הימורים לקטע היום

natyh

New member
הימורים לקטע היום

מה הסיכויים של אייטור גונזלס להפתיע ??? הקטע מסתיים בעליה ולפניה יש עליה נוספת שתפק את המאיצים . הקטע מתאים לסטיוארט אוגריידי דניס מנצוב מנצבו , אייטור גונזלס אונאי אצווריה , בטיני וכל רוכבי החד יומי הטובים . הימורים . נתי

לא הימור- הערכה

17.5 ק"מ לסיום יש פסגה. הק"מ האחרונים בעלייה מתונה. אני מקווה כי יהיו מהלכים של כמה מהרוכבים המתמודדים על ראש הדירוג. ביארן ריס רק מחכה לקטע כזה. ונראה מי יהיה הוינו של 2004. כזכור וינו תקף לפני שנה מתחילת העליות. למרות שיש עוד כמה ימים עד שיחלו קטע ההרים היום הקטע יכול להיות בעל משמעות להמשך.

היום תהיה התקפה של רוכבים שאינם

מסכנים את ה- CG ויהיו מוכנים לקרוע את הרגליים לפני יום המנוחה כדשי להשיג ניצחון בקטע לקטע היום לא יהיו השפעות על החולצה בפריס בדיוק כמו אתמול... סיכוי טוב לרוכבים כמו דקר, בטיני, או אולי שני הבורחים של CSC (אם יצליחו להחליט מי קופץ הפעם...)

אני לא מאמין שהיום יהיה קטע שקט

בכל הקשור לדירוג הכללי. לפחות אחד ואולי הרבה יותר ותיתכן אף תגובת שרשרת אבל תהיה התקפה. אם 20 הק"מ של סיום המסלול לא יגרו את המועמדים להתגרות בארמסטרונג אז אין להם שום סיכוי. זו תהיה הודאה בעליונותו ובהצלחת ההתקפות שלו בשני הנגש"ים.

טיראן מ

New member
ואם, רק אם ?

תהיה התקפה של הדוורים ? או קבוצתית או אישית של אחד הפועלים ? יש לי הרגשה שהתקפה כזו תהיה לפני שלבי ההרים.

הימור שלי להיום: יאן אולריך...

סוף סוף הבנתי שכל מי שאני מהמר עליו לא מצליח, אז מעכשיו אני כל יום יהמר על יאן אולריך. קדימה אולריך!!!!!! אוהבים אותך אולריך!!!! אתה המלך יאן!!!!!!!! ועכשיו ברצינות: בוגארד או דקר הם ההימור שלי

ואם תצליח, כמו בשישי?

שעות טחנת לי ת'מוח: "בונן ינצח, בונן ינצח, בונן ינצח...." בסוף הוא ניצח. תזהר במה שאתה מבקש

שיט חשפת אותי, עכשיו כולם יודעים...

שלמרות כל הרעש והצלצולים בסופו של דבר אני אוהד של אולריך, ואני רוצה שהוא ינצח.

למה דומינה נמצאים מקדימה

הצטרפתי לשידור לא מזמן ושמעתי את הפרשן של ESPN אומר שהם שם כדי להביא לספרינט. לדעתי, אין להם ספרינטרים והם רוצים להכניס רוכבים להתקפות שיתחילו כשתתפס הבריחה. יש להם את סימאוני, ג'ונטי וואלוטי שיכולים להצטרף להתקפות והקטעים שבהם תהיינה להם אפשרות להתבטא הולכים ומצטמצמים.

Mont Ventoux

New member
כן, אתמול לדוגמא סקרפוני ניסה את

כוחו בבריחה של הק"מ האחרונים. אבל יש להם גם את מריננג'לי שניסה כבר את כוחו בקו עם שאר הספרינטרים.

Sybh

New member
עושה רושם ששלושת הבורחים...

לא יתפסו ואחד מהם ינצח את הקטע (?) אני פשוט לא רואה את השידור .... בעבודה

שקרנים הצרפתים האלו ../images/Emo5.gif

פרופיל המסלול מראה עלייה מתונה של 8 ק"מ לפני קו הסיום. בפועל הייתה עלייה לא רצופה של 1.8 ק"מ.

Sybh

New member
ברכות להוזהווד ולאודי טל

על הנקודות במשחק הפנטזיה!

מישהו מכיר מסיר קללות מקצועי? ../images/Emo3.gif

בחתי לקבוצה שלי 3 ספרינטרים מובילים, ועכשיו אחרי 8 קטעים (רובם מישוריים) יש לי רק ניצחון אחד!!!! אני פשוט מטיל קללה על כל רוכב שאני מהמר עליו
. אני מהמר שאולריך ינצח את הטור!!!!! אני אוהב את אולריך!!!!!!לארמסטרונג אין סיכוי!!!!!! ארמסטרונג הוא "זבל לבן"!!!!!

למעלה