלה רטורית

mike00

New member
הסיכויים שלך לטוס לסודן קטנו בצורה משמעותית..

אבל את עדיין יכולה למצוא את עצמך זוכה בכאפייה עם הדפס של דובי.....רק תזהרי לא להגיע איתה לסודן בטעות

NELLY

New member
מוותרת על הטיסה ... תן אותה לויז חחחחחחחח

אני בטוחה שאם היא תהיה שם היא תעשה להם בית ספר כמו שצריך חחחחחחחחחח חולה עליך ויז ויז

THE WIZARD 55

New member
שו סודן? ישר רוצחים אותי

חזות ישראלית, ת.ז. ישראלית, הערבית שלי כמו שלך...חחחחחחחחחח יעני מעפנה.. את יודעת כמה אסירים יצטרכו לשחרר כדי להחזיר את הגופה שלי ארצה

NELLY

New member
סלאמת אלבק עיוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לך ניתן להם לפגוע בך....??????

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif איזה שאלון הזוי../images/Emo6.gif

ישראל תמיד אשמה. כנראה שהולנד תמחק מהמפה. אבל איך היא הגיעה לזה שמחמד היה הומו? סתם ליצור פרובוקציה? סתם לעצבן מיליוני מוסלמים?.. אני בעד אומנות, אבל יש אומנות שהיא לא לשם האומנות אלא לשם הפורובוקציה.

mike00

New member
למה פרובוקציה?

"בסרטון הוידאו, הנקרא "אללה הוא גייבאר" בפרפראזה על המשפט בערבית, נראים גם דימויים השייכים לנצרות וליהדות." "ההומוסקסואליות ממחישה באופן הברור ביותר את היחס הצבוע כלפי מין בעולם האיסאלמי", אמרה הרה בראיון לעיתון ההולנדי "דה פרס". "הומואים החיים במדינות כמו איראן וערב הסעודית סובלים מיחס נוקשה, למרות שזה לחלוטין נורמלי שגבר נשוי יקיים יחסי מין עם גבר אחר. אבל זה נשאר מוסתר". וחוץ מזה שאני מאמין שאם היתה מנסה לקיים את התערוכה במדינה מוסלמית זאת בהחלט היתה פרובוקציה,אבל כשהיא עושה את התערוכה במדינה פתוחה וליברלית כמו הולנד אני מאמין שזאת היא זכותה המלאה...

THE WIZARD 55

New member
לא חושבת שבמקרה הזה זה יעזור

זה רק יעורר את זעמם, ולא יביא לשינוי המיוחל.

החצר האחורית אצלכם בוערת,ואתה מיתמם!!

אני מתפלא עליך שאתה תוקף ומזלזל בדת האסלאמית,קצת ענווה וצניעות.......לא תזיק!! הנה כמה דוגמאות,איך העם הנבחר מתנהג: 1) אירועי פתיחת רחוב בר-אילן בירושלים:איך התנהגו החרדים? שביתת שבת? שביתת רעב?הפגנה שקטה? סגרו את הכביש כמה וכמה פעמים,ואיך הגיבה המשטרה? ביריות,כמו סגירת רחובות ואדי עארה?.......מה פתאום!! למה הם ערבים? 2) איך ההתנהגות של רבה של ישראל לשעבר:מקלל ומגדף את ראשי המדינה,חיילים,ערבים והיום מורים....הוא הוזמן לחקירה? כל ראשי המדינה באים לביתו כל שריו תחת מרותו,והם מודים שהם מקבלים רק צווים ממנו,אין להם חירות מחשבתית!! כמעט כול כולם הורשעו בגניבה,בזיוף,במרמה,עדות שקר.....ומה לא? זו היהדות שאתה מתגאה בה? 3)כמעט כל מבצעי הפיגועים באים מהיהות הדתית,לא?מה הדת היהודית מחנכת לרצח?לקחת את החוק לידיים? גולדשטיין,המתנקשים בראשי העיריות הפלסטיניות,רוצח רבין.....והרשימה ארוכה!! ועוד ועוד,מספיק ,לא? באירופה היו מאות שנים של מלחמות בין הכנסיה וראשי השלטון במדינות,עד שהכריעו שהדת היא בין האדם ובוראו,ואין לה תפקיד עיקרי בחיי היוםיום,

mike00

New member
בואנה גבר,יש לך בעיה קשה באמת.....

