הינה הטריק של לוסטינג

Eyalel

New member
הינה הטריק של לוסטינג

http://www.youtube.com/watch?v=NsS8cxJL3po&mode=related&search

homerJsimpson

New member
ידוע :>

מה שמעניין אותי זה איך הוא הסתובב והלך, והשטר נשאר להיות באוויר. יש שתי אפשרויות- או שהיה חוט שקשור גם לשטר, וגם לעמוד תאורה או כל דבר גבוה אחר שהיה מעליהם, אבל אני לא זוכר שהיה משהו כזה (תקנו אותי אם אני טועה). האפשרות השנייה היא, ששני חוטים נקשרו אל השטר, הזווית בינהם הייתה 180, והם נקשרו לעמוד או לכל מעמד אחר שהיה בצד. אבל אז- האם אף אחד לא הלך שם בצדדים ונגע בחוט? ואם יש לכם אפשרות שלישית- אשמח לשמוע.

LiranTheWizard

New member
כאן יש משהו אחר

יש כאן אביזר נוסף שלא אחשוף מה הוא בדיוק עושה אבל הוא מאפשר לבצע את דברים מדהימים. לדעתי הוא גם לא ניתן לרכישה בארץ. אני פעם מצאתי אותו באתר יפני.

LiranTheWizard

New member
לא, זה לא זה

זה משמש לקסמים מסוג אחר. ויצאו לו כבר כמה גרסאות (לאביזר ע"ש בע"ח מעופף, לאו דווקא ציפור). אני אוהב את שפת הקודים הזאת...

LiranTheWizard

New member
זה ITR בגרסה מיוחדת

שמצאתי באתר יפני. הוא עובד על מנגנון אלקטרוני שמאפשר לחוט להיגרר למרחק על כמה מטרים ולשטר (או כל אביזר קל אחר) להישאר באוויר. עם ITR רגיל אתה לא יכול לעשות את זה.

Ghostmize

New member
אני ראיתי דווקא

באחד מהסרטים שמלמדים קסמים שפעם הורדתי..שהדגימו גם את הציפור :) וגם את הקסם הזה בדיוק! (בגלל זה מאוד צחקתי כשראיתי את לוסטינג עושה את זה ב-ד-י-ו-ק כמו שראיתי בסרט) ופשוט הדביקו את החוט מצד אחד לשני... לוסטינג יחד להדביק את זה על עמוד תאורה ובצד השני על עמוד אחר...יש מליון דרכים כל עוד אף אחד לא עובר לו באמצע ואף אחד לא עבר כולם עמדו בחצי עיגול שלהם מודהמים....

אפשרות שלישית:

השערה שלי, האביזר שיש לי(שכנראה לירן דיבר עליו) מאפשר לי להתרחק 2 מטר בערך אם אני מתרחק יותר מידי החוט נקרע, ולוסטיג התרחק די הרבה, אז או שיש לו איזה כלי משודרג עם יותר חוט ויותר חזק או שפשוט מאוד זה חוט די ארוך שקצה אחד מוחזק אצל מישהו מהקהל(משת"פ) והשני מוחזק אצל אחד מהאנשים מאחוריו(אני מתאר לעצמי מישהו מההפקה או משהו), ואז יש חוט ארוך כמו חבל כביסה והוא פשוט מקפל את השטר עליו ככה שהם יכולים להזיז את המיקום של החוט אם מישהו עובר או משהו... אני מדבר על ריחוף השטר ספציפית, שאר הדברים היו בטכניקות אחרות...

homerJsimpson

New member
שני דברים

1. איך בדיוק ה- ITR שאתה מדבר עליו יכול להחזיק שטר באוויר כשלוסטיג מתרחק, בלי שהשטר קשור לעוד משהו? 2. משת"פים בקסמי רחוב (וגם בקסמי במה) זה הדבר הכי מלוכלך שיש. גם זו אפשרות, אני מקווה שהיא לא נכונה.

השטר נשאר תלוי על החוט

לא ממש הבנתי את השאלה.. החוט תפוס איפשהו (לדעתי משת"פ) כדי שאם מנסים לעבור אז הוא יכול לתמרן במקום שיהיה לזה מקום קבוע.

BolraK

New member
חחח אמנם זה קסם רחוב

אבל אתה שוכח שיש שם צוות הפקה שלם... זה יותר כמו קסם במה שהבמה היא הרחוב

adim44semel

New member
גדול נכון אתה קוסם

זה יפה כול הכבוד איפו מצאתה את הלינק אתה קוסם גדול כידועה חוקי הטבע עוד לא אישתנו יעני יושבים במיסעדה ופתעום קסם כזה יפה מענין מי איפו האכנות לקסם?

למעלה