הימור שלי הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב.
E efihecht New member 13/10/00 #1 הימור שלי הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב.
E efihecht New member 13/10/00 #2 מה קורה כאן?? נכתב ע"י efihecht: הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... מה קורה כאן?? רק רציתי לאמר את דעתי על השוק ופתאום מופיעים דברים אחרים. אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב.
מה קורה כאן?? נכתב ע"י efihecht: הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... מה קורה כאן?? רק רציתי לאמר את דעתי על השוק ופתאום מופיעים דברים אחרים. אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב.
E efihecht New member 13/10/00 #3 הנהלת הפורום לא רוצה שתדעו שנכנסתי לשוק אתמול נכתב ע"י efihecht: מה קורה כאן?? רק רציתי לאמר את דעתי על השוק ופתאום מופיעים דברים אחרים. אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... הנהלת הפורום לא רוצה שתדעו שנכנסתי לשוק אתמול
הנהלת הפורום לא רוצה שתדעו שנכנסתי לשוק אתמול נכתב ע"י efihecht: מה קורה כאן?? רק רציתי לאמר את דעתי על השוק ופתאום מופיעים דברים אחרים. אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... הנהלת הפורום לא רוצה שתדעו שנכנסתי לשוק אתמול
ל ל.ס New member 14/10/00 #4 אם נוסיף לזה את הניתוח הטכני.... נכתב ע"י efihecht: הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... אם נוסיף לזה את הניתוח הטכני....
אם נוסיף לזה את הניתוח הטכני.... נכתב ע"י efihecht: הימור שלי אני לא יודע לגביכם חברים אבל אני ניכנסתי אתמול לשוק. מה שנקרא : סיכון מחושב. לחץ כדי להרחיב... אם נוסיף לזה את הניתוח הטכני....