הינה חייזר

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

כריסטין

New member
חרטה ברטה

חתולים בני יום לא נולדים עם עיינים פקוחות , עבודת פוטושופ נחמדה .

pcp1

New member
ככה גם אני חשבתי

אבל שוב זה לא דבר רגיל אז זה יתכן שהוא נולד עם עין פקוחה מה גם שזה סוכנות AP צילמה הם לא עד כדיי כך משועממים לעבוד על אנשים עם מתיחה זולה כזאת הם אחת הסוכנויות הגדולות בעולם בתחומה אם לא הגדולה מכולם לא ניראה לי זה מתיחה אבל אי אפשר לדעת

Gilliana

New member
נורא ואיום

לעשות מהיצור האומלל הזה חייזר... פשוט מזעזע! זאת מוטציה נדירה (בהנחה שבאמת לא מדובר בזיוף) שמי יודע כתוצאה ממה נגרמה - קרינה רדיואקטיבית, חומרים כימיים אחרים, חומרים ביולוגיים - אבל עדיין בסך הכל מוטציה ויצור קטן ואומלל.

AdonAsda

New member
זוהי מחלה נדירה שנקראת CYCLOPIA

והינה ההסבר שמופיע באתר הזה (אני ממליץ בחום לא להכנס לשם.) Cyclopia or synophthalmia (known medically as holoprosencephaly (HPE)) is a gross lethal deformity of the skull. The eyes are fused into a single enlarged eye that is placed below the nose (the nose may or may not form, if it forms it resembles a proboscis). Much of the face may be missing, such that the eye and proboscis (if present) are placed near the crown of the skull. Cyclopia results from a failure of the embryo's forebrain to divide into 2 hemispheres. It can result from defective genes or from certain toxins. These seem to interrupt development by interfering with a protein called Sonic hedgehog (Shh). Severe cases of cyclopia result in stillbirth or in death within a few hours of birth.

Gilliana

New member
אכן כמו שאמרתי - מוטציה

וזה בדיוק גם מה שכתוב כאן.

Chocoholic

New member
באותו אתר

יש דוגמה לחתול שנולד ללא חלק מוח קדמי. לפני כמה חודשים מישהו שם כאן קישור לסרטון שבו נראים אם ותינוקה, התינוק בבירור נראה מעוות והאם טענה שהוא תוצר הפרייה של חוצנים... הדמיון בין התינוק והחתול הוא גדול, לשניהם היו עיניים אדומות בולטות וללא "מצח" ולכן אני מניח שזו אותה תופעה. אגב, החתול הציקלופ הוא מגזע Ragdoll, שקיים רק כמה עשרות שנים אם אני לא טועה, והוא נוצר בהכלאה מכוונת ע"י בני אדם. זהו גזע יקר ומבוקש, יש בעלים שמזווגים בין חתולים שהם "קרובי משפחה", צאצאים לאותה אם, ואני לא אתפלא אם הסיכוי למוטאציות אצלם הוא גבוה.

AdonAsda

New member
וזה ניקרא ANENCEPHALY

חיפוש תמונות בגוגל יראה לך שתינוקות כאלה אכן ניראים "חייזרים" משהו. לגבי >גזע שקיים רק כמה עשרות שנים< אין בהכרח קשר, זה מופיע גם אצל בני אדם ובקר.

Silly LoveSong

New member
ואיפה שאר התמונות?

היא הרי צילמה 4 תמונות בזוויות שונות. למה שאר התמונות לא מתפרסמות?

ירדן121

New member
בערוץ שמונה הייתה תוכנית על תאומים

סיאמיים. והיתה ילדה שנולדה עם שני ראשים.

למעלה