הינה רויטלוש עם בטן של חודש חמישי

rinutza

New member
איזה מקסים זה - בטן של הריון ../images/Emo45.gif

ממש יפה. ואגב החולצה מקסימה - רמי-לי???

rona25

New member
וואללה? ומה המחירים?

אני רוצה לדעת ולהכין את עצמי כאשר יהיה רלוונטי (בינתיים אין כל כך בטן אבל נראה לי שהשמנתי כי אני מרגישה דובית למדי )

סה"כ המחירים סבירים . כמובן שהם

יקרים