הימורים לאולימפיאדה

nitsansh

New member
הימורים לאולימפיאדה

אני מציע לעשות משחק הימורים רציני... בכל יום של האולימפיאדה יהיו הימורים על התוצאות בתחרויות של הישראלים + תחרויות מרכזיות אחרות באותו יום... מי שיצליח בהימור יקבל ניקוד, שיצטבר עד שבסיום יוכתרו המהמרים המצטיינים... מי שמעוניין להשתתף במשחק כזה, שיכתוב הודעה בשרשור הנ"ל...

luuu

New member
הודעה בשרשור הנ"ל! (סתם)

אני מעונין אפשר גם על משחים ומקצים חשובים באתלטיקה ובשחייה(ברמה עולמית) לגבי הישראלים, אני אשתתף למרות פחד מעין הרע.... אם באמת יקרה מקרים של עין הרע אני אפרוש

luuu

New member
ניצן אתה מארגן משהו או שהניקוד יהיה

ספונטני

nitsansh

New member
אני עובד על זה...

בעיקרון, הרעיון הוא כזה... בכל יום יהיו מספר שאלות על התחרויות הקרובות, ביום הבא או לכל היותר יומיים, כדי שזה יהיה אקטואלי... השאלות יהיו על מיקום או תוצאה, וכו' (למשל: באיזה מקום תהיה ורד בורוכובסקי ב-100 פרפר, ובאיזה תוצאה?) מי שהתשובה שלו תהיה נכונה, או שיהיה קרוב לתוצאה (כפי שיוגדר מראש) יזכה במספר נקודות, ותיעשה טבלה של הניקוד שיצטבר בכל יום עד סיום האולימפיאדה. בעצם... יש לי רעיון יותר טוב לשיטת הניקוד... 3 הראשונים בסיכום הנקודות של כל יום יזכו במדליות וירטואליות - זהב, כסף וארד כפי שמקובל... והצבירה מיום ליום תהיה של המדליות... כך גם מי שישתתף רק יום אחד יוכל לזכות במדליות, וכמובן שמי שישתתף יותר יגדיל את סיכוייו... אפשרות אחרת היא לחלק את השאלות לפי ענפים, ואז להעניק מדליות למצטיינים בסיכום בכל ענף... זה יאפשר למהמרים להתמקד בענף שבו הם מתמצאים... וגם כן יאפשר לחלק את ניהול המשחק בין כמה אנשים שיהיו אחראים על ענף מסויים... אני פתוח לקבל הערות והצעות... אני מקווה לגבש את המתכונת הסופית עד מחר, כי אני רוצה לפתוח בסדרת שאלות כלליות לפני תחילת התחרויות בשבת... (נתעלם כרגע מזה שהתחרויות הראשונות באמת מתחילות בעוד שעה ו-40 דקות...)

תמיר1991

New member
הרעיון הזה שלך הכי טוב:

"אפשרות אחרת היא לחלק את השאלות לפי ענפים, ואז להעניק מדליות למצטיינים בסיכום בכל ענף... זה יאפשר למהמרים להתמקד בענף שבו הם מתמצאים... וגם כן יאפשר לחלק את ניהול המשחק בין כמה אנשים שיהיו אחראים על ענף מסויים...". אם הוא אכן יהיה, אני אלך חזק על התואר באתלטיקה. תמיר.

למעלה