צפיתי במשחק ההכנה שלהם מול אולמפיאקוס, יש לקבוצה פוטנציאל.מצער אבל לא נראה שאנחנו נהיה בפלייאוף. ע"פ סוכנויות ההימורים מכבי מדורגת 12 בטבלת הסיכויים.
גם אף אחד לא האמין שליסטר או קריית שמונה יזכו באליפות.מצער אבל לא נראה שאנחנו נהיה בפלייאוף. ע"פ סוכנויות ההימורים מכבי מדורגת 12 בטבלת הסיכויים.
אגב, dory30, קטש משיב לךצפיתי במשחק ההכנה שלהם מול אולמפיאקוס, יש לקבוצה פוטנציאל.
אגב, זה היה משחק הוקרה לשחקן פרינטזיס של אולמפיאקוס וגם קלע את סל הניצחון של קבוצתו.
הלוואי שיתממש.צפיתי במשחק ההכנה שלהם מול אולמפיאקוס, יש לקבוצה פוטנציאל.
כן, מכבי אכן קבוצת מרכז טבלה פלוס מינוס במונחים של היורוליג העכשווי.גם אף אחד לא האמין שליסטר או קריית שמונה יזכו באליפות.
אבל מישהו כן הימר בתחילת העונה על ליסטר מסתבר...
מכבי תל אביב ממשיכה להתחבר. הערב (שישי) פגשו הצהובים בפעם השנייה ברציפות את אלופת אירופה פנאתינייקוס, ושוב גברו עליה בהכנה - הפעם 73:81.כן, מכבי אכן קבוצת מרכז טבלה פלוס מינוס במונחים של היורוליג העכשווי.
בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל לאחר 2 דק' ולא עלה מאז.תראה, אולי נבוא קטנים ונצא גדולים. זה חדש למכבי, אבל העיקר התוצאות.
ראיתי מהדקה השלישית. אכן, יופי של משחק. אבל אני חושש שג'ורדן לויד שוקל עזיבה בגלל המתקפה האיראנית. יש לקוות שלא- ושאם כן, נמצא תחליף הולם.בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.
החשש שלך מוצדק, מסתבר שנפלו רסיסים ליד ביתו וגם שוירטוס בולוניה לוטשת אליו עינייםראיתי מהדקה השלישית. אכן, יופי של משחק. אבל אני חושש שג'ורדן לויד שוקל עזיבה בגלל המתקפה האיראנית. יש לקוות שלא- ושאם כן, נמצא תחליף הולם.
גם האקסית רוצה אותו בחזרה:החשש שלך מוצדק, מסתבר שנפלו רסיסים ליד ביתו וגם שוירטוס בולוניה לוטשת אליו עיניים
אני חושש משידור חוזר, שסייבן לי בדרך החוצה כפי שאמרתי בעבר בפעם הראשונה שלא רצה לחזר לארץ.ראיתי מהדקה השלישית. אכן, יופי של משחק. אבל אני חושש שג'ורדן לויד שוקל עזיבה בגלל המתקפה האיראנית. יש לקוות שלא- ושאם כן, נמצא תחליף הולם.
גם 2 האקסים של מכבי פתחו טוב את העונה והביאו לנצחון 71:82 את היוונים (אולימפיאקוס), שבנו סגל מרשים מאוד הקיץ. בולדווין הוליך את קלעי המנצחת עם 19 נקודות, להן הוסיף 7 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, בעוד קולסון תרם 10 נקודות ו-9 ריבאונדים.בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל לאחר 2 דק' ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים (12) ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין, קבע גם שיא קריירה ביורוליג במדד יעילות (36) והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.
קבל כתבה עליו לקראת המשחק מחר מול מונאקו אצלם:בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל לאחר 2 דק' ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים (12) ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין, קבע גם שיא קריירה ביורוליג במדד יעילות (36) והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.
היום לאחר המשחק תהיה ההחלטה בדבר הישארותו או עזיבתו:בהנחה שלוייד יוחלף ע"י 7לי וקאבה לא ישאר בקבוצה, מדובר בקבוצה שמאד מזכירה את הפועל של עונת הקורונה.
קטש די חוזר למה שאיפיין אותו וגם קבע את תקרת הזכוכית של הפועל - פיק&רול בכל מחיר וחילופים עצלניים בהגנה.
נראה שקבוצות היורוליג קצת נחלשו העונה ויש בטן גדולה של קבוצות בינוניות בערך ברמה של החבורה של קטש.
הימור שלי, בהנחה שלא יברחו/יוחלפו/יפצעו עוד שחקנים: כפסע מכניסה לפלייאוף.
עוד מכה בנוסף לעזיבתו של ג'ורדון לויד וחתימתו במונאקו, כעת גם רוקאס יוקובאיטיס ייעדר שלושה שבועותהיום לאחר המשחק תהיה ההחלטה בדבר הישארותו או עזיבתו:
מתח במכבי ת"א: ג'ורדן לויד עשוי לעזוב אחרי המשחק הערב
הגארד שהיה אחד משחקני הרכש הנוצצים בקיץ האחרון עלול לעבור לקבוצה אחרת ביורוליג בשל הפחד שלו לחזור לישראל, כאשר מספר מועדונים כבר מתעניינים בןwww.ynet.co.il
בינתיים, זה מה שקרה למעט זה שקאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, כי הוא מחמם את הספסל, מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו (קאבה) שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.בהנחה שלוייד יוחלף ע"י 7לי וקאבה לא ישאר בקבוצה, מדובר בקבוצה שמאד מזכירה את הפועל של עונת הקורונה.
קטש די חוזר למה שאיפיין אותו וגם קבע את תקרת הזכוכית של הפועל - פיק&רול בכל מחיר וחילופים עצלניים בהגנה.
נראה שקבוצות היורוליג קצת נחלשו העונה ויש בטן גדולה של קבוצות בינוניות בערך ברמה של החבורה של קטש.
הימור שלי, בהנחה שלא יברחו/יוחלפו/יפצעו עוד שחקנים: כפסע מכניסה לפלייאוף.
ייתכן שהוא יהיה, אפילו, טוב יותר מבולדווין?בינתיים, זה מה שקרה למעט זה שקאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, כי הוא מחמם את הספסל, מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו (קאבה) שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר, כמו למשל בראיינט שהושהה, אין לי מושג על מה ולכן לא היה להם רכז לסדר את המשחק ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.