הימורים! מה אתם אומרים??

הימורים! מה אתם אומרים??

קראתי שיש טרנד חדש עכשיו בבלוג... כל שבוע אמן אחר? ממש נחמד... מה אתם אומרים שכל אחד ירשום פה את מי הוא חושב שנובה יארחו ביום רביעי הקרוב. נראה לי מגניב.. אחלה קומפטישן!! בכל אופן אני מזכיר, לא את מי אתם רוצים שהם יארחו.. באמת באמת את מי אתם חושבים שהם יארחו! אממ.. מנהלות או מנהלי פורום לא יכולים להשתתף במשחק!! אני חושב שיכול להיות פרס מגניב לזוכה או הזוכה.. מי שצודק האמן ונובה מקדישים לו שיר אחד בעת שידור הבלוג. מה אתם אומרים?? נראה לי מגניב.. תחשבו על זה. עדית.. תקראי את זה.. מקווה שלא תבטלי מסיבות לא סיבות.. זה הכל. לילה טוב לכולם!

טולייצ

New member
יש מצב אם אני מקפיצה ../images/Emo45.gif

נראה לי אחלה רעיון,עדית מה את חושבת?

dsol

New member
רעיון טוב !

ולדעתי צריך שיתנו גם רמז בסוף השידור של הבלוג ככה שלפחות יהיה לנו כיוון זה יהיה מעניין וכיף !

ברררר

New member
בגלל הרמז שמיטל נתנה...

יש מצב שזה או מישהו משייגעצ או עברי (הלוואייייייי)

שישיץ

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif700 דולר על ג'נגו

חח אין מצב אבל בא לי רצח.........

דוגמא מצויינת..

דוגמא מצויינת לאחד שלא הבין את הרעיון, חברים... אחזור ואומר.. לא את מי שאתם רוצים שיופיע!!! אלא את מי שאתם חושבים שיהיה. זה הכל.

שישיץ

New member
אני הבנתי טוב מאוד

אבל אני לא מכירה אנשים שקשורים לNOVA כל כך חוץ מאת חברי הלהקה עצמם וגם זה בקושי... וג'נגו נשמע לי מצוין שיבוא לאירוח

dsol

New member
אבל את כבר יודעת מי זה יהיה.....

אויש אני מקווה שההימור שלך לא נכון (אם זה בכלל הימור)

D i s o r d e r

New member
דודי ויניב יקרים../images/Emo70.gif

שאני אבין רגע, למישהו יש בעיה עם מושיק עפיה ה-
של כל הזמנים!? פחחח, ואתם קוראים לעצמכם מבינים במוזיקה? הצחקתם אותי...

dsol

New member
קחי ../images/Emo173.gif

את לא רצינית נכון ?! מושיק ?! אופניק כבר יותר מגניב ממנו (אופניק בכלל מגניב בלי קשר למי שלא יודע זו המפלצת זבל הזו מרחוב סומסום) הוא שר מזרחית ! זה כבר לא טוב !!! אבל בשביל לשמור על רוח טובה קחי עוד

dsol

New member
קח ../images/Emo173.gif זה ירגיע אותך קצת

אתה צריך להירגע זה הימור בשביל הכיף לא תרוויח מזה כלום ה-
יעזור לך ^

למעלה