הימורים !!!!!

udi102

New member
הימורים !!!!!

טיטו אורטיז מתכונן להלחם בקנדה בחודש הבא מול ליטל נוג ,עכשיו אני כמעט בטוח שהוא יתלונן אחרי הקרב על פציעה או שהוא יפצע ויפרוש שבוע לפני הקרב .... אז מה אתה אומרים מי מהמר שטיטו יפצע ????

AmitNHB

New member
לא חושב שהוא יחפש תירוצים. זה קרב יחסית סביר.

לוחם בעל שם שניצחון עילו יהיה היישג נאה, מצד שני ברור שיטל נוג מעבר לשיא ו\או לא התקדם כ"כ מבחינת יכלת עם הספורט עם השנים. אני חושב שיש לטיטו סיכוי סביר לקחת פה איזה החלטה 29-28.

Guetaz

New member
יש לי רעיון להימור אחר

אני מוכן להמר על כל סכום ביחס של אחד לעשר לרעתי שאחרי הקרב של שוגאן - הנדרסון יגידו על אחד מהם שהוא נלחם פצוע.

iratherdie

New member
כמה אירוני שפותח השרשור הוא בדיוק מה שתיארת

אחרי כל אירוע הוא אומר "בלה בלה בלה נראה פצוע אבל אם הוא עלה להלחם אז מבחינתי הוא היה 100%"

lionardo11

New member
שוגון= בלפורט= טיטו = תמיד פצוע

אם הם מנצחים קרב הם אומרים ניצחנו למרות שעלינו עם פציעה ,משמע אנחנו גיבורים ותארו לכם מה היה קורה אם היינו בריאים. אם הם מפסידים ,אז הם כמובן מתארים כמה הפציעה הרסה להם את הקרב וההכנות לקרב ואחרת הכל היה נראה אחרת. בקיצור תמיד שווה להגיד שאתה פצוע

elad547

New member
לא זכור לי שבלפורט תירץ את ההפסד לסילבה

בגלל פציעה וגם לא זכור לי ששוגאן עשה זאת לאחר ההפסד לג'ונס. סתם זרקת שמות.

danielmo1

New member
באמת מתי בלפורט או שוגון הביאו תירוץ של הפסד

בגלל פציעה? מה זה השקר הזה

lionardo11

New member
עצם זה שמשמיעים את הפציעה ברקע ,זה כבר

מתפרש כמו שאמרתי, אפילו שאף אחד לא אומר במפורש ובריש גלי שהוא נדפק ולא הצליח בגלל הפציעה. שאנדרסון סילבה כמעט הפסיד לסונן ,כולם מסביב טענו שהוא נראה ככה בגלל פציעה ,ששוגון כמעט הפסיד לקולמן והפסיד לגון גונס ,גם השמיעו את הפציעות שלו ברקע. בכל מקרה זה יוצר משהו אצל מי ששומע את זה ואין צורך להגיד במפורש .

danielmo1

New member
שוגון חצי מהקריירה שלו בפציעות

אתה רוצה לומר לי שאין שום קשר בין הפציעות לירידה באיכות הלחימה שלו? ברור שגם אפקט פרייד משחק פה משחק, אבל אלא לא סתם פציעות, הבן אדם שבר את היד באמצע קרב בלייב, אין יותר פציעה מזה מה שאני מדבר עליו זה שלוחם עולה לקרב, ומפמפם את עצמו ואומר שהוא הולך לשחוט להרוג לרצוח אפילו אם אמא שלו תעלה לזירה מולו ואחרי שהוא נראה רע ומפסיד הוא אומר שהוא עלה לקרב בהתראה מוקדמת/פציעה טורדנית וכו' זה הסטייל של טיטו אורטיז לא של שאר הלוחמים שאמרת

lionardo11

New member
טיטו אומר את זה בעצמו והם דרך שליחים שלהם

ואני לא מדבר על פציעות תוך כי קרב ,התכוונתי לקרב של שוגון עם קולמן 2 ב-UFC שהוא נראה שם זוועה.

danielmo1

New member
פעם היה קרב שהם סירבו לו מסיבת פחד כל שהוא

שהם היו צריכים לתרץ פציעה?

למעלה