הימים שוב מחייכים....

פנפוני

New member
הימים שוב מחייכים....../images/Emo6.gif

היי לכולם.
החיים חוזרים לשיגרה , ואני מרגישה טוב.( אחרי שבוע של שלפוחיות בכתף וכאבי תופת) חזרתי לעבודה אחרי שבוע של חופש ..( גם כן חופש הייתי בבית חולה וכואבת) עכשיו דברים הסתדרו ואני יודעת להעריך ימים ללא כאב.... הטיפולים ממשיכים אבל זאת שיגרה ... ( הטיפולים לא כואבים וזה מה שחשוב לי, שלא יכאב לי...
) שיהיה לכולם המשך שבוע נעים. אני פה קוראת ומתעדכנת) דניאלה.

lupland

New member
היי

היי דניאלה. שמח לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ומקווה לשמוע כמה שיותר מהר על הפסקת הטיפולים ורגיעה מההתפרצות אסף

קאריני21

New member
דניאלה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ... שיהיה לך המשך שבוע מקסים עם הרבה חיוכים והרגשה טובה.
קאריני.

gaia20

New member
דניאאאאאאאאאאלה

את מחייכת? אני מחייכת בחזרה אליך
קחי חיבוק
ועוד
ועוד
ועוד ועוד ועוד ועוד......

דניאלה../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שאת צרגישה יותר טוב, מאחלת לך שהכל יגמר ושאף פעם לא יכאב, עדית.

ל3

New member
דניאהל המקסימההההההההההההה

באמת ששמחתי לקרוא שאת יותר טוב. זאת אכן תקופה מגעילה אך כמו שהיא באה כך היא גם תחלוף ואם היא נשארת יותר מדי זמן תגדי לה שיש לה עסק עם להקת זאבים מחוממת ועצבנית שלא עושה פשרות
חיבוק|
שירי

3VIVI

New member
זה את שירי,,../images/Emo24.gif

שירוש// מה קורה לך השעה מאוחרת ,, לינק נחמד לך,,ויאללה למיטה אוהבת ויוי

lupland

New member
בשעות הקטנות של הלילה

ויוי.מה העניינים כאן? ומה את עושה כאן עדיין? ושירי!!!!!!!!!!!!!!!! איזו הפתעה.ממש החסרתי פעימה ושפשפתי שוב את עיני.שירי בשעה כזו כאן??? קדימה קדימה מותק.בלי סיבונים.בלי ללכת סחור סחור. ספרי לנו הכל עליו....לא נעים....זו רק התחלה....סבבה..קחי את הזמן....

3VIVI

New member
אוהבת את השקט -של הלילה

הכל בסדר חוץ מזה אספי? לקחתי היום כדור נוסף של פרדינזון-במקום 5מ'ג =10מ' וכניראה שזה מחזיק אותי לא בטעות כי אם בכוונה--(עברתי בדיקה קצת פולשנית וחשבתי שזה יעזור לי להתחזק ואכן כך היה ) תאר לך שאתה צריך ללמוד למבחן ואין לך כוחות יותר ,חייב לישון, מחליט ליטול סטרואיד אחד קטן ו-יש-,העיניים ניפתחות ומרץ חדש ממלא אותך לומד עד הבוקר- ומוציא ציון מעולה. (שירי- לא לעשות את זה ) אני בהשפעת התחריות של האתלטיקה בפריס (סטרואידים , וכאלה) ממש נהנת מכל רגע לצפות בארוע הגדול.....

lupland

New member
"דיברתה אלי?" "לא" "אז מי דיבר?"

איזו הפתעה.כבר סגרתי את כל החלונות ואמרתי לעצמי (סובל מפיצול אישיות לכל מי שלא ידע עד כה): "אסף" "מה?" "בוא נקפוץ ונראה אם יש חדש בפורום?" "אוף גם כן אתה.תעזוב אותי אני רוצה ללכת לישון" וכך לאחר התנצחות ארוכה הוחלט ברוב קולות להיכנס.והנה הפתעה. לא אשאל אותך כאן על אותה בדיקה אך שמח שהיא מאחורייך. על איזה מבחן את מדברת? לא זכור לי שסיפרת כאן עליו. ובקשר לכדור...אני חושב שהמתח שלפני יצר פחד והתרגשות אצלי וזה מה שמנע ממני גם אם הייתי רוצה את השנה.אני מקווה שזו "זריקה" חד פעמית של כדור נוסף.להבדיל מחוקי הפיסיקה שם בחוץ אצלנו המצב הפוך.קל לעלות-קשה לרדת. ושירי? שירי לא צריכה כדורים.היא יכולה לשבת בבית ולחסוך את הכסף של הנסיעות והזמן ולקבל במחשב תמצית ממה שנלמד בכל שעור.יש לה "שפה" עם הלימודים.מקסימום.במקום 98 תקבל 96...אני חושב שנסכים לעצום עין עם ציון כזה ולוותר לה. בכל אופן.אני שומע בחוץ את הצלילים הראשונים של הציפורים....רגע רגע....הם מדברות בניהן....משהוא על כך שהתנשמת כמעט תפשה את אחת מהן הלילה...רגע...עכשיו הן מדברות על מה הן מתכוונות לעשות היום...אה...שיחה רגילה...כמו כל יום... טוב.הגיע השעה לפרוש...המיטה קוראת לי..."בוא אלי...בוא אלי"...משחקת אותה מפתה...רק רוצה שאבוא לישון אצלה כמה שיותר שעות.... טוב.נראה לי שלקחתי את הכדור הלא נכון הלילה ורצף השטויות לא יגמר אם לא אעזוב את המקלדת.... נפגש כאן עוד מעט...

