הימורי ספורט באינטרנט

הימורי ספורט באינטרנט

לפי מה שהבנתי הימורי ספורט באינטרנט אסורים במדינת ישראל. אבל הבנתי שאם השרת עליו נמצא האתר המציע את שירותי ההימורים נמצא במדינה שבה מותרים הימורי ספורט הרי אין שום איסור להציע את שירותיו או להשתמש בשירותיו בישראל. האם זה נכון? ושאלה נוספת, האם חוקי להקים אתר ישראלי "המתווך" בין אתרי ההימור בחו"ל לבין המהמרים הישראלים, או שאתר כזה נחשב אתר הימורים ולכן הוא לא חוקי. (הכוונה לאתר שיציע את שירותי אתרי ההימורים בחו"ל, יגבה כסף וישקיע אותו באתרים אלו)?

היו כבר כמה דיונים בפורום על כך,

אני מודה שקצת קשה למצוא אותם, כעיקרון אין בארץ עדיין פסיקה, לדעתי כדי שמנהל אתר לא יחשב כמפר את החוק הישראלי, לט יהיה די באכסון האתר על שרת מחוץ לגבולות המדינה, אלא יהיה צורך גם לא לגבות כספים בחשבון בנק בארץ (אולי פייפל?) וגם לבצע את הניהול העיסקי בחו"ל. לגבי תווך, לא כל כך ברור לי על מה מדובר, מבחינה עובדתית. אולי תוכל לפרט יותר.

לגבי תיווך כוונתי היא

שהאתר יאפשר למשתמש להמר באתר בחו"ל "דרך" האתר הזה. במקום לפתוח חשבון באתר הימורים בחו"ל, ולהסתבך עם החוקים/שפה/הבירוקרטיה הכרוכה, הכל יעשה דרך האתר ש"ישקיע" את כספו של המהמר באתר בחו"ל בשמו ויחסוך לו את הטירחה הכרוכה בכך (תמורת, כמובן סכום סמלי). השאלה אם אתר כזה הוא חוקי, שהרי הוא לא אתר הימורים אלא אתר שדרכו ניתן להמר באתרי ההימורים בחו"ל.

שוב, אני לא משוכנע

שהבנתי איך זה נעשה, אך נראה לי שזה ניהול הימורים. הרי גם מי שמחזיק מחשבים ב"קפה אינטרנט" והמחשבים האלה משמשים להימורים באתרים בחו"ל, מנהל הימורים בארץ. רק היום עשו פשוטות על מקומות כאלה.

למעלה