זה לא לגמרי מדויק שכן כדי שהחמאס ייחשב כמי שמפר את ההסכם, כמובן שלא צריך להגיע לחדירה לישראל עם 1,400 נפגעים.
בגלל הפרות קטנות של חמאס ממשיכים עכשיו בעסקת החטופים.זה לא לגמרי מדויק שכן כדי שהחמאס ייחשב כמי שמפר את ההסכם, כמובן שלא צריך להגיע לחדירה לישראל עם 1,400 נפגעים.
בתכל'ס, יש כאן בלבול לא קטן שהתקשורת מייצרת. הלכה למעשה אין הבדל גדול בין מצב בו הממשלה מתקדמת לעבר שלב ב' למצב בו היא לא עושה זאת. זה מהטעם הפשוט ששלב ב' כולל לכתחילה ובאופן מוצהר דברים שלא יכולים להתקיים. או שהחמאס יכריז שהוא פורש עצמו וסוגר את הארגון ברצועה, מה שלא עומד לקרות כמובן, או שישראל סוגרת את המלחמה מבלי להשיג את מטרותיה, מה שגם לא עומד להתרחש. התוצאה היא פיצוץ צפוי וידוע מראש שככל הנראה יוביל לחידוש הלחימה העצימה.
לא נותר אלא לקוות שהפעם, לאחר חילופי הגברי בפיקוד הבכיר וכו', ישראל תילחם מתוך שאיפה להשיג את מטרות המלחמה ומתוך כך תתכנס, לאחר מכן, לסיומה במהירות האפשרית.
זה לא לגמרי מדויק. אנחנו מגדירים את זה כ"הפרות קטנות", אבל תכל'ס בכלל לא בטוח שמדובר בהפרות. וכי יש משהו בהסכמים שאוסר על החמאס לערוך טקסים נלוזים בשלב העברת החטופים? מסופקני. אז כמובן שישראל משמיעה קולות של כעס וטוב וזה בסדר גמור ואך מתבקש. אבל ההפרה היחידה לעניות דעתי שבאמת הייתה עד עכשיו, הייתה הודעת דובר החמאס לפני שבוע שבשבת האחרונה לא ישוחררו חטופים, הפרה שהחמאס מיהר לחזור בו ממנה לאחר איומי ישראל (בגיבוי איומי טראמפ).בגלל הפרות קטנות של חמאס ממשיכים עכשיו בעסקת החטופים.
טעות בידיך, אני חלק ממחנה שאתה קורא לו רל"ב.זה לא לגמרי מדויק. אנחנו מגדירים את זה כ"הפרות קטנות", אבל תכל'ס בכלל לא בטוח שמדובר בהפרות. וכי יש משהו בהסכמים שאוסר על החמאס לערוך טקסים נלוזים בשלב העברת החטופים? מסופקני. אז כמובן שישראל משמיעה קולות של כעס וטוב וזה בסדר גמור ואך מתבקש. אבל ההפרה היחידה לעניות דעתי שבאמת הייתה עד עכשיו, הייתה הודעת דובר החמאס לפני שבוע שבשבת האחרונה לא ישוחררו חטופים, הפרה שהחמאס מיהר לחזור בו ממנה לאחר איומי ישראל (בגיבוי איומי טראמפ).
ברור על פניו שעל הפרות ממשיות ישראל תצטרך להגיב, גם אם זה יעורר צעקות ממחנה הרל"ב וחבריהם, עד כדי עצירת העסקה וחידוש הלחימה. כל זאת כאמור מעלה, גם בלי 07/10 חדש (שתכל'ס כרגע כלל לא עומד על הפרק ובלתי אפשרי מבצעית ברוך ה').
תהיה גאה כאוות נפשך. אין שום סתירה בין מה שכתבת כאן למה שציינת למעלה שמחנה הרל"ב יטען. רק אישרת את חלקם תוך התעלמות מהנדבך הנוסף. אשריך על כך, אבל הדברים ברורים לכל בר דעת.טעות בידיך, אני חלק ממחנה שאתה קורא לו רל"ב.
