הימורים 4

הימורים 4 ../images/Emo103.gif

אז מי הולך הביתה ביום רביעי? עדיין לא יודעים מה החוקים? הנה ההסבר: אז הנה החוקים, בגלל שיש 7 אנשים בכל שבט אתם יכולים לדרג את ההימור מ1-7, מה זאת אומרת. אם לדוגמא את בטוחים שנועם הולך הביתה, אתם כותבים ליד השם שלו את הספרה 7. אם אתם חושבים שהסיכוי שמושיק הוא אפסי הולך הביתה אתם כותבים ליד שמו את הספרה 1. וככה גם לכל השאר. אתם יכולים לכתוב ליד שם אחד כל פעם רק ספרה אחת, אין לחזור על אותה ספרה יותר מפעם אחת. הערה-למרות שהפעם מדיחים שני אנשים, החוקים נשארים כמו שהיו: הנה המועמדים להדחה: נועם מושיק מולי גיא משה אלכס עידן קפון
איזה שבט יזכה באתגר הפרס?
איזה שבט יזכה באתגר החסינות?
ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? תהמרו ואלי תזכו בחופשה חלומית בקריביים, אולי אפילו תבלו את הלילה עם שש נשים כמו דן. בקיצור, צאו לדרך!!!

Volldemort

New member
עונה

הנה המועמדים להדחה: נועם 7 מושיק 1 מולי 3 גיא 6 משה 4 אלכס 5 עידן קפון 2 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה איזה שבט יזכה באתגר החסינות? ג'יבארו ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? כן האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? השבטים יחזרו לאורגינל, ולא יהיה עוד טוויסט.

omrimayo

New member
...

הנה המועמדים להדחה: נועם - 6 מושיק - 1 מולי - 7 גיא - 4 משה - 3 אלכס - 5 עידן קפון - 2 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה. איזה שבט יזכה באתגר החסינות? סבאנה. ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? לא יהיה אתגר... ו-ויקה תלך הבייתה. האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו לרגיל ועוד תוכנית וחצי יהי איחוד בלי מולי לצערי... :(

של79

New member
עונה למרות שלא קבועה...

ולא רוצה להיות עם 6 נשים במיטה!!!!!!!!! נועם - 7 מושיק - 1 מולי - 5 גיא - 6 משה - 3 אלכס - 4 עידן קפון - 2 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה איזה שבט יזכה באתגר החסינות?סבאנה ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)?כן האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)?כן

ההימור שלי

נועם- 4 מושיק- 1 מולי- 5 גיא- 6 משה- 3 אלכס- 7 עידן קפון- 2 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה איזה שבט יזכה באתגר החסינות? ג'יבארו ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? לא האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו

LiRs Lullaby

New member
מהמרת לה לי לו

מועמדים להדחה: נועם 7 מושיק 1 מולי 6 גיא 5 משה 3 אלכס 4 עידן קפון 2 שבט שיזכה באתגר הפרס - ג'יברו שבט שיזכה באתגר חסינות - סבאנה ויקה הולכת הביתה, ונראה לי שתהיה הדחה כפולה של המתמודדים מהאי. אאל"ט, גיא זוארץ אמר שהם יחזרו לשבטים הרגילים שלהם מינוס חבר שבט. אפשר רק חופשה בקאריבים?

עונה.

נועם 7 מושיק 1 מולי 6 גיא 4 משה 3 אלכס 5 עידן קפון 2 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? ג'יבארו. איזה שבט יזכה באתגר החסינות? ג'יבארו. ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? כן האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו לשבטים הרגילים.

עונה

הנה המועמדים להדחה: נועם-7 מושיק-2 מולי-3 גיא-6 משה-4 אלכס-5 עידן קפון-1 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה איזה שבט יזכה באתגר החסינות? סבאנה ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? כן האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן

LiRs Lullaby

New member
לא שאני מפקפקת ביכולת שלך לנחש מה יקרה...

