'הימלר הערבי' בדרך לעמוד התלייה

'הימלר הערבי' בדרך לעמוד התלייה

'עלי הכימאי', בן דודו של סדאם חוסיין ומי שהיה אחראי לרצח העם של הכורדים בעיראק יוצא להורג בימים הקרובים לאחר שמועצת הנשיאות העיראקית אישרה את תלייתו. 'עלי הכימאי' היה אחראי בין הייתר להשמדת אלפי כורדים בגז מרעיל. http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSCOL73793820080229?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0

אותם אמריקאים סיפקו את הנשק הכימי לעיראק

ואת הנשק הביולוגי כדי שסדאם ישתמש בו נגד הכורדים, ויש כאלה שמאשימים את איראן באירוע ולא את סדאם.

זה שקר שמאלני. אתה מוזמן להביא הוכחות

אחרת תצא גם אתה משקר. השקר הזה הופרך כבר פעמים רבות אבל שונאי אמריקה חוזרים עליו במתכונת גבלס: לשקר מספיק פעמים עד שמישהו יאמין. אני אגלה לך מאיפה היה לעיראקים נשק כימי (ולמצרים לפניהם עוד בשנות ה-60 בתימן, היכן שנאצר רצח אלפי תימנים בגז), אבל נראה קודם אותך מביא 'הוכחות' לטענותיך.

הלינקים שלך מוכיחים את ההיפך מטענת אקרא

61% מהסיוע הצבאי לעיראק בא מבריה"מ, הייתר בא מצרפת, סין, מצרים, ברזיל ומדינות אחרות. כל חיל האוויר, השיריון, התותחנים, הנשק הקל וכו' וכו' של סדאם בא מהמדינות האלה. הסיוע האמריקאי היה בשברירי אחוזים והתבטא במכירת מסוקים. The U.S. sold Iraq $200 million in helicopters, which were used by the Iraqi military in the war. These were the only direct U.S.-Iraqi military sales and were valued to be about 0.6% of Iraq's conventional weapons imports during the war.[42] The helicopters were demilitarized, however, without weapon systems so they were technically not considered weapon sales. בשום מקום בלינקים שלך לא מדובר שארה"ב סיפקה נשק כימי לעיראק, אלא נטען שעיראק השתמשה ברכיבים שונים שסופקו לה ממדינות אחרות כדי לייצר נשק כימי. זה כמו שישראל מספקת דשנים לפלסטינים והם מכינים מזה חגורות נפץ. בלינק שלך מסופר שהגרמנים בנו מפעל ליצור נשק כימי בעיראק וכי שורה שלמה של מדינות - סין, איטליה, צרפת, סינגפור, מדינות ערביות וכו' וכו' סיפקו חומרי גלם. אז למה לספר שקרים כדי לחפות על הפשעים של משטר ערבי נגד האוכלוסייה שלו? גם התמונה של ראמספלד עם סדאם שחוקה מרוב שימוש. כנגדה יש אלפי תמונות על פגישותיו עם מנהיגי ערב, עם נשיא צרפת, עם מנהיגי בריה"מ, סין וכו' אבל אף אחד לא טורח לפרסם אותן.

מוחמד5

New member
דייק אקרא

לא רק ארה"ב סיפקה נשק ביולוגי לעירקא, כזכור לך עיראק הייתה בת ברית של ארה"ב ,וישראל בת ברית של ארה"ב, ולכן רוב הנשק הכימי והביולוגי שסופק לעיראק , סופק ע"י ישראל.

ינשוף4

New member
אכן, בתוכנית בידור אתה יכול לספק "קטעים"...

זכורה לך פרשה שכונתה "איראנגייט"? במה עסקה?

אקרא ומוחמד, תקראו שוב את המאמר של דן שיפטן

הוא מכוון גם אליכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1826&msgid=113414385 שימו לב לקטע הבא: "אחת התוצאות החשובות היא ראיית עולם קונספירטיבית, המקשה מאוד על הערבים להבין כהלכה את עצמם ואת סביבתם ולהיערך כראוי להתמודד עם המציאות. תפיסת הקונספירציה מציעה הסבר נוח כדי לתרץ את כישלונות הערבים ואת הצלחת אויביהם הבלתי ראויים, במזימות חובקות עולם של כוחות השחור הציוניים והאמריקניים, שחברו במחשכים במטרה לנשל את הערבים מגדולתם."