מה הקשר בין מה שכתבתי לבין התגובה שלך??....כנראה שפגעתי בעצב חשוף... לא השוותי לרגע בין האיסלאם לבין היהדות,גם לא כתבתי שהיהדות יותר טובה...ואם היית מקדיש עוד שניה לקרוא את הכתבה עד הסוף אולי גם היית מצליח לראות שחוץ ממוחמד יש שם גם ביקורת על כל הדתות הגדולות...משמע יהדות,נצרות ואיסלאם.. אבל כמו שכבר אמרתי אתמול הבנת הנקרא אצלך לוקה בחסר
ועכשיו אחרי ששמנו את זה מאחור בוא נעבור רגע לענות על השאלות שלך,שחס וחלילה לא תגיד שאני מתחמק
1.מה השתגעת??שיירו על חרדים בשבת???אם היו מפגינים ביום ראשון בטוח היו יורים עליהם... 2.שכחת לציין את הפרשנויות שלו לתורה,שם הוא אמר שאלוהים ציווה על היהודים לחסל את הערבים כל זאת אחרי שתלו במרכז העיר את כל היהודים שלא הולכים לפי חוקי התורה... וחשוב לציין את פסק ההלכה שלו לפני שנה שבו אמר שחובה על כל יהודי מאמין לשרוף כנסיות ושגרירויות ברחבי העולם במחאה על שריפת בתי כנסת באירופה.... ואסור לשכוח את מה שקרה לאופה המסכן נוח בן-טולילה שהוצא נגדו צו חיסול בעקבות המאפה שהגה... "משה בתיבה"[נקניקיה בלחמניה].. 3.צודק בהחלט,כל הטרוריסטים הם מבית היוצר של היהודים,המוסלמים תמיד סבלו מהטרור היהודי עוד מתקופת האבן שם יידו מחבלים יהודים אבנים על ציידים וחקלאים תמימים..

fifanowftw

New member
דתות גדולות

זה מה שמוזר, יהדות דת גדולה? ובכן.... כמה יהודים יש בעולם? בערך 13-15 מליון, משהו כזה. נוצרים-2.5 מיליאד, משהו בסגנון. מוסלמים-עוד מיליארד וחצי. רק 13 מליון. זו לא דת גדולה.

mike00

New member
המממ...טוב תפסת אותי על חם../images/Emo7.gif

ניסיתי להכניס אותנו לקטגוריה מהדלת האחורית....לא הלך

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק אחי

כן אה מרוב שאנחנו פנאטים על הדת אין פרסומת על בריאת העולם שביום השביעי אלוהים יעני אכל פסק זמן..אין פרסומת בYES על חרדים קופצים ורוקדים ומשתמשים בביטויים כמו ישמור האל ואלוהים ישלח אותכם לגיהנום..על איזה משהו בתצוגה יותר טוב 1. אוי לא סגרו את הכביש לא השתמשו באלימות נגד אף אחד הלוואי על העולם זה כל מה שהמוסלמים היו עושים 2.כנ"ל הלוואי על העולם כל מה שהמוסלמים היו עושים זה לדבר ולקלל את כולם 3."כמעט כל מבצעי הפיגועים" איזה 3 איש, בניגוד אליכם אין לנו אלפים על גבי אלפים כאלה.. וה3 איש האלה הם לא יותר מחולי נפש עלובים אם הם היו גרים במדינה אחרת הם היו נכנסים לאיזה בית ספר ויורים

הם התנהגו בהתאם למי שהם ובהתאם לתרבות שלהם

ואת זה נראה לאחר התערוכה. ולא משנה על מה התערוכה, שום דבר בעולם לא יכול להצדיק טירוף בעקבותיה...יהיה מעניין. אני בעד כמה שיותר תערוכות כאלה באירופה, האירופאים צריכים להבין את המציאות, מי ומה הם הכניסו למדינות שלהם מאז שנות ה70', הליברליות ונאורות הצבועות שלהם בסוף מתפוצצים להם בפרצוף, שיבינו שיש להם בעיה ושיעשו גם דברים בעיניין, כן, כולל גם דברים "לא דמוקרטים".

סורה הרה מחפשת תשומת לב

אמנית מסכנה שאף אחד לא שם לב ליצירות המופת שלה, החליטה להציג תערוכה שתפגע ברגשות מליוני מוסלמים ואף תביא לחיסולה, במיוחד אם היא איראנית ושיעית ושליחי איראן מסתובבים חופשי בעולם, המיצג שלה רק יגביר את רדיפת ההומואים והלסביות במדינות האיסלאם וערב, אם היא חושבת שזה ישפר את מעמדם אז היא טועה, ואם ההולנדים יבינו מה היא רוצה ועל מה מדובר, אז מה זה ישנה להומו איראני או סעודי, עכשיו לפחות אנשים שלא שמעו על מוחמד יזכו לשמוע עליו.

למעלה