שמלת תחרה1
Well-known member
שי גולדן קורא לעידן עמדי לצאת להפגין בקפלן.
עידן עמדי בעיניי שי שמאלן, די עם הפילוג.
ואולי עידן עמדי באמת שמאלן? מה הבעיה עם זה או אם להגיד את זה?שי גולדן קורא לעידן עמדי לצאת להפגין בקפלן.
שיהיה שמאלן, למה לפלג? זו הדרך שנאמר הטון שבו נאמר, בא לפלג.ואולי עידן עמדי באמת שמאלן? מה הבעיה עם זה או אם להגיד את זה?
לא שמעתי את גולדן אבל עמדי התחיל את הפילוג כשדרש כל מיני דרישות מממשלת ישראל, בדמות שינויים בטקס הממלכתי שתכננה. אני לא יודע כאמור אם זה הופך אותו לשמאלן (אבל לדמרי מבין את ההשערה והחיבור שגולדן עשה משם לקפלן). אבל מי שפונה בפילוג ומנסה לפלג, לא אשמע ממנו טענות על כך שכאשר מגיבים לו או אז זה לפתע מהווה פילוג שדינו להיאסר.שיהיה שמאלן, למה לפלג? זו הדרך שנאמר הטון שבו נאמר, בא לפלג.
אכן דינו של שי להיאסר.לא שמעתי את גולדן אבל עמדי התחיל את הפילוג כשדרש כל מיני דרישות מממשלת ישראל, בדמות שינויים בטקס הממלכתי שתכננה. אני לא יודע כאמור אם זה הופך אותו לשמאלן (אבל לדמרי מבין את ההשערה והחיבור שגולדן עשה משם לקפלן). אבל מי שפונה בפילוג ומנסה לפלג, לא אשמע ממנו טענות על כך שכאשר מגיבים לו או אז זה לפתע מהווה פילוג שדינו להיאסר.
ווס?אכן דינו של שי להיאסר.
להבנתי האיש לא הסתפק בהבעת דעה אלא הציג דרישות, מה לעשות. אם זה לא המצב אשמח ללמוד על כך.ממתי להביע דיעה נחשב לדרישה?!
לטעמי, הוא התחיל אותו כסירב להדליק את המשואה ביום העצמאות האחרון שהיה.לא שמעתי את גולדן אבל עמדי התחיל את הפילוג כשדרש כל מיני דרישות מממשלת ישראל, בדמות שינויים בטקס הממלכתי שתכננה. אני לא יודע כאמור אם זה הופך אותו לשמאלן (אבל לדמרי מבין את ההשערה והחיבור שגולדן עשה משם לקפלן). אבל מי שפונה בפילוג ומנסה לפלג, לא אשמע ממנו טענות על כך שכאשר מגיבים לו או אז זה לפתע מהווה פילוג שדינו להיאסר.
יכול להיות. אז נדמה לי שהוא שחרר הצהרה שהשאירה אותו לא במעמד של מפלג, אלא כמי שבאמת מתחמק מסוגיות שנויות במחלוקת. אולי אני טועה ואולי זה עניין של פרשנות. אבל הפעם הוא לגמרי העמיד את עצמו בצד המפלג (שכזכור הוא אותו צד שאוהב לצווח שהצד השני הוא המפלגלטעמי, הוא התחיל אותו כסירב להדליק את המשואה ביום העצמאות האחרון שהיה.
זכותו לוותר. ברור שסימנו אותו בגלל הסירוב.לטעמי, הוא התחיל אותו כסירב להדליק את המשואה ביום העצמאות האחרון שהיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.