הימורים

הימורים

שלום, אחי הודה כי הוא התמכר להימורים ושהוא אינו מסוגל להפסיק.הגענו למצב שהוא התחיל ללוות כספים ממלווי בריבית ושאנחנו (המשפחה) צריכה לשלם להם על מנת שלא יעשו לו כלום. אנחנו מעוניינים שהוא יתחיל טיפול, האם יש מקום מומלץ (באיזור הצפון) ? תודה על כל עזרה.

shanhen

New member
טיפול במהמרים

לים הגדול שלום, עזרה מקצועית ניתן לקבל בכל אחד ממרכזי עמותת "אפשר" בצפון הארץ המטפלים במהמרים. את כתובות המרכזים ניתן לקבל בקו החם למהמרים 1-700-500-888 או בכניסה לאתר של עמותת "אפשר": www.efshar.org.il. אני ממליץ לאחיך במקביל, להשתלב באחת מהקבוצות לעזרה עצמית. ובאזור הצפון יש לפחות קבוצת .G.A אחת (אני בטוח שארטור מיד יעביר לך את הפרטים הנדרשים...) שיהיה לאחיך בהצלחה. אבל זכור - זה יופי שאתם מעוניינים שאחיך יתחיל טיפול, אבל האם גם הוא מעוניין?

ארטור

New member
Shanhen וים הגדול.....

אני לא יודע עם הוא צריך עזרה מקצועית כי לא בדקתי עם יש לא בעיות אחרות מהתמכרות להימורים. "אשפר" היה הטוב ביותר לטיפול באלכוהוליזם. הם עו"סים ולא בהחלמה מהתמכרות להימורים."אשפר" עבר לטפל בהימורים עקב הוסר תקציב לטפל באלכוהוליסטים. אני מציע שתדבר עם ליאור: 541111-054 הוא בהחלמה מהימורים מעל 4 שנים ועוזר המון לצאת מהסבל. בהצלחה

shanhen

New member
ארטור והפה הגדול

לארטור, ידעתי שלא תתאפק, רק חבל שאתה חוזר שוב ושוב על אותן השמצות שממש לא מחמיאות לך. כפעיל בקבוצות תמיכה אתה צריך לדעת משהו על ענווה, צניעות ודרך ארץ. אני שמח שאתה מוצא את עובדי "אפשר" כמומחים לטיפול בנפגעי אלכוהול. העובדה שאחדים מהם עברו הכשרה של שנתיים והם עובדים כבר שלוש שנים בטיפול במהמרים, כנראה לא מספיקה לך. הרעיון שאנו מטפלים במהמרים רק בשל מצוקה תקציבית, לא ראויה כלל להתייחסות והיא השמצה זולה. אני מציע שנפגש פעם ואציג בפניך את המערכת הטיפולית שלנו. לפחות שתדע מה אתה משמיץ כל הזמן. אתה יכול להתקשר לקו החם 1-700-500-888 או ישירות לפלאפון שלי שמספרו 050-391132. שיהיה לך רק טוב, באמת מכל הלב. נחום

איזה מזל שיש לנו מסורות

והם שומרות עלינו מפני ויכוחים ומריבות. לפחות בקבוצות שאני הייתי לא נתקלתי בויכוחים או השמצות. אבל כמובן שזה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו אז אפשר להיות סלחניים.

לכולם... ובעיקר

חייבת לומר שתי מילים: איני מוחקת את השרשור ממספר סבות העיקרית: ההודעה הראשונה. יתר ההודעות, נוגדות את כללי הפורומים וכללי תפוז... חל איסור על פרסום אתרים ומספרי טלפון אישיים בתפוז. הראייה: ראו לאן דברים כאלה מביאים.. מעולם לא היתה כאן אלא אהבה.. שמרו בבקשה על כבוד המקום, כבוד חברכם, וכבודינו. השמצות, של מקום זה או אחר, לא יביאונו לשום מקום. ועכשיו: בקשה: שאו בברכותיכם, מילה להחלמת הגב שלי בבקשה????

למעלה