אנה פבלובה הישראלית
Member
(ספונטני ומהיר מה שמרגיש לי כרגע):
מקום 1: צרפת. מהאזנה ראשונה ידעתי. אני יכול להאזין לשיר הזה כל היום.
מקום 2: קפריסין. אחלה הופעה. הדיווה היחידה השנה.
מקום 3: איסלנד. נהדרים. אחלה שיר ואחלה הופעה.
מקום 4: איטליה. הסולן סקסי בטירוף. אפקטיבי מאוד. שיר חלש אבל העיבוד מעולה(בעיקר הבס).
מקום 5: בולגריה. ויקטוריה ויתרה על חבר דימיוני אבל מגיע לה טופ 5 כי גם גרואינג עפ זה שיר יפה. וגם ההופעה נראית מעניינת.
מקום 6: הולנד. מפתיע. שורשי. משמח, כריזמתי, צבעוני. מגיע לו טופ 10
מקום 7: שוויץ. לא אוהב בכלל את השיר. ההופעה דיזסטר. אבל מהמר שבזכות הגימיקים והפלצט ישתחל לטופ 10.
מקום 8: אוקראינה. שונא את השיר. אבל קטיה מהפנטת ועוברת מסך מעולה עם הירוק עז הזה.
מקום 9: ליטא. קליט ומעולה ויזואלית.
מקום 10: יוון. מקום 2 שלי. חולה על השיר הזה. חורש עליו בלופ. ההופעה בעייתית. היא מחושבת, לא זורמת, יפה מהממת אך סגורה, לא הולכת עד הסוף. מגיע לה טופ 10 ומקווה שתעבור טוב.(אם היא לא עולה לגמר אני מת.).
מקום 1: צרפת. מהאזנה ראשונה ידעתי. אני יכול להאזין לשיר הזה כל היום.
מקום 2: קפריסין. אחלה הופעה. הדיווה היחידה השנה.
מקום 3: איסלנד. נהדרים. אחלה שיר ואחלה הופעה.
מקום 4: איטליה. הסולן סקסי בטירוף. אפקטיבי מאוד. שיר חלש אבל העיבוד מעולה(בעיקר הבס).
מקום 5: בולגריה. ויקטוריה ויתרה על חבר דימיוני אבל מגיע לה טופ 5 כי גם גרואינג עפ זה שיר יפה. וגם ההופעה נראית מעניינת.
מקום 6: הולנד. מפתיע. שורשי. משמח, כריזמתי, צבעוני. מגיע לו טופ 10
מקום 7: שוויץ. לא אוהב בכלל את השיר. ההופעה דיזסטר. אבל מהמר שבזכות הגימיקים והפלצט ישתחל לטופ 10.
מקום 8: אוקראינה. שונא את השיר. אבל קטיה מהפנטת ועוברת מסך מעולה עם הירוק עז הזה.
מקום 9: ליטא. קליט ומעולה ויזואלית.
מקום 10: יוון. מקום 2 שלי. חולה על השיר הזה. חורש עליו בלופ. ההופעה בעייתית. היא מחושבת, לא זורמת, יפה מהממת אך סגורה, לא הולכת עד הסוף. מגיע לה טופ 10 ומקווה שתעבור טוב.(אם היא לא עולה לגמר אני מת.).