הימורים

בשנת 2000 הוואלטה ביקרה במורלה

שם מסתיים הקטע היום. אמנם אז הגיעו מהכיוון ההפוך לעיר, אבל אני חושב שהקטע האחרון שהוא עליה של 1.5 ק"מ בשיפוע של כ-5% - הוא אותו קטע. אז ניצח רוברטו הראס בהפרש של 3 שניות על דבוקה של כ-25 רוכבים שסיימו ביחד. זה אומר שכנראה הטיפוס הזה הוא לא מספיק רציני בשביל ליצור הפרשים בין הרוכבים המובילים. ב-cyclingnews דיברו עם קדל אואנס והוא אומר שהוא ישים לב לגרצלי, כי נראה לו שהוא יהיה הסוס השחור של המרוץ. גרצלי הוא גם ספרינטר לא רע והקטע הזה בהחלט מתאים לו. אז בגלל שכולם מהמרים על ואלוורדה ובגלל שגרצלי נמצא בקבוצת הפנטזיה שלי במשחק השנתי - אני מהמר עליו.

natyh

New member
תשים לב

לניתוח שלי , יש הרבה מועמדים נוספים שיבלבלו את העסק היום . בכל מקרה לא ראיתי את ההודעה הזו על כן בועז תעביר בבקשה את ההודעות שלי לשירשור הזה .

התמיכה הקבוצתית באמת חשובה מאוד

לפי התחזית צריכה להיות גם היום רוח משמעותית שתהיה צידית ונגדית לרוכבים. במצב כזה יש לתמיכה הקבוצתית ערך מוסף גבוה עוד יותר. בקטע הראשון כשפטאקי ניצח - פריירה שיבח את ההגנה שעשתה פאסה על פטאקי מהרוח. הוא התכוון לומר שהקבוצה שלו לא עשתה את העבודה שלה. אם קלמה יצליחו להביא את ואלוורדה לק"מ האחרון טרי - אז בהחלט זה יתרון גדול שלו. אבל ממילא, אני לא מייחס כזאת חשיבות להימורים ולכן אני נשאר עם גרצלי.

natyh

New member
גרצלי יכול לנצח כל קטע בכל טור

אך בפעם האחרונה שניצח זה היה אחרי שיתוף פעולה שלו עם סימוני בגירו . הבעיה של גרצלי בדרך כלל וא פותח מבערים מוקדם מידי , הספרינט שלו חלש יחסית לצעירים וולוורדה קונאגו ולכן הוא מנסה לברוח לפני כן . אני לא רואה מישהו שישתף איתו פעולה לו היה כזה, גרצלי הימור מצויין . קלמה מאד רעבים כל התקציב לפרו טור למיטב הבנתי יקום או יפול על הוולטה הזו . קונאגו הוא כנראה הכי מוכשר בדבוקה . לאנדיס , ססטרה, יאקשה . אוגריידי , פריירה זאבל המילטון בשבילם מדובר ביוקרה ולא הרבה יותר . קונאגו או וולוורדה או לייסקה בשבילם זה לחיות או לחדול : קונאגו חייב להוכיח שהוא יכול למשוך את סאאקו גם בלי סימוני וולוורדה יש לו קבוצה רעבה מאחוריו שכבר הוכיחה בנג"ש כמה היא רוצה , לייסקה בעבורו זוהי אחת ההזדמנויות האחרונות . קארדינס ייתן הכל כרגיל , אך זה לא מספיק טוב נגד וולוורדה ראה סיירה נבאדה שנה שעברה בוולטה , סיביליה ??? היראס נראה לא בכיוון אך לך תדע ??? מעניין לא ???

Sybh

New member
ואלוודרה

למרות שלאחר הנצחון לפני יומיים טבעי שהוא יזכה ליתר השגחה.

natyh

New member
דאריו ציוני

אם כבר איטלקים אז יש רוכב בדבוקה שניצחון שלו הוא ניצחון של קונאגו !!! ובהנחה שמהלך בריחה של קונאגו יתרחש אזי קיים תסריט בו גרצלי קונאגו נציוני יהיו בבריחה . אם מישהו ייזכר ביום של החרם בו קונאגו נשאר לבד בגירו קטע 19 כאן וסימוני שיתף פעולה עם גארצלי : אז היחיד שעזר לו היה אדי מאזולני ולאחר שגם זה נגמר , נשאר קונאגו לבד סימוני תקף והתפרק ,וקונאגו התישב על הגלגל של ציוני שלקח אותו למקום החמישי אחרי שהגיע למקום ה4 בעצמו. קונאגו יכל אך לא ניסה ללכת לספרינט ובסיום הודה לציוני. בסיכום קונאגו זוכה בגירו ציוניובמקום ה 4 והרקע לשיתופי פעולה עתידיים נוצר . אם קונאגו יוכל הוא עלול לתת את הקטע לציוני או מקום 2 לציוני כמובן שקלמה חיבים לשים עיין היטיב ולהיזהר מסיטואציה כזו .

ilan ulman

New member
ובכלל עבודה קבוצתית ברבובנק זה לא

משהו להתגאות בו!!! צריך להעריך את לוי ליפהיימר בטור האחרון שהגיע לאן שהגיע ללא כל עזרה... תארו לכם שאם ראוסמסון היה תורם את יכולתו העילאית בהרים לליפי ביחד עם בוגי האולארונדר , ואריק "טיפל" דקר ואוסקר פריירה ועוד איזה כמה טום סטילסים שכאלה היו עושים לו רכבת במישורים אז הוא היה גבוה יותר בדרוג... כנ"ל אוסקר התותח חבל לראות ספרינטר כזה מוכשר נלחם על מיקום כאילו היה ספרינטר מקבוצה דרגה ז' ומכלה את זמנו ומרצו רק כדי להשתחל היטב למקום השלישי... ועוד מעט ההימור שלי אני רק צריך לרחף על הרוכבים בכל קבוצה ולראות מי מסוגל להתפוצץ ביום כזה...

