הימורים רבותיי, הימורים! מה תהיה התוצאה מחר? אני נותן 3:1 לב"ש.
X X יו יו S New member 5/11/04 #2 הא נמאס לי להגיד../images/Emo122.gif תמיד מה שאני אומרת קורה הפך(חוץ משחק נגד בית"ר) אז אני לא מהמרת יותר לא רוצה להביא מזל רע אבל מה שכן יש לי יום הולדת ואני רוצה ומצפה להיות שמחה ביום הזה (חח כן הייתי חייבת להזכיר את זה )
הא נמאס לי להגיד../images/Emo122.gif תמיד מה שאני אומרת קורה הפך(חוץ משחק נגד בית"ר) אז אני לא מהמרת יותר לא רוצה להביא מזל רע אבל מה שכן יש לי יום הולדת ואני רוצה ומצפה להיות שמחה ביום הזה (חח כן הייתי חייבת להזכיר את זה )
מ מוצארט New member 5/11/04 #5 ../images/Emo65.gifמזל-טוב!../images/Emo65.gif שתזכי ל.. טוב, אני לא משהו באיחולים, אז תאחלי לעצמך כל מה שמתחשק לך, ואני כבר אדבר עם הבחור למעלה! עד מאה כעשרים!
../images/Emo65.gifמזל-טוב!../images/Emo65.gif שתזכי ל.. טוב, אני לא משהו באיחולים, אז תאחלי לעצמך כל מה שמתחשק לך, ואני כבר אדבר עם הבחור למעלה! עד מאה כעשרים!
X X יו יו S New member 5/11/04 #7 יאו../images/Emo13.gif אין זה הברכה הכי יפה שאמרו לי היום במיוחד שאני סומכת עליך שתדבר איתו כבר
X X יו יו S New member 5/11/04 #8 כן זה חייבים אפילו אם ב"ש תשחק נגד ברצלונה הלב לא יתן לרשום לברצלונה ניצחון
ק קונס אותך ב5 שקל New member 5/11/04 #9 אני אומר .. 2-1 לפועל אחרי 1 -0 לבועל ת"א בהצלחה לנו יאללה צריך לצאת לדרך חדשה !! שיהיה לכולם שבת שלום וניפגש בשער 5!!
אני אומר .. 2-1 לפועל אחרי 1 -0 לבועל ת"א בהצלחה לנו יאללה צריך לצאת לדרך חדשה !! שיהיה לכולם שבת שלום וניפגש בשער 5!!
Z zuli4 New member 5/11/04 #10 אם למשל היה משחק נגד חיפה הייתי רושמת ניצחון לחיפה.. כמה מיליונים?! למה לא...