הימים כבר הולכים ומתקצרים -

rami arnold

New member
הימים כבר הולכים ומתקצרים -

והעולם (והפורום), שותק!!
מה נהיה לכם? הקיץ ייבש אותכם לגמרי?! לא תספיקו להגיד יוליאוגוסטספטמבר, והפרוספקטים של החורף הבא ינחתו לכם בתיבת הדואר!! יאללה, תמשיכו את
ה
בכיף...

amircarel

New member
נו יאללה להוציא את המגלשיים

טוב עדיין לא הכנסתי אותם לבויידעם...אפילו לא שמתי את הנעליים בארון... ובכל זאת...חברים תמשיכו בתרדמת כי עוד נכונו ימים רבים של חול בטרם נראה את הלבן בעיניים...

yaircarel

New member
החיים הטובים, אוי החיים הטובים

צריך כבר להתחיל לשים כסף בצד כדי להיות מוכנים להגעת הפרוספקטים.

liran87s

New member
איזה חיים טובים ואיזה נעליים ../images/Emo10.gif

אני שעה מנסה לעמוד על הקרש המ^$% הזה ובסוף אני מגלה שהוא אמר לי לאחוז את הדבר הזה שמושך בצורה לא נכונה, ואז עשיתי 3 מטר ונפלתי כי הייתי במצב דומה למצב עמידה בסנובורד ולא הצלחתי להשתחרר ממנו, זה בא ככה כל שאר הפעמים שניסיתי, הלכו הידיים, הלכו השרירים בידדים, הלכו הצלעות, אני הולך לישון....

liran87s

New member
כבלים, מה את ניסית ?

מה את ניסית ? סירה או כבלים ? - לפי דעתי סירה זה יהיה יותר קל כי כבלים המשיכה באה ב-30 קמ"ש ישר, אין איזה קצב בייניים רק שנספיק להתאזן על הוויקבורד, גם צריך ללמוד איך פונים עם זה, זה לא קצב אחיד, זה גם לפי מה שהבנתי עם קפיץ שם, כמו בטי-באר אז צריך תמיד לשמור על חבל מתוח.... אני מתכוון עוד איזה חודש ומשהו לעשות שם שבוע רצוף, בטח אני אצליח יותר

alonaski

New member
לירן, על מה אתה מדבר?!...

איזה כבלים? מה זה וויקבורד? (=סקי מיים על מגלש אחד?...) ולמה אתה עומד עליו?!... בקיצור: במה מדובר?..

liran87s

New member
בדיוק, סקי-מים על מגלש אחד

ובשביל לגלוש על משהו, לא משנה מה, צריך לדעת איך לעמוד יציב בשביל לגלוש... בואי נגיד, שעם סנובורד אי אפשר לגלוש בישיבה או שכיבה, אז צריך לעמוד... ככה זה עובד גם בוויקבורד - רק שבוויקבורד, זה הרבה יותר קשה, כי יש משהו שמוש קדימה במהירות...

skier

New member
אני ניסיתי גם וגם באיוס../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

כבלים הרבה יותר קשה!!! אבל הרבה יותר כייף סירה זה בלאי זה רק ל2 דקות ראשונות... אני מאוד נהנתי אני אסרוק תמונות ואעלה לכם!!

ניסיתי סירה

אבל גם סקי מים (אין לי מושג למה) בכבלים. סירה זה נראה לי יותר קל.. מה שלא יהיה זה יותר כיף כי אם אתה נופל בכבלים אז אתה צריך לשחות... מה שגומר לך את האנרגיה... עשיתי וויקבורד לפני כמה שנים וכן צריך לשמור על חבל די מתוח, אבל יותר קל להתחיל נראה לי בכבלים כי אתה יושב, בסירה אתה פשוט צף במים וצריך ללמוד לקום ולשנות כיוון מהר אחרת אתה פשוט..נופל.. הצלחתי קצת לעשות פניות ונראה לי באמת שזה קצת יותר קשה לתפוס מבכבלים.. בהצלחה בשבוע וויקבורד...

anv

New member
היום נגעתי בבורד שלי!!

עשה לי צמרמורות בכל הגוף החלטתי להתחיל לחסוך לחופשה הבאה.... יש לי כבר 300 שקל!! אני בדרך הנכונה? לגבי סקי מים, טוב זה לא ממש דומה חוץ מזה שעומדים על מגלשים גם צריך להצמיד את הרגליים כמו בסקי רגיל - רואים שאני לא מקצוען מצ"ב תמונה שלי מלפני כמה שנים בסירה של דוד שלי בארגנטינה!

anv

New member
לעומת זאת

בן דוד שלי יותר מקצוען כמו שרואים ישר!

liran87s

New member
סקי-מים זה ממש פשוט, שתי נסיונות וה

צלחתי לעמוד... אחרי עוד שתיים גם פניה.... הבעיה זה וויקבורד.... ואני לא בטוח שבכבלים יותר פשוט לעמוד איתו... זה מושך מהר... צריך להתרגל...

skier

New member
סקי מיים זה סבבה נהנתי מאוד...

אבל אין כמו סקי אמיתי!! אני רוצה להתחיל אם קייט...

לא יודעת אם מישהו מכיר או ניסה...

אבל יש ספורט די חדש שקוראים לו wakeskate . זה נראה לי יותר קשה מווייקבורד. - גלשן הרבה יותר קצר שלא מחובר לרגליים ואז אפשר לעשות תרגילים off the board כמו heelflip וכאלה- תסתכלו בתמונה...

למעלה