Mont Ventoux

New member
רבובאנק

טום סטילס הוא בכלל מלנדבאוקרדיט-קולנגו. פריירה לא השתתף בטור בגלל פציעה או משהו כזה. רסמוסן ולייפהיימר היוו שניהם מובילים לקבוצה (ואולי זו היתה תחילתה של בעיה באסטרטגיה), מהסיבה הפשוטה ששנה שעברה לייפהיימר התרסק החוצה מן הטור כבר בשלב ראשוני והיה לרבובאנק טור זוועה, ולעומתו רסמוסן לא נבחר בזמנו להרכב הטור אבל הוכיח יכולות ותוצאות יאות בוואלטה. אז הם ניסו לתקן, ומה יצא מזה? לדעתי רבובאנק לא טובים בניהול טקטיקה של גראנד טורים, הם יותר בנויים לחד-יומיים או מירוצי קטעים קצרים שבהם ההישג יותר מבוסס על "יום טוב" של הרוכב המוביל. במירוץ קטעים ההישגים שלהם בד"כ באים מהצלחה של בריחה. בטור הבריחות האלה לא הצליחו, ולמען האמת, זה היה צפוי שהם לא יצליחו. יש להניח, שאם מוביליהם היו נשארים ב"דבוקת המובילים" ולא מנסים לברוח, אז בסופו של דבר הם היו מגיעים לדרוג גבוה יותר בדרוג הכללי. אבל זה משעמם יותר, פחות ספורטיבי ופחות תחרותי. במקרה של הוואלטה השנה, המוביל שלהם הוא לקטעים ולא לכללי, פה ושם הם מופיעים בחזית הפלוטון, אבל הקבוצה שלהם נראית מאד לא מתואמת (ראה מקרה TTT), בוודאי שהם לא דומים בכלל לפאסה.

ilan ulman

New member
טום סטילס כדוגמא לרוכב "רולר" אולטמ

...טיבי. אני יודע שהאיש הלך לרכב בשדות זרים. כן אני יודע גם שאוסקר נפצע... רק כתבתי שבקבוצה כל כך מוכשרת לא היתה חשיבה ממש עמוקה ולא הוגדרו מטרות ברורות!!! ואולי חוץ מהחבר לאנס, אף אחד לא מעיז להגדיר מטרות באופן ברור (אבל זה כבר דיון אחר)... ואני לא בטוח שהיה משעמם יותר אם רואסמסון ולוי היו בסוף על כל הר ביחד עם קלודי יאן צידרן, באסו, זוז'ה אייס ולאנסי לאנס... לזה לא הייתי קורה שיעמום... אבל אילו ואולי לא רלוונטים...

משהו רקוב בממלכת רבובנק

גם אני חושב שהקבוצה הזו לא ממש רוכבת בצורה קבוצתית. אני חושב שהשיא שלהם היה בטור של הולנד ב-2002 כאשר בקטע האחרון של המרוץ מיכאל בוכרט מרבובנק משך את קים קירכן מפאסה בורטולו כל הדרך בבריחה, איפשר לו לקחת את כל שניות הבונוס בדרך ובסוף ניצח בקטע אך גרם לאריק דקר להפסיד את המרוץ הכללי לקירכן ב-4 שניות. שני כוכבי הקבוצה עובדים אחד נגד השני. יכול להיות שיש להם עתיד ורוד (כתום) יותר כי יש להם חבורה נכבדת של צעירים מוכשרים. חלקם משתתפים בוואלטה עכשיו. דרך אגב, אפשר לראות בקבוצה של רבובנק לוואלטה שהשד שנקרא פרוטור הוא לא כזה נורא. שולחים ספרינטר אחד עם עוד 8 רוכבים מהדרג השני של הקבוצה ובכך הם יצאו ידי חובתם. נכון שבפרוטור יצטרכו לשלוח שני רוכבים בכירים, אבל עדיין קבוצות יוכלו להסתדר עם זה בלי להגדיל הרבה את הסגלים שלהם.

ilan ulman

New member
ואני אתרום קול לדניס "קלאצ'"מנצו'ב

חזק , ויום אחד יהיה וינו בעצמו!!!

Mont Ventoux

New member
אוי לא,

רק נתנו מחמאות לטי-מוביל, ושלושה מהם פורשים: בוטרו, וזמן, היקמן. חדשות לא טובות לזאבל/וינו.

asaf me

New member
אולי היום.....

אולי היום נקודות ראשונות לקבוצת "הספרדים בראש"????????????

למעלה