הימורי לונדון 2012 - סיכום ישראלים

shlomy85

New member
הימורי לונדון 2012 - סיכום ישראלים

שלום לכולם !

לא יודע אם אתם זוכרים, אבל בתחילת האולימפיאדה הוצאתי משחק נחמד של הימורים על לונדון 2012, על הישראלים ובכללי על האולימפיאדה.
להלן סיכום ההימורים על הישראלים.

יש לנו 2 מנצחים במשחק ההימורים לישראלים בלונדון 2012, ואלו הפסימיסט 1 ו-דורון ד !

כל הכבוד לכם !!!

* מצורף הלינק לטבלת פילוח התוצאות.

תודה לכל המשתתפים !

בקרוב סיכום ההימורים הכללים...

למטה מישהו הגיע למסקנה שדווקא נועם ניצח

ואנחנו מקום שני אבל יכול להיות שהוא בינתיים נתפס על סמים אז מדליית הזהב עברה אלינו?

BentzWatchJudo

New member
שלומי נתן 50 נקודות ל- 3 קטגוריות ולשאר 20

אם נתונים לכל ההימורים ניקוד שווה הפערים מצטמצמים מאד (אני למשל יעלה למרכז הטבלה (במשותף עם הרבה אחרים) למרות ההימור המשוגע שלי) ונועם כמובן עולה לראש הדירוג.
בנוגע אליך שמתי לב לסתירה בהימור שלך, הימרת מצד אחד שלי קורזיץ תזכה במדליה ומצד שני שלא תהיה מדליה נשית.

סוג של גידור כמו שמישהו הגדיר את זה כאן

צודק, זו הייתה טעות של חוסר תשומת לב - אני חושב שזה אומר שמגיע לי רק ארד (או כסף לפי החישוב של שלומי).

JonJon9

New member
החישוב היה שונה

אני חישבתי לפי מס' תשובות נכונות ומי שפרסם את התוצאות השניות חישב לפי מס' נקודות לכל הימור, כשהיו הימורים שזיכו ב-20 נקודות והיו שזיכו ב-50 נקודות.

shlomy85

New member
'מי שפירסם את התוצאות' זה מי שפתח את המשחק

והחליט על שיטת הניקוד הזאת כי 3 השאלות הראשונות הן היותר 'כלליות' ולכן נותנות יותר נק' מהשאלות המפורטות לגבי כל ספורטאי וספורטאי.

תודה שלומי

אולי באותה הזדמנות תיקח על עצמך גם סואסייד נשים בפורום השכן ? זה חסר.

JonJon9

New member
במקרה שלכם,

גנבו לכם את המקלדת וניתקו לכם את החיבור לאינטרנט

shlomy85

New member
הימורי לונדון 2012 - סיכום

שלום לכולם !

להלן סיכום ההימורים הכללים ללונדון 2012.

יש לנו מנצח במשחק ההימורים ללונדון 2012, וזהו ברוכי2 !

כל הכבוד לך !!!

* מצורף הלינק לטבלת פילוח התוצאות.

תודה לכל המשתתפים !

בקשר לסיכומי לונדון....

למישהו יש לינק לאתר (באנגלית) עם סיכומים על לונדון? סיכום של הטקס, הרגעים הטובים ביותר והרעים ביותר ובכלל ייזכור של כל מיני ענפים מהאולימפיאדה.
גם כמה קישורים יהיו מועילים

effkef

New member
סיימתי כמו מיטב ספורטאינו בטאולימפיאדה

במקום השישי פעמיים

BentzWatchJudo

New member
נחמד

בריו צריך לתת לך יתרון ככה שתקח את מדליית הזהב במשחק הניחושים ואולי זה יעזור לספורטאים ויתן להם השראה

למעלה