הימורים על התוכנית הבאה

לפי הפרומו לתוכנית מי שעפה../images/Emo58.gif

נראה לי זאת מימי כי כולן היו בשוק וכזה ניראל אמרה "אני סולחת אבל לא שוכחת" וזאת רק מימי..... נראה לי 90 אחוז

לא,

כי באירועי הפרק הבא בפרק האחרון (תנסו להבין) הראו את הסולחה ההיסטרית בין ניראל למימי. אז, הבכי הוא לא שם. לדעתי משו שקשור למיקי, שעושה את הסדרה

נו ו....../images/Emo26.gif

זה שמימי וניראל עשו סולחה לא אומר שהיא לא עפה.... ולמה שהן יבכו על מיקי? בכל זאת חלק מהן לא פגשו אותו עדיין בכאלה רמות אישיות חוץ מהתחרות פעם אחת בקניון

ירוקה18

New member
אמאלה איזה פרומו מלחיץ

זה נראה כאילו משהו קרה למישהו מענין באמת מה יהיה ומה לעזאזל שמעון פרס קשר לתוכנית? וי אני עכשיו יהיה במתח

הן מצטלמות משו

מתחת למים ואז הן צריכוטת למכור את התמונה שלהן לאניש עסקים ושמעון פרס הוא אחד מהאלו שרואים את התמונות לפי מה שהבנתי...

ירוקה18

New member
שמעון פרס מחלטר

וחשבתי שזה שהראו אותו כבובספוג בארץ נהדרת זה היה השיא חח וזה לא נראה כמו סתם הדחה כי זה יש כל שבוע והם לא בוכות ממש עם דמעות ורציני והמומות אז זה משהו יותר חזק אוף לא עושים ככה

ברררר

New member
הימורים על התוכנית הבאה ../images/Emo47.gif

כל אחד יכתוב את מי לדעתו מעיפים [מישהי א-ח-ת!!] ושיכתוב למה לדעתו בהצלחה!

ממממ.מ.מ..ממ.......

ניראל>>> אני ממש אוהבת אותה. אבל זאת לא החלטה שלי. הרי בסופו של דבר היא תעוף.כולם שונאים אותה.

ברודי

New member
לפי דעתי...

מישל
חשבתי על זה קצת וזה הכי הגיוני.. כולם אהבו אותה וזה ממש יסביר אם כולן יבכו בגלל שהיא עוזבת. למרות שיש לה "סטאר קוואלטטטי"

R E N I

New member
לדעתי...

מישהו מת או משהו, מה? הם יעשו כזאת היסטריה בגלל מישהי שהודחה??

למעלה