הימין באירופה מתאחד נגד האסלאם

shm490

New member
הימין באירופה מתאחד נגד האסלאם

האם יש סיכוי לפירר אירופאי חדש ?

אסור ליהודים לתמוך בימין הקיצוני באירופה

גם אם נדמה למישהו שיש לנו 'אוייב המשותף'. אז ראשית רוב המוסלמים באירופה הם לא האוייב שלנו, ושנית - "אחרי יום שישי באה השבת", אחרי שהם יגמרו עם המוסלמים הם 'יתפנו' אלינו, כמו בעבר.

shm490

New member
אחרי? אולי אפילו קודם

האנשים הללו הם אנטישמים ונגד הכל .

Mishkafofer

New member
יש יהודים שיתפתו לתמוך במנהיגי ימין לאומנים

אם אני לא טועה בצרפת היו יהודים שתמכו בוילפן, שהוא היה לאומני אבל לא נאצי. אני יכול להבין את התמיכה הזו מזווית של פחד, למרבית יהודים אין בעיה עם העובדה שבכל מדינה שהם חיים יש רוב לאומי שקובע את סמלי המדינה ואת החגים, אזי יהודים יכולים לתמוך אבל עד גבול מסוים במנהיגים לאומנים, התפשטות איסלם קיצוני בקרב האוכלוסיה באירופה מן הסתם מפחידה את היהודים והם מעדיפים לתמוך במנהיגים לאומנים (כמו שאמרתי, מדינות לאום וליהודים אין בעיה עם כך כי אין להם תביעה טריטוריאלית כלשהי) שמדברים על חיזוק המדינה ושבירת סטטוס קוו , למשל יש מנהיגים מוסלמים קיצונים באנגליה שמטיפים להקמת חליפות מוסלמית, אני מניח שזה גורם ללא מעט יהודים לחוש לא בנוח, דבר אחד לחיות עם בריטים, אבל דבר שני הוא לחיות עם פנאטים שמטיפים להקמת מדינה דתית.

שקרים. יהודי צרפת תמכו ברובם הגדול בסרקוזי

ומיעוטם במועמדת הסוציאליסטית. רק נבלים אנטישמים מייחסים ליהודים תמיכה בימין הקיצוני.

Mishkafofer

New member
יש יהודים שיצביעו למועמד לאומני

לא כל מועמד לאומני הוא גם ימין קיצוני. אצלנו יש גם ערבים שהצביעו לביבי למרות שמצע מפלגת ליכוד הוא ישראל מדינת לאום יהודי. חוץ מזה יש גם יהודים שלא יודעים שהם יהודים ולכן יתכן ויתמכו במועמד לאומני. אני גם לא פוסל יהודים שסבתא מצד אמא היא יהודיה ולכן דה-פקטו הם יהודים אבל גם יתכמו במועמד לאומני, זה מעין משחק של הגדר מהו יהודי באירופה. אבל לצורך הדיון נניח שיהודי הוא מי שמזהה את עצמו יהודי וסביבתו מכירה בו כיהודי.

בשוליים. יש גם יהודים התומכים בשמאל הקיצוני

ובאיסלאם הטרוריסטי. זה אפס פסיק אפס אחוז. חבל שאתה בכלל נטפל לזה ומציג את הדברים כאילו היתה פה 'הצבעה יהודית'.

אסור ליהודים בכלל לתמוך באיסלמופובים ובמסיתים

זו חרב פיפיות שרק מעודדת בערות, שנאה וחיסול חשבונות.

Mishkafofer

New member
דמוניזציה של האיסלם ושל הערבים

הימין הקיצוני הוא במהותו כמו ששמו מעיד, קיצוני וקיצוניות היא הימנעות מחשיבה לוגית ומציאת פתרון אופטימלי. קבוצות ימין באירופה הופכים את המיעוטים לשעיר לעזאזעל ולא משנה מאיזה סיבה. כך למשל בצרפת בשנות ה30 טענו שיהודים שולטים בכל הכלכלה והם תופסים הרבה משרות. עכשיו יש בצרפת הרבה פחות יהודים, מן הסתם יש יותר משרות בכלל בלי שום קשר ליהודים ואתם יודעים מה? מצאו מישהו חדש לשנוא, את המיעוט המוסלמי, אבל הפעם המוסלמים אינם תופסים עבודות נחשבות אלה נטען שאינם עובדים בכלל, מקיצוניות אחד לשניה או שמיעוט כל כך מצליח שהוא מאיים על השלטון ועל הכלכלה המקומית או שהמיעוט כל כך נחשל וגם מאיים כל הכלכלה המקומית ועל השלטון בקיצור קיצוניות היא ראיה מעוות של המציאות.

