הימין כבר אינו רואה בעיניים!!

שמלת תחרה1

Well-known member
שי גולדן קורא לעידן עמדי לצאת להפגין בקפלן.
עידן עמדי בעיניי שי שמאלן, די עם הפילוג.

Harrington

Well-known member
מנהל
שיהיה שמאלן, למה לפלג? זו הדרך שנאמר הטון שבו נאמר, בא לפלג.
לא שמעתי את גולדן אבל עמדי התחיל את הפילוג כשדרש כל מיני דרישות מממשלת ישראל, בדמות שינויים בטקס הממלכתי שתכננה. אני לא יודע כאמור אם זה הופך אותו לשמאלן (אבל לדמרי מבין את ההשערה והחיבור שגולדן עשה משם לקפלן). אבל מי שפונה בפילוג ומנסה לפלג, לא אשמע ממנו טענות על כך שכאשר מגיבים לו או אז זה לפתע מהווה פילוג שדינו להיאסר.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא שמעתי את גולדן אבל עמדי התחיל את הפילוג כשדרש כל מיני דרישות מממשלת ישראל, בדמות שינויים בטקס הממלכתי שתכננה. אני לא יודע כאמור אם זה הופך אותו לשמאלן (אבל לדמרי מבין את ההשערה והחיבור שגולדן עשה משם לקפלן). אבל מי שפונה בפילוג ומנסה לפלג, לא אשמע ממנו טענות על כך שכאשר מגיבים לו או אז זה לפתע מהווה פילוג שדינו להיאסר.
אכן דינו של שי להיאסר.
ממתי להביע דיעה נחשב לדרישה?!

פולגאר

Well-known member
לטעמי, הוא התחיל אותו כסירב להדליק את המשואה ביום העצמאות האחרון שהיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לטעמי, הוא התחיל אותו כסירב להדליק את המשואה ביום העצמאות האחרון שהיה.
יכול להיות. אז נדמה לי שהוא שחרר הצהרה שהשאירה אותו לא במעמד של מפלג, אלא כמי שבאמת מתחמק מסוגיות שנויות במחלוקת. אולי אני טועה ואולי זה עניין של פרשנות. אבל הפעם הוא לגמרי העמיד את עצמו בצד המפלג (שכזכור הוא אותו צד שאוהב לצווח שהצד השני הוא המפלג ;-)).

למעלה