אהרן

אין לי כוח להתרוצץ ולחפש לך מידע אודות חברות בארה"ב שסיפקו לסדאם רכיבים שעזרו לו לפתח את הנשק הכימי והביולוגי בכל זאת הדבר ידוע, ארה"ב הסכימה שסדאם ישתמש בנשק הכימי נגד האיראנים והעלימה עין מהשימוש בנשק, פולארד שלכם חשף את הדברים ועל כך הוא משלם מחיר כבד, גם ארה"ב השתמשה ואולי עדיין משתמשת בנשק כימי, עיין בשני הלינקים המצורפים.

אקרא: בעיות בהבנת הנקרא?

בלינק שלך כתוב: "אמש התפרסמה בוושינגטון פוסט כתבה שבה נחשף לראשונה (ע"פ מסמכים שרמת סיווגם ירדה כעת) כי ביקורו של ראמספלד בבגדד ב1984 נועד להעביר לעיראקים מסר מרגיע לאחר שהללו עשו שימוש בנשק כימי... בראיון רדיו בהקשר לכתבה בוושינגטון פוסט (NPR 12/20/03) ציין טום בלנטון שהחומר הארכיוני חושף הוראות כתובות ממזכיר המדינה דאז, ג'ורג' שולץ, לדונלד ראמספלד שבהן הוא מורה לו להבטיח לסדאם חוסיין שהצהרותיה של ארה"ב נגד השימוש בנשק כימי הן לצורך הציבור בלבד ושהן אינן צריכות להדאיג אותו; ושה"סיוע" האמריקאית לעיראק (במלחמתה נגד איראן) ימשך." מה כתוב בלינק? 1. ראמספלד ביקר בבגדד ב-1984. 2. העיראקים הפעילו לפני ביקורו נשק כימי נגד האיראנים. 3. שולץ הורה לראמספלד להרגיע את העיראקים שההצהרות האמריקאיות נגד השימוש בנשק כימי נגד האיראנים הן מן השפה ולחוץ בלבד ושהסיוע לעיראק במלחמה נגד איראן יימשך. אין בלינק הזה שום טענה שארה"ב סיפקה לעיראק נשק כימי. גם אם נאמין לידידי פולארד (ומפתיע אותי שאתה פתאום מצטט אותם, הרי מדובר ב'אנשי ימין') שהוא רצה להזהיר את ישראל מפני הנשק הכימי של סדאם שלאמריקאים היה מידע עליו שהם הסתירו מישראל הרי גם פולארד לא טען שהאמריקאים הם שסיפקו לעיראק את הנשק הזה. כדי למנוע ספק: לאמריקאים היו ויש בעלות ברית הרבה יותר חשובות מעיראק של סדאם והם מעולם לא סיפקו להן נשק כימי, אטומי או ביולוגי לניהול מלחמה. במילים אחרות: עיראק פיתחה בעצמה את הנשק הזה (גז עצבים וגז חרדל) שהוא לא מסובך וקיים עוד ממלה"ע ה-1, בסיוע מדינות אחרות ובעיקר חברות פרטיות, כפי שנחשף למשל במשפטים נגד חברות כאלה בגרמניה. כך למשל הגרמנים בנו בעיראק שישה מפעלים לייצור נשק כימי, ביניהם בסמארה ובפאלוג'ה שלא לדבר על מדינות אחרות כמו בריה"מ, צרפת וסין שהיו ספקיות הנשק הראשיות לסדאם. גם אם אני אסכים איתך שארה"ב ניהלה בראשית שנות ה-80 מדיניות הרפתקנית וצבועה כלפי עיראק ואיראן (פרשת 'איראנגייט'), הרי הפשעים של משטר סדאם כלפי אזרחיו וגם כלפי האיראנים היו *הפשעים שלו*. גם גרמניה הנאצית ייבאה כל הזמן כל מיני חומרים איסטרטגיים ממדינות אחרות (עד יוני 1941 בעיקר מבריה"מ, אח"כ למשל משוודיה) שסייעו לה לפתח את מכונת המלחמה הנפשעת שלה. אבל האחריות לפשעים היא *שלה* וכך גם במיקרה של עיראק הסדאמית.