הימין הכי קיצוני, הנאצי, תומך בערבים ובאיסלאם

הקיצוני בחזית אחת עם השמאל הקיצוני.. הימין הנאצי נפגש באנטישמיות שלו עם השמאל הקיצוני ועם האיסלאם הקיצוני והם יוצרים חזית אחת.

'תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם'

בס"ד שכן הנוצרים האמינו ומאמינים באחד מגדולי הצדיקים היהודים-ישוע המשיח ,או המכונה בפי המוסלמים:עיסא אל מסיח. בל נשכח שהרמב"ם,הרופא הדגול ואיש ההלכה החריף התאסלם(גם אם למראית עין) על מנת לשמור על חייו,אך בד בבד המשיך לדבוק בסתר בעיקרי הדת היהודית. אל נא נשכח מה נאמר בפרקי אבות:'בנפול אויבך אל תשמח...'. מאיתנו יצאו שתי הדתות המונותאיסטיות הללו.

מוחמד5

New member
תמיד היו בעולם

אוכלוסיות נרדפות ,פעם היו היהודים,פעם הקומנסטים,פעם הערבים בכלל,ועכשיו המוסלמים בפרט. לקחי ההיסטוריה לא נלמדים

הקומוניסטים שייכים בד"כ לרודפים

קרוביהם של 100 מיליון קורבנות הקומוניזם יודעים מי רצח את יקיריהם.

shm490

New member
יש בכל זאת הבדל

הקומוניסטים רצו לשנות את השלטון ואת החברה בארצות בהן גרו וחלק מהמפלגות הקומוניסטיות באירופה קיבלו הוראות ממוסקבה בעת המלחמה הקרה.המוסלמים הם מהגרים רובם מהגרי עבודה והם בחלק לא קטן אוכלוסיה עניה שנופלת כנטל על שרותי הרווחה המתקדמים של האירופיים .היהודים היו חלק מהמרקם החברתי של ארצות אירופה בחלק מהארצות הם נחשבו לאוכלוסיה אמידה ומשכילה (גרמניה , צרפת ,בריטניה ,הולנד ועוד )היהודים פרחו בשנים שלפני המלחמה הן כלכלית והן אינטלקטואלית בארצות מערב אירופה הם לא איימו על הארצות בהן הם גרו להיפך הם התגיסו לטובתן הם תרמו כלכלית ואקדמית והראיה היא כמות המדענים הרופאים הבנקאים והסוחרים הרבים שהיו מעמודי התווך של החברה .הם נרדפו רק בגלל דתם .

היהודים לא נרדפו 'בגלל דתם'

אלא בגלל השתייכותם *לעם היהודי* או ל'גזע' היהודי, שהוא מעבר לדת. גם יהודים מומרים נרצחו בשואה, למשל הנזירה אדית שטיין שנולדה כיהודיה והתנצרה. גם הקומוניסטים רדפו יהודים רק בגלל מוצאם, גם כאשר הם התבוללו ונטמעו בתוך הקומוניזם. כשהחליטו לרדוף אותם נזכרו במוצאם היהודי ובשמותיהם היהודיים המקוריים: גריגורי זינובייב-גרשון אהרונוביץ' רדומיסלסקי, קמנייב-רוזנפלד, לב טרוצקי-לאון דווידוביץ' ברונשטיין, ראדק-סובלסון וכד'. השמות היהודיים נמרחו בכל שופרות התעמולה שלהם.

שילכו לחפש...

אין בעיה עם האיסלאם, יש בעיה עם האיסאלם הקיצוני.. אבל בטח שלא ישנה לפאשיסטים העיקר למצוא מיעוטים לחסל.

שניה שניה מה הולך פה...? ../images/Emo13.gif

נדב, השתלט עליך על המחשב וירוס עוין? תגיד לי שאני מדמיין, או שחל בך קצת טיפה שינוי בזמן אחרון?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif נדב חמוד, הוא רק ראה

שהסביבה לא כל כך עוינת..אז אולי זה מה שגרם לו גם אני שמתי לב:) הוא עוד יהיה שמאלני גאה:)

למעלה