הימים הפתוחים של ירושלים

J Rose

New member
ימים פתוחים באוניברסיטה העברית

היי קודם כל רציתי לומר שזה פורום ממש נחמד ופעיל ואני מאד נהנית ממנו. יש לי כמה שאלות לגבי היום הפתוח בגבעת רם, וחשבתי שאולי כמה ממכם היו בשנים קודמות ויוכלו לענות לי: 1) מה עושים שם? כדאי לי לבוא למרות שאני כבר מודעת לתנאי הקבלה, למסלול לימודי הרפואה ולזה שאחריו (התמחות וכו'), ובאופן כללי אוספת כל מידע שאני יכולה, מדברת עם רופאים וסטודנטים, מכירה את בית החולים מקרוב וכו', או שזה בזבוז זמן ולא יחדשו לי שום דבר??? 2) באיזו שעה צריך להגיע? 3) האם מסבירים שם גם על המכינה ועל המסלולים הרלוונטים? אשמח אם תוכלו לענות לי, תודה

in god we trust

New member
יום פתוח

אז מה אתם אומרים, ללכת או לא ללכת ליום הפתוח באונ' העיברית ביום חמישי? אני די מסופק לגבי התועלת שאפשר להפיק מיום זה, ולהפסיד יום עבודה + להשקיע בנסיעות.... מישהוא היה ביום הפתוח אולי שנה שעברה?

J Rose

New member
ועוד שאלה אחרונה..

למי היום הפתוח מיועד? לאלו שכבר נרשמו או לאלו שחושבים להירשם שנה הבאה? הרי ההרשמה כבר נסגרה!

in god we trust

New member
ודבר נוסף

היום הפתוח נערך בכלל בגבעת רם ולא בעין כרם, ובתוכנית שפורסמה אין בכלל התייחסות ישירה לרפואה אלא רק למדעי החיים. טוב בקיצור נראה לי שאני לא הולך!

סיון87

New member
חחח

לא נראה לי שזה יוסיף לך משהו אם תלך.. הם בעיקר מנסים לשכנע אותך ולפתות אותך אבל כבר נרשמת. אבל אולי זו הזדמנות לספוג את האווירה של האוניברסיטה אם אתה בהתלבטות לגבי זה..

הייתי בשנה שעברה

לא היה הרבה מה לעשות שם האמת. הייתה הרצאה אחת על קבלה לרפואה, אבל היה אפשר לוותר עליה.

lernery

New member
הייתי ביום הפתוח

אין לזה שום משמעות, כל שאלה שיש לך תוכל לקבל עליה תשובה כאן. האמת שהדבר היחיד שעוד לא ברור כרגע הוא מה תהיה שיטת הסינון הנוספת לסכם שתהיה בי-ם השנה, האם זה יהיה מו"ר או ריאיונות, אבל בשביל לברר את זה אין טעם ליסוע עד י-ם.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אמנם המטרה העיקרית של ימים פתוחים היא לקבל פרטים על הלימודים עצמם ועל תנאי הקבלה, אבל היא גם לראות ממקור ראשון את האווירה באוניברסיטה. בנוסף, בימים פתוחים נותנים לפעמים פרטים שלא ניתן לקבל ממקורות אחרים, כמו שיטות קבלה חדשות, כוונות להעלות/להוריד את הסף ועוד. על הימים הפתוחים של ירושלים כתוב כאן: http://www.huji.ac.il/cgi-bin/dovrut/dovrut_search.pl?mesge114724433705976587 משום מה התכנית של היום הפתוח לא עולה לי כרגע, אבל כדאי להיות שם בסביבות 9-10 בבוקר. לפי מה שראיתי, ביום הפתוח של הר הצופים יהיה גם מפגש הסבר על המכינה. לדעתי יותר טוב שתקבעי פגישת ייעוץ עם היועצות המעולות של המכינה הזאת: http://info.huji.ac.il/ShowPage.asp?cat=154 האמת שלא ברור למה הימים הפתוחים של ירושלים הם כל כך מאוחר השנה, זה די מוזר. בשנה שעברה הם היו בעיצומה של תקופת ההרשמה. שיהיה לך בהצלחה

epsilon1

New member
בדיוק שאלתי את עצמי היום

את אותן שאלות. והגעתי למסקנה שהיום פתוח זה בזבוז זמן למי שכבר נרשם. אולי מלבד המכינה שאני גם ככה לא מתכוון לקחת.

למעלה