אבל למה את חושבת שהסיכוי של מושיק לעוף יותר גבוה מזה של עידן? יש למושיק חסינות.......

dacou194

New member
עונה

נועם -עד כמה שכואב לי לכתוב.. 7.. מושיק- 1 מולי- 5 גיא- 6 משה- 3 אלכס-4 עידן- 2 השבט של הפרס- אם זה בנים בנות אז בנות ואם זה סאבנה ג'יברו אז סאבנה חסינות- אם זה בנים בנות אז בנים (ההפקה רוצה לראות מה יהייה עם דן.. אבל לא לסכן אותו הם בטח יתנו לו חסינות אם הם יראו שהוא בסוף ילך..) אם זה סאבנה גיברו אז ג'יברו.. (רוצים לראות אם הם באמת היו מדיחים את מושיק.. בוווננוווסס אני אומרת שויקה - הביתה..

cover121

New member
../images/Emo26.gif

אז מי הולך הביתה ביום רביעי? עדיין לא יודעים מה החוקים? הנה ההסבר: אז הנה החוקים, בגלל שיש 7 אנשים בכל שבט אתם יכולים לדרג את ההימור מ1-7, מה זאת אומרת. אם לדוגמא את בטוחים שנועם הולך הביתה, אתם כותבים ליד השם שלו את הספרה 7. אם אתם חושבים שהסיכוי שמושיק הוא אפסי הולך הביתה אתם כותבים ליד שמו את הספרה 1. וככה גם לכל השאר. אתם יכולים לכתוב ליד שם אחד כל פעם רק ספרה אחת, אין לחזור על אותה ספרה יותר מפעם אחת. הערה-למרות שהפעם מדיחים שני אנשים, החוקים נשארים כמו שהיו: הנה המועמדים להדחה: נועם7 מושיק1 מולי5 גיא6 משה2 אלכס3 עידן קפון4 הערכות: נועם יבחר באלכס ובגיא, מושיק יבחר בנועם ובגיא, מולי יבחר באלכס ובעידן, גיא יבחר בנועם ובעידן, משה יבחר באלכס ובגיא, אלכס יבחר בנועם ובגיא, עידן יבחר בנועם ובמולי. דמויות מפתח בהדחה: משה - שוב על תקן קול, מסוג האנשים שממשיכים כי צריך אותם בבריתות. גיא - לא מתאר לעצמו שמולי יצביע נגדו משום שעד כה הקשר בינם היה הכי קרוב מבין שבט סבאנה ולכן יבחר בעידן משבט סבאנה היותר מרוחק ממנו(עוד מאז שלא רצה להדיח את טינה). מולי - לא רוצה שנועם ילך, אבל גם לא יבחר בגיא כמו שהיה בוחר כנראה בהדחה של אחד כי יש סיכוי יותר גדול שגיא ישאר והוא יצטרך להתעמת עמו על כך. עידן - אני מהמר שיבחר במולי כי נראה לי שהוא מעורר בו אנטיגוניזם עוד מימי שבט סבאנה, בנוסף אם גיא שיתף את עידן בכך שנועם מנסה לשכנע את מולי להצביע נגדו, אז הוא יכול לתרץ את רשימת שמו כחשש לבגידה מצד מולי. איזה שבט יזכה באתגר הפרס? ג'יבארו. איזה שבט יזכה באתגר החסינות? סבאנה. ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? כן. האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו(בתקווה). תהמרו ואלי תזכו בחופשה חלומית בקריביים, אולי אפילו תבלו את הלילה עם שש נשים כמו דן. בקיצור, צולדרך!!!

פנומן 72

New member
מושיק בכלל לא מועמד. duh

נועם
מולי
אלכס
גיא
משה
עידן
איזה שבט יזכה באתגר הפרס? סבאנה איזה שבט יזכה באתגר החסינות? סבאנה ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? ויקה מול שני גברים ? אין לה סיכוי. האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? זוארץ אמר שחוזרים אז חוזרים. תהמרו ואלי תזכו בחופשה חלומית בקריביים, אולי אפילו תבלו את הלילה עם שש נשים כמו דן. לא צריך שש נשים. אסתפק בויקה מצד אחד ומרינה מצד שני. זהו. אני לא גרידי.

Bob banai

New member
הימור

מצטער על האיחור פשוט לקח זמן למצוא את השירשור נועם 7 מושיק 1 מולי 6 גיא 2 משה 4 אלכס 5 עידן קפון 3 איזה שבט יזכה באתגר הפרס? הבנים איזה שבט יזכה באתגר החסינות? הבנים ושאלות בונוס, אם יהיה אתגר באי המתים, האם ויקה תלך הביתה (כן או לא)? כן האם השבטים יחזרו להיות כמו שהיו לפני כן (ג'יבארו וסבאנה) או שיהיה טוויסט נוסף (כן או לא)? יחזרו

למעלה