הימורים לעונת 2024/25

dory30

Well-known member
מצער אבל לא נראה שאנחנו נהיה בפלייאוף. ע"פ סוכנויות ההימורים מכבי מדורגת 12 בטבלת הסיכויים.

דיברגנט חדש

Well-known member

Lucifer LightBringer

Well-known member
מצער אבל לא נראה שאנחנו נהיה בפלייאוף. ע"פ סוכנויות ההימורים מכבי מדורגת 12 בטבלת הסיכויים.
גם אף אחד לא האמין שליסטר או קריית שמונה יזכו באליפות.
אבל מישהו כן הימר בתחילת העונה על ליסטר מסתבר...

dory30

Well-known member
תראה, אולי נבוא קטנים ונצא גדולים. זה חדש למכבי, אבל העיקר התוצאות.

דיברגנט חדש

Well-known member
תראה, אולי נבוא קטנים ונצא גדולים. זה חדש למכבי, אבל העיקר התוצאות.
בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל לאחר 2 דק' ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים (12) ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין, קבע גם שיא קריירה ביורוליג במדד יעילות (36) והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.
ראיתי מהדקה השלישית. אכן, יופי של משחק. אבל אני חושש שג'ורדן לויד שוקל עזיבה בגלל המתקפה האיראנית. יש לקוות שלא- ושאם כן, נמצא תחליף הולם.

דיברגנט חדש

Well-known member

פולגאר

Well-known member
גם האקסית רוצה אותו בחזרה:

דיברגנט חדש

Well-known member
ראיתי מהדקה השלישית. אכן, יופי של משחק. אבל אני חושש שג'ורדן לויד שוקל עזיבה בגלל המתקפה האיראנית. יש לקוות שלא- ושאם כן, נמצא תחליף הולם.
אני חושש משידור חוזר, שסייבן לי בדרך החוצה כפי שאמרתי בעבר בפעם הראשונה שלא רצה לחזר לארץ.

דיברגנט חדש

Well-known member
בינתיים, התחלנו ברגל ימין למרות פציעתו של הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') שפירטתי עליו בתגובה #25 שלי ובמקומו הביאו את אלפא קאבה (#44) שהיה פסל החירות , יותר גרוע ממה שלאסוף היה בזמנו ולכן הורד לספסל לאחר 2 דק' ולא עלה מאז.
משחק פנומנלי לתמיר בלאט שקלע 21 נק' ושבר את שיא היורוליג שלו ובנוסף נתן מס' דו ספרתי של אסיסטים (12) ולמעט החטאה אחת מ-2 נק', קלע את כל זריקותיו, 100% מ-3 ו-100% מהעונשין, קבע גם שיא קריירה ביורוליג במדד יעילות (36) והצליח להחזיר את מכבי מפיגור של 10 נק'.
|נצלש| גם 2 האקסים של מכבי פתחו טוב את העונה והביאו לנצחון 71:82 את היוונים (אולימפיאקוס), שבנו סגל מרשים מאוד הקיץ. בולדווין הוליך את קלעי המנצחת עם 19 נקודות, להן הוסיף 7 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, בעוד קולסון תרם 10 נקודות ו-9 ריבאונדים.
אגב, אקס אחר שלהם, סקוטי ווילבקין גמר את העונה באותו משחק לאחר 2 דק' משחק.

פולגאר

Well-known member
קבל כתבה עליו לקראת המשחק מחר מול מונאקו אצלם:

em28

Well-known member
בהנחה שלוייד יוחלף ע"י 7לי וקאבה לא ישאר בקבוצה, מדובר בקבוצה שמאד מזכירה את הפועל של עונת הקורונה.
קטש די חוזר למה שאיפיין אותו וגם קבע את תקרת הזכוכית של הפועל - פיק&רול בכל מחיר וחילופים עצלניים בהגנה.

נראה שקבוצות היורוליג קצת נחלשו העונה ויש בטן גדולה של קבוצות בינוניות בערך ברמה של החבורה של קטש.
הימור שלי, בהנחה שלא יברחו/יוחלפו/יפצעו עוד שחקנים: כפסע מכניסה לפלייאוף.

פולגאר

Well-known member
בהנחה שלוייד יוחלף ע"י 7לי וקאבה לא ישאר בקבוצה, מדובר בקבוצה שמאד מזכירה את הפועל של עונת הקורונה.
קטש די חוזר למה שאיפיין אותו וגם קבע את תקרת הזכוכית של הפועל - פיק&רול בכל מחיר וחילופים עצלניים בהגנה.

נראה שקבוצות היורוליג קצת נחלשו העונה ויש בטן גדולה של קבוצות בינוניות בערך ברמה של החבורה של קטש.
היום לאחר המשחק תהיה ההחלטה בדבר הישארותו או עזיבתו:

פולגאר

Well-known member
היום לאחר המשחק תהיה ההחלטה בדבר הישארותו או עזיבתו:
|עדכון| עוד מכה בנוסף לעזיבתו של ג'ורדון לויד וחתימתו במונאקו, כעת גם רוקאס יוקובאיטיס ייעדר שלושה שבועות

מתי סייבן לי אמור להתחיל?
|רמקול| דורי, מה קורה עם מלקולם היל שאף אחד למעט המקור שצירפת לא מתייחס לידיעה זו?

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member

בינתיים, זה מה שקרה למעט זה שקאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, כי הוא מחמם את הספסל, מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו (קאבה) שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר, כמו למשל בראיינט שהושהה, אין לי מושג על מה ולכן לא היה להם רכז לסדר את המשחק ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').

דיברגנט חדש

Well-known member
בינתיים, זה מה שקרה למעט זה שקאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, כי הוא מחמם את הספסל, מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו (קאבה) שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר, כמו למשל בראיינט שהושהה, אין לי מושג על מה ולכן לא היה להם רכז לסדר את המשחק ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').
ייתכן שהוא יהיה, אפילו, טוב יותר מבולדווין? |הלוואי|

למעלה