הימור לגבי סיום השביתה

אליהו ד

New member
הימור לגבי סיום השביתה

בסוף השבוע הבא עם סיכוי לחזור ביום חמישי . אגב זה רק החלק הקטן של השביתות הצפויות השנה , יש סגל זוטר ויש את הצ'ה גווארה המקומיים שלנו . למזלי אני בחוג שגם ככה החלק המשמעותי נעשה בבית עם הקירות אבל באמת לבי לבי יוצא לאלו שבתארים מתקדמים או לאלו שהשיעורים הפרונטלים הם משמעותיים בכל מקרה שיהיה בהצלחה וכמה שיותר מהר סיום התואר יבוא

flutter girl

New member
יש כמות ימים מסויימת

שאחריה ייאלצו לבטל את הסמסטר. אני חושבת שסוף דצמבר כבר חורג מזה, ובגלל זה אני לא מאמינה שזה מה שיהיה.

אליהו ד

New member
יפה

נסיכה כולם שם יודעים מה התאריך שבו תסתיים השביתה רק אנחנו כוססים ציפורניים ואוכלים סרטים , לפחות אחרים לא אני כי אני לא יודע את תאריך הסיום ועדיף להתמקד בפעילויות יעילות כמו ללמוד לבד להיערך מנטלית לעשות יותר משמרות ושוב ללמוד ללמוד ללמוד ועוד פעם ללמוד לבד ולא להתבטל כי הגשם שיבוא יהיה ארוך וקשה . וכמובן לתכנן את מסלול ההגירה ממדמנת החרא הזאת שנקראת מדינת ישראל .

אליהו ד

New member
אגב אין כזה דבר לבטל את הסמסטר ולהמשיך את הבא

רוב הקורסים בנויים במתכונת שנתית ולא רק אלו שכתבו עליהם שהם שנתיים אלא גם קורסי קדם וכו' , כבר עכשיו דפקטו זה ביטול סמסטר במובן שהוא לא יסתיים בטווח הזמן של אפילו חודש ממועד סיומו הנורמלי . יש שתי אפשרויות: או דחיסת כל השנה ע"י הזזתה קדימה ודחיסתה(המשמעות היא שלמי שעוד לא הבין גם סמסטר ב נדפק השנה) או ביטול כל השנה .

../images/Emo4.gifאני לא מבינה../images/Emo4.gif

ברשת יש הרבה דיווחים על מגעים אינטנסיביים לסיום השביתה אבל...ממה ששמעתי היום ברדיו, ראיונות עם נציגי הסגל והאוצר - נראה לי תקוע לגמרי בלי סיכוי לאור בקצה המנהרה מתישהו ואיכשהו...אז על מה אתה מבסס את ההימור הזה בכלל???

אליהו ד

New member
אתמול הייתי בהופעה של ירדנה השולתתתת

ויו"ר וורה בחוטיני ורוד פרץ אל הבמה וצעק די להתעלמות אנחנו אוטוטו בקו הממש ממש אדום אחרי שאתמול היינו בקו הכמעט כמעט ממש ממש אדום אל תדאגי לא תבוטל השנה תתארגני לחזור כי שבוע 10 בבית זה באמת הסוף מ כל בחינה הגיונית , את הכעס התסכול והעצבים כדאי לנווט לתכנון יעיל של העתיד , במדינה אחרת עם תרבות אחרת . וחוץ מזה סורי שלא חזרתי להודעה שלך מאותו יום אבל מרוב משמרות לא רואים אור יום ומשהו נדפק שם בקלבאסה יהיה בסדר

amitk80

New member
מה יו"ר ורה עשה בהופעה?

עשה הכל כדי לא להביא לסיום שביתת המרצים ורק להשמיע איומים כי הסמסטר הולך להתבטל. הוא חלק מאותם אנשים שגורמים למערכת ההשכלה הגבוהה שלנו לקרוס ולהירס!

למעלה