ברור שהוא האחראי בסופו של דבר

זכור לי שהיו כמה חברות אמריקאיות שסיפקו ציוד לפיתוח נשק כימי וביולוגי, בכל מקרה העלמת העין היא הסכמה אמריקאית, ובכלל הדבר לא נחשב לכזה חמור בעיני העולם.

נכון, האמריקאים העלימו עין בתקופה מסויימת

ותמכו בגורמים רצחניים נגד מה שנראה להם כאוייב יותר גרוע. באפגניסטאן הם תמכו באיסלאמים הקיצוניים נגד הסובייטים ובמפרץ הם תמכו בתחילה בעיראק נגד איראן ואח"כ להיפך. בשני המקומות הם שילמו ביוקר על ההרפתקנות הזאת. אבל זה לא רק האמריקאים. האירופים בייחוד הצרפתים והגרמנים עוד יותר גרועים מהם. התמיכה שלהם בסדאם נמשכה עד 2003. ועל הרוסים והסינים לא צריך בכלל לדבר כי הם בעלי הברית העיקריים של משטרי הטרור הכי גרועים בעולם כמו איראן וסודן.

עצוב ופאטתי לחיות בעולם של "קונספירציות"

פנטזיונריות שלא היו ולא נבראו, מזימות שלא היו ולא נבראו, אינטרסים נסתרים שלא היו ולא נבראו, כאילו מישהו מחפש לדפוק בדרך לא דרך את הערבים/מוסלמים - דברים שלא היו ולא נבראו מעולם, מי שדופק את הערבים/מוסלמים הם הערבים המוסלמים בגלל שהם מסרבים להסתכל על המציאות כפי שהיא, מסרבים להתמודד עם המציאות והשינויים כפי שהם, במקום לתרץ באופן כל כך פאטתי את כישלונותם הם חייבים להודות בהם, לקחת אחריות מלאה ובלעדית לתוצאות שלהם ולעבור מהפך מחשבתי ותפיסתי, כזה שימוטט מאפס את העולם הערכים הנוכחי שלהם, הם צריכים לגבש זהות חדשה כי הישנה והמוכרת רק דופקת אותם. ברור לי שזה לא יקרה, זה בDNA שלהם להאשים את כל העולם במצבם ולא את עצמם, והכי מצחיק זה האובססיה שלהם לכבוד, אך אחד בעולם לא מכבד אותם, הם רק רוצים את הנפט שלהם ומפחדים מהטרור שלהם, אין שום כבוד, שום כלום. כבוד לא דורשים, כבוד מרוויחים.

הכל עובדות, לא דיעות, לא הנחות, לא סברות,

ע ו ב ד ו ת! יש לכם בעיה של אובססיה לכבוד (בלתי מוסברת כי אף אחד בעולם לא מכבד אותכם באמת), יש לכם משיכה אידיוטית ובלתי מוסברת לקונספירציות, מזימות וקונוניות שמעולם לא היו, יש לכם בעיה עם לקיחת אחריות על המעשים, יש לכם בעיה עם התמודדות עם המציאות על אתגריה לכן העולם הערבי מפגר אחרי העולם המערבי - אחד בורח, השני מתמודד. הכל עובדה, אתם תמיד חושבים שמישהו מנסה לדפוק אותכם ושכל מה שקורה לכם הוא לחלוטין לא באשמתכם... אולי זה מקל על ההרגשה...לכמה דקות, מנחם קצת, אבל למחרת תמיד קמים לאותה מציאות עגומה....

אתה בטוח?...../images/Emo6.gif

לא כגמעט הכל אצלכם זה "עשו לי אכלו לי שתו לי"?, קונספירציות בשפע, "כולם זוממים עלינו...", "הכל קנוניה עלינו", "רוצים לדכא אותנו", רוצים להשפיל אותנו", "פוגעים הכבוד שלנו...", הא, טרמינולוגיה מוכרת, כי זו הטורמינולוגיה, לצערכם כמובן. אני כבר הספקתי לשמוע את הטרמינולוגיה הזו הרבה, תכף תגיד לי שמי שמתרגם אותכם "לא יודע ערבית..." הוא יודע ערבית יותר טוב ממך מרוב הערבים בעולם.

למעלה