הימור או קלף בטוח ?

j e t l a g

New member
הימור או קלף בטוח ?

למרות הדיעה הרווחת שמדובר על הימור רציני אני דווקא נוטה לחשוב שהפקה המורכבת מצוות שחקנים כזה, כותבים מהשורה הראשונה, עזרה מקצועית, בימוי ותיזמון יוצאים מן הכלל, כל אלה הופכת את יצירת הסדרה לקלף די בטוח. לא חוסכים מאיתנו דרמה, הטקסטים והמשחק נפלאים... מה גם שעדיין לא ברור לאן סיפור ראובן-נעמה מתפתח...? כיוון דרמתי-רומנטי או אחר, קצת יותר אחראי ורציני. מה דעתכם..?

salsa17

New member
"סיפור ראובן-נעמה"?

לפי מיטב הבנתי הוא לא מתפתח לשום כיוון,כיוון שהוא נגמר בחיבוק שהם התחבקו בפתח הדלת,שהיה חיבוק אבהי מצידו, וגם על-כך דעותיי חלוקות, כי אם שניהם אוהבים אחד את השני ואם הוא לא המטפל שלה יותר, אז למה שלא יממשו באמת את אהבתם,אם זו באמת אהבה מצד שניהם; הרי הם לא ילדים קטנים או בגיל-ההתבגרות שצריך להיזהר וכו',הם אנשים בוגרים, ו"החיים קצרים", לכן אם הם אוהבים באמת אחד את השני הייתי אומרת - שילכו על זה.

adimer

New member
צריך לזכור

שמבחינה מקצועית אסור לו. גם לאחר הטיפול. כמו שגילה אומרת - לעולם. דבר שני צריך לזכור שנעמה היא "אשיות היסטרית, פתיינית, פחדנית" וכו וכו, כלומר - אין לדעת מה יהיה אם וכאשר זה יהפוך למציאותי. הרי ראינו שיש לה איזה שהו דפוס קבוע עם הסיפור הזה של גברים מבוגרים.... אם ראובן היה "נזכר" יותר מוקדם היה נכון להכניס את זה לטיפול יותר מוקדם. מכיוון שזה לא קרה - הכי נכון להעביר אותה למטפל אחר......

j e t l a g

New member
זוכרים זוכרים...

ואף על פי כן, אין לדעת לאיזה כיוון הסיפור יתפתח שהרי מדובר בסדרת טלויזיה. אני חוטאת לשער, (ופה אנו זקוקים ל"נביא הפורום") שלאחר שראובן יעזור לנעמה לברר את כל התסביכים שלה ויסתיים הטיפול יהיה בינהם רומן קצרצר, וראובן בסופו של דבר יחזור לאישתו... אבל ! למה לשער השערות ולחשוב יותר מדי, בכוונתי ההתחלתית היה להתמקד בשאלה מה דעתכם לגבי פורמט הסדרה ורעיונה- הימור או קלף בטוח...?

salsa17

New member
מה שבטוח שהטיפול של נעמה כבר הסתיים

אם ראובן היה מעוניין לממש את חלומו ולנהל רומן איתה,הוא לא היה נותן לה ללכת ככה,לפי מיטב הבנתי הטיפול שלה אצלו כבר הסתיים,לפחות זה מה שאמרו והראו לנו.

j e t l a g

New member
לא הסתיים ולא כפכפים ! !

יש אלפי תסריטים שונים שיכולים להתרחש... לא ישאירו לנו את יום ראשון ככה מוזנח!

shalva5

New member
אותי זה ממש איכזב

ציפיתי שהוא יהיה מקצוען ויתבגר על האהבה שלו. ואפשר אולי - שאם הוא מאוהב באמת אז הוא יכול לעזור לה על ידי שמירה על מיקצוענות בטיפול. לתת חיבוק למטופלת זה מאוד בעייתי.

j e t l a g

New member
החיבוק הזה היה....

מאוד מפתיע ! חיבוק של פרידה... לא מאוד מיני. אני מניחה שאין חוק ברור לגבי מגע (חיבוק) בין מטפל למטופל, המטפל צריך להיות מאוד אחראי ולדעת מתי הסיטואציה מאפשרת ואין שם שום דבר מעבר לחיבוק.

salsa17

New member
זה היה בסה"כ "חיבוק אבהי".

זה היה רק "חיבוק אבהי" בלי שום קונוטציות מיניות, אולי הוא חשב על-כך, אך לא עשה שום-דבר שייצור קונוטציה מינית,הוא היה בסדר גמור. לחיבוק יש הרבה משמעויות,ולאו-דווקא מיניות,משמעויות של חום,אהבה(לא מינית) בין שני אנשים = דאגה, וכו'.

תיקתקית

New member
הימור

במקרה הזה איכות המרכיבים היא לא עיקרית, אלא הפורמט החדשני. טלנטים יש גם בערוץ 10, והוא לא מצליח להתרומם, למרות הפקות מקור "איכותיות". גם "מכל הבנות בעולם" איכותית ביחס לז'אנר, ודוקא הפורמט מוכר כמנצח, אבל שם חסר הפלפל של מתח הבחירה. אז במקרה שלנו - שוב, הפורמט כל כך חדשני ודורש הרבה סבלנות מהצופה (אם כי מינון הדרמה..טוב..) ויש פה הימור, על הצופה "קצר הרואי", שרואה ורוצה בד"כ את הבידור שלו אינסטנט, לעוס, מנצנץ ודרמטי. את השיפוט הזה, אגב, אני מאמינה שחגי עשה, וכולנו עושים, ע"פ רוב סדרות הריאלטי והטלונובלות שקיימות בטלויזיה, ובגלל זה הוא ממש הופתע מהתגובות.

למעלה