הימור למחר...

Matt Houston

New member
הימור למחר...

אוי זה הולך להיות קשה.... ארגנטינה - ניגריה הארגנטינאים לא יאכזבו במשחק הפתיחה, הניגרים יצליחו לגנוב גול... 2-1 לארגנטינה פראגוואי - דרום אפריקה שתי קבוצות לא חזקות. בגלל החוסר ניסיון של דרום אפריקה, אני מהמר על ניצחון קל לפארגוואי. 2-0 לפארגוואי אנגליה - שבדיה וואה וואה וואה איזה משחק. אל תזלזלו בשבדים שמשחקים עם כוכבים כמו זלאטן איברהימוביץ´, הנריק לארסון ועוד... אנגליה רגילים לאכזב בשנים האחרונות, וגם הפעם למרות הציפיות והחזרה של דיוויד בקהאם הם לא יצליחו להשיג 3 נק´. 1-1 בסיום. ספרד - סלובניה עוד משחק חם מאוד. שתי קבוצות התקפיות ואטרקטיביות מאוד, ובגלל זה אני מהמר על: 2-2 בסיום.

דן צ

New member
ההימור שלי../images/Emo106.gif

ארגנטינה-3 ניגריה-1 הטוענת לכתר אחרי הצגה גדולה של גרמניה תצטרך להוכיח את עצמה ומצד שני ניגריה לא פריארים פראגוואי-1 דרום אפריקה-1 הימור פרוע ביותר לאור אי הצלחתה של פראגוואי במוקדמות [ עלתה רק בפלייאוף] אנגליה-2 שבדיה-2 ללא מילים הפעם

BinNs

New member
אחי אנחנו חושבים מזה אותו דבר..

אני גם חושב ארגנטינה 3 ניגריה 1 אנגליה שבדיה.. זה קשה, אנגליה דיי לוזרים, ושבדיה היא נבחרת ש**אסור** לזלזל בה. אבל אני הולך עם אנגליה - 2-1 אנגליה. דרום אפריקה ופראגוואי- 2-2!

log02

New member
פראגוואי עלו ממקום שלישי ../images/Emo70.gif

זו אורוגווי שעלתה "רק" בפלייאוף.

Optimus_Prime

New member
שלי:

ארגנטינה ניגרה - 2-0 לארגנטינה. דרום אפריקה תנצח 1-0 את פרגוואי במיני הפתעה לדעתי. אנגליה שבדיה 1-1. ספרד סלובניה - משהו כמו...3-0 לספרד.

OZ MASTER

New member
ההימור המנצח!!!

פראגווי- דרום אפריקה 2-0. ארגנטינה- ניגריה 2-0. שוודיה- אנגליה 1-2.

אורדי12

New member
ההימור שלי

ארגניטנה 2 - ניגריה 1 אנגליה 1 - שבדיה 2 פראגואיי 2 - דרא"פ 0

אני מהמר.......

ארגנטינה ניגריה 0:2 לארגנטינה דרום אפריקה פראגוואי 1:0 לפראגואי ספרד סלובניה 0:0

Rami4u

New member
ההימור שלי ../images/Emo106.gif

ארגנטינה - ניגריה = 2-0 פרגוואי - דרום אפריקה = 2-1 אנגליה - שבדיה = 2-1 ספרד - סלובניה = 1-1

עכשיו תורי:

אני אולי שונא ארגנטינה,אבל היא תנצח את ניגריה שהיא ממש חלשה לאחרונה. 3-0. אנגליה שבדיה 3-1 לבריטים פראגוואי-דרה"מ 3-0 לדרום אמריקאים ספרד-סלובניה 2-0 לספרדים.

nsr

New member
../images/Emo132.gif

ארגנטינה מנצחת 3:1 את ניגריה אנגליה תנצח 2:1 את שבדיה פראגוואי מוציאה תיקו שתיים עם דרום אפריקה ספרד מנצחת 3:2 את סלובניה (נראה לי שספרד יביאו את גול הנצחון בדקה 87) הזכרתי כבר שאנגליה לוקח את הגביע?

castroman

New member
../images/Emo41.gif קודם כל...../images/Emo41.gif

מחר ההברזה הראשונה שלי... (למונדיאל הזה...) עכשיו לתוצאות: ארגנטינה 2 ניגריה 1. אנגליה 1 שבדיה 0. פראגוואי 2 דרום אפריקה 2. ספרד 3 סלובניה 1

אורדי12

New member
מעניין שאף אחד פה (אולי אחד)

לא שמים *** על אנגליה במונדיאל...אנחנו נותנים להם סיכויים קטנים וקלושים לעשות משהו. כמה מאיתנו ואני ביניהם אפילו הימרנו על ניצחון של שוודיה. יהיה מעניין לראות אם באמת אנגליה לא תגיע רחוק כמו שרובנו חוזים. בשביל המונדיאל אני מקווה שאנגליה תגיע רחוק!

אמירש

New member
אל תאמר הברזה תאמר אי הופעה ../images/Emo105.gif

דבר שני, אני מציע לך לא להופיע דווקא ביום שני, יש משחקים יותר טובים לדעתי...

BinNs

New member
או התפלחות../images/Emo8.gif

מחר אמור להיות משחק שווה! ארגנטינה-ניגריה! ואני הולך לראות את זה גם, אוף קורס..

Luke

New member
ההימור שלי

ארגנטינה:1 ניגריה:2 פאראגואי:0 דרום אפריקה:2 שוודיה:0 אנגליה:3 משאלת לב יותר מאשר הימור? אוליי..

sashkashurik

New member
הימור פראי ביותר שלי!

עוד פעם, זה כמו לוטו, כי מאוד קשה לנחש. כל הקבוצות הן ברמה (טוב, חוץ מערב הסעודית אולי :), אבל הנה: ארגנטינה - ניגריה 3:1 לארגנטינה. פרגוואי - דרום אפריקה - 1:0 לפרגוואי. אנגליה - שבדיה 3:1 אנגליה. ספרד - סלובניה - 2:0 ספרד.

למעלה