lupland

New member
"דיברתה אלי?" "לא" "אז מי דיבר?"

איזו הפתעה.כבר סגרתי את כל החלונות ואמרתי לעצמי (סובל מפיצול אישיות לכל מי שלא ידע עד כה): "אסף" "מה?" "בוא נקפוץ ונראה אם יש חדש בפורום?" "אוף גם כן אתה.תעזוב אותי אני רוצה ללכת לישון" וכך לאחר התנצחות ארוכה הוחלט ברוב קולות להיכנס.והנה הפתעה. לא אשאל אותך כאן על אותה בדיקה אך שמח שהיא מאחורייך. על איזה מבחן את מדברת? לא זכור לי שסיפרת כאן עליו. ובקשר לכדור...אני חושב שהמתח שלפני יצר פחד והתרגשות אצלי וזה מה שמנע ממני גם אם הייתי רוצה את השנה.אני מקווה שזו "זריקה" חד פעמית של כדור נוסף.להבדיל מחוקי הפיסיקה שם בחוץ אצלנו המצב הפוך.קל לעלות-קשה לרדת. ושירי? שירי לא צריכה כדורים.היא יכולה לשבת בבית ולחסוך את הכסף של הנסיעות והזמן ולקבל במחשב תמצית ממה שנלמד בכל שעור.יש לה "שפה" עם הלימודים.מקסימום.במקום 98 תקבל 96...אני חושב שנסכים לעצום עין עם ציון כזה ולוותר לה. בכל אופן.אני שומע בחוץ את הצלילים הראשונים של הציפורים....רגע רגע....הם מדברות בניהן....משהוא על כך שהתנשמת כמעט תפשה את אחת מהן הלילה...רגע...עכשיו הן מדברות על מה הן מתכוונות לעשות היום...אה...שיחה רגילה...כמו כל יום... טוב.הגיע השעה לפרוש...המיטה קוראת לי..."בוא אלי...בוא אלי"...משחקת אותה מפתה...רק רוצה שאבוא לישון אצלה כמה שיותר שעות.... טוב.נראה לי שלקחתי את הכדור הלא נכון הלילה ורצף השטויות לא יגמר אם לא אעזוב את המקלדת.... נפגש כאן עוד מעט...

3VIVI

New member
אוהבת את השקט הלילי

הכל בסדר ,,,מה חוץ מזה אספי? לקחתי היום כדור נוסף של פרדינזון-במקום 5מ'ג =10מ' וכניראה שזה מחזיק אותי לא בטעות כי אם בכוונה--(עברתי בדיקה קצת פולשנית וחשבתי שזה יעזור לי להתחזק ואכן כך היה ) תאר לך שאתה צריך ללמוד למבחן ואין לך כוחות יותר ,חייב לישון, מחליט ליטול סטרואיד אחד קטן ו-יש-,העיניים ניפתחות ומרץ חדש ממלא אותך לומד עד הבוקר- ומוציא ציון מעולה. (שירי- לא לעשות את זה ) אני בהשפעת התחריות של האתלטיקה בפריס (סטרואידים , וכאלה) ממש נהנת מכל רגע לצפות בארוע הגדול.....

ל3

New member
הי ויוי

חזרתי מחתונה של חברה טובה שלי ומרוב ההתרגשות והאנדרנלין לא יכולתי להירדם. יאלה, אני זזה ליום הערכות בבית ספר- מתה מעייפות

ritosh

New member
דניאלה, טוב לשמוע ממך../images/Emo140.gif

מקווה שהשיפור ימשיך!
ריטה

gaia20

New member
תראו תראו מי פה

שבע נזכרה בנו.... שבע יקירתי, לאן נעלמת לנו???

למעלה