אם זה היה תלוי בי, פצצת אטום על עזה עוד היום.
לא מטוסים ולא רגלי, זה לא יעיל.
פצצת אטום. אני מוכן להקריב את החטופים שנשארו שם. עד מתי ניתן לקניבלים האלה "לנגן" על הרגישות שלנו לחיי אזרחינו וחיילינו. מה, להם אין חולשות?
להם אין מקומות שכואבים יותר?
אין דבר כזה. עד מתי ניתן להם לרמוס את הכבוד הלאומי שלנו?
עד היום נפלו בעזה קרוב לאלף לוחמים, אז עוד 20-30
אסור שחמאס ירגיש שחטופים הם תעודת ביטוח.
רק נשק להשמדה המונית.
כן, אני גאה להיות חלק ממחנה רל"ב
ומי החליט שרל"ב לא ברי דעת?תהיה גאה כאוות נפשך. אין שום סתירה בין מה שכתבת כאן למה שציינת למעלה שמחנה הרל"ב יטען. רק אישרת את חלקם תוך התעלמות מהנדבך הנוסף. אשריך על כך, אבל הדברים ברורים לכל בר דעת.
מאחר ולא כתבתי את מה שאתה מעוות מדברי, ממילא המשפט השני לא כל כך שייךומי החליט שרל"ב לא ברי דעת?
הפוסל במומו פוסל.
בכיףזה שאנחנו חלוקים בדעותינו, לא אומר שאתה צודק ואני טועה או להיפך. אולי הגיע הזמן שהביביסטים ילמדו לכבד דעה הפוכה
אז אתה החריג. אלה שעושים קמפיינים בעד החטופים בכל מחיר יתנגדו בתוקף להצעה שלך.טעות בידיך, אני חלק ממחנה שאתה קורא לו רל"ב.
אם זה היה תלוי בי, פצצת אטום על עזה עוד היום.
לא מטוסים ולא רגלי, זה לא יעיל.
פצצת אטום. אני מוכן להקריב את החטופים שנשארו שם. עד מתי ניתן לקניבלים האלה "לנגן" על הרגישות שלנו לחיי אזרחינו וחיילינו. מה, להם אין חולשות?
להם אין מקומות שכואבים יותר?
אין דבר כזה. עד מתי ניתן להם לרמוס את הכבוד הלאומי שלנו?
עד היום נפלו בעזה קרוב לאלף לוחמים, אז עוד 20-30
אסור שחמאס ירגיש שחטופים הם תעודת ביטוח.
רק נשק להשמדה המונית.
כן, אני גאה להיות חלק ממחנה רל"ב
אתה באמת "שופט" משפחות שיקיריהן חטופים?אז אתה החריג. אלה שעושים קמפיינים בעד החטופים בכל מחיר יתנגדו בתוקף להצעה שלך.
מי זה המטומטם הזה?
אז אני יתמצת לך את זה הרבה יותר טוב קצר וקולע במשפט אחד: כל מחבל בכיר מוסלמי פונדמנטליסטי רצחני שמשתחרר עלול להיות הסינוואר הבא.ב- 40 שניות בלבד, ההסבר הכי טוב שיצא לי לשמוע בתקשורת על
למה אסור להמשיך בעסקה עם חמאס.
אבל גם אם לא, והם ישארו עם הסחורה סוג ב כמו שקרה לחזבלה, זה לא סיבה לשחרר מחבלים.אז אני יתמצת לך את זה הרבה יותר טוב קצר וקולע במשפט אחד: כל מחבל בכיר מוסלמי פונדמנטליסטי רצחני שמשתחרר עלול להיות הסינוואר הבא.
