הימורים

Her Circulation

New member
הימורים

הם דבר לא חוקי. רדיוהד יפתחו בטור חדש ( עם חומר חדש) בקיץ הקרוב. יעד ראשון (שלא אושר עדיין) הוא פורטוגל. אין מידע נוסף על יעדים אחרים בשלב זה. האם לפי דעתך הם יגיעו ארצה ?

Charlotte

New member
אמממממ.........

לא נראה לי... אבל תמיד יש מקום לתקווה.............

unsure

New member
ששש... אל תגלה או יגמרו הכרטיסים...

רק שיגיעו לפני יולי!

rachelmerav

New member
למה זה תמיד קורא לי

עוד יומיים לתחרות שלי. אני מתחילה להלחץ עכשיו, הצילו אני מפחדת.

unsure

New member
לחץ זה טבעי

זה מראה שאין לך עודף ביטחון עצמי :) בהצלחה!

Her Circulation

New member
לא תמיד זו

סיבה מספקת ראי ערך טור אוקיי קומפיוטר ( טור של מעל מאה הופעות ללא נוכחות בישראל) ישראל היא לא כמו צרפת לשם הם באים בכל טור.

lull^

New member
אולי זה שטויות אבל...

יכול להיות שהם כבר לא כל כך אוהבים את ישראל. כולנו [נראה לי] מכירים את דעותיו הפוליטיות של טום [יורק].. אולי זו תהיה סיבה שהם לא יבואו ? לא יודעת. זה נשמע לי הגיוני. קצת. אבל אם הם באים לאמריקה.. אז כנראה שזה לא קשור.

Her Circulation

New member
אני לא אוהב לדבר בשם

הלהקה אבל לפי שמה שניתן להבין מראיונות הם שונאים להופיע שם (ארהב). הם באים רק כי יש להם שם קהל מאוד גדול. אנשים שהיו איתי בהופעות באירופה ספרו לי שההופעות בארהב פחות טובות ושבניגוד להופעות באירופה, בהן הלהקה יוצאת לעיר בה היא מופיעה ומטיילת, בארהב הם רק במלון. ובקשר לישראל צרפת. האם זה משנה אם הם אוהבים את ישראל מאוד ואת צרפת לא בהתחשב בעובדה שהם הופעיו בצרפת כל כך הרבה יותר פעמים מאשר כאן ? לי זה לא משנה. רק מספר ההופעות בכל מקום משמעותי בשבילי ואני לא יודע על מה את מבססת את דעתך בקשר לצרפת.

unsure

New member
עם הם לא יבואו בגלל סיבות פוליטיות

ויענישו את אלו שאוהבים את המוזיקה שלהם בגלל ההנהגה במדינה שלנו, אז אני לא יירצה להגיעה להופעה שלהם בשום מקום... אבל אני לא מאמין שהם באמת חושבים ככה.

lull^

New member
חח

תראה מה עשית.. עכשיו צריך להרגיע את תומי..
תומי.. ששששש... אז מה.. אז יש אנשים שכותבים עם שגיאות כתיב... לא סוף העולם.. ובקשר להודעה של הלא בטוח - אתה אוהב את ההנהגה במדינה שלנו ?

Her Circulation

New member
יפתח יכול לכתוב עם

כמה שגיאות כתיב שהוא רוצה. הוא דובר אנגלית והטעויות שלו לא נובעות מעצלנות או מתן חוסר משמעות לטעויות. את ההנהגה שלנו - אני לא אוהב. אבל אני לא אוהב את מרבית ההנהגות בעולם כך שזה לא שונה במיוחד

Her Circulation

New member
ויפתח - אני לא מתיימר

להכיר את את אשר הולך בראשי חברי הלהקה, אך אני יכול לנחש ולהבטיח שאם הם לא יבואו ארצה זה לא יהיה בשל הסיבה שציינת.

unsure

New member
אני אוהב את ההנהגה כמו...

שאני אוהב לקום (מוקדם) בבוקר... (כלומר לא!) סוף לפשסיזם! סוף למדינת צבא! סוף לכיבוש!

TalkShowHost

New member
don´t get any big idea´s

כמו שאומר השיר. אם קשר למצב, בלי קשר למצב, לא נראה לי שיקום המפיק וישקיע בהם לקראת הקיץ, המצב הכלכלי שקיים כרגע ועוד ימשך. ואם אפשר לא לזהם את הפורום בפוליטיקה, אני אישית אעריך את זה מאוד.

למעלה