בוא אני ימשיך לך את קו המחשבה הזה: כל תכנית מבצעית לחיסול מנהיגי חמאס, בוטלה/טורפדה/נדחתה ביוזמת ביבי. המשך שלטונו יביא לאותה תוצאה.אז אני יתמצת לך את זה הרבה יותר טוב קצר וקולע במשפט אחד: כל מחבל בכיר מוסלמי פונדמנטליסטי רצחני שמשתחרר עלול להיות הסינוואר הבא.
הרי כל השנים השמאלנים למיניהם היו נגד חיסול סינוואר. ולמה? כי התשובה שלהם היתה שחיסולו לא יעזור ואפילו עלול לגרום לזה שיהיה שם מישהו גרוע יותר.בוא אני ימשיך לך את קו המחשבה הזה: כל תכנית מבצעית לחיסול מנהיגי חמאס, בוטלה/טורפדה/נדחתה ביוזמת ביבי. המשך שלטונו יביא לאותה תוצאה.
הרי כל השנים ביבי היה בשלטון ואיזה מזל היה לו, שהיו לו השמאלנים למיניהם, להאשים אותם בכל מחדליו וכשלונותיו.הרי כל השנים השמאלנים למיניהם היו נגד חיסול סינוואר. ולמה? כי התשובה שלהם היתה שחיסולו לא יעזור ואפילו עלול לגרום לזה שיהיה שם מישהו גרוע יותר.
הרי כל השנים ביבי היה בשלטון ואיזה מזל היה לו, שהיו לו השמאלנים למיניהם, להאשים אותם בכל מחדליו וכשלונותיו.
ראשי מערכת הביטחון הגישו לו 6 תכניות מבצעיות לחיסול ראשי החמאס והוא ביטל את כולן, כי חמאס, לתפיסתו, היה נכס
======================= אבל השמאל אשם =======================
הוא ידע על כוונות חמאס לתקוף את ישראל ואפילו כתב זאת באחד מספריו
============== אבל השמאל אשם ==============
הוא פיטם את החמאס במיליארדים מקטאר, במזומן, ביוזמתו! לאורך שנים
============== אבל השמאל אשם ==============
כמה פעמים צריך להזכיר לך שביבי היה ראש ממשלה, שהוא ניהל את המדינה והוא קבע את המדיניות.שטויות ושקרים.
השמאל תמיד היה נגד חיסולים. הוא תמיד נתן את הדוגמה בלבנון שחיסלנו ואז קיבלנו את נסרלה.
עכשיו ממציאים שהצבא רצה? ובמקום אחר אמרו שביבי שמע לצבא שלא רצה ושבכלל בשבכ חשבו שצריך לחסל את סינוואר.
כולם ידעו בתאוריה שחמאס יכול לתקוף. בגלל זה בנו את המכשול התת קרקעי ואת הגדר החכמה. זה שזה לא עזר, זה סיפור אחר. כי למעשה כולם לא באמת הבינו.
ביבי המציא את עניין הכסף לחמאס, כדי לקנות שקט. זו היתה הקונספציה המפורסמת שלו. הוא שלח את יוסי כהן לקטאר, להכין את הקרקע.ואם הכסף לא היה מגיע לעזה, השמאל היה צועק שביבי גורם למשבר הומניטרי בעזה.
ושוב צריך להזכיר לך, שההתנתקות היתה יוזמה של הליכוד, בראשות אריק שרון ושביבי תמך בה ב-4 הצבעות נפרדות.ואם לא היתה ההתנתקות, לא היינו מגיעים בכלל למצב הזה.
אם אתה מדבר על שלטון דמוקרטי, אז אתה מתבלבל עם ארצות הברית.כמה פעמים צריך להזכיר לך שביבי היה ראש ממשלה, שהוא ניהל את המדינה והוא קבע את המדיניות.
אבל איזה מזל היה לו, שהיו לו "שמאלנים", להאשים אותם בכל הטעויות והמחדלים והפאשלות שעשה,
לאורך כל שנות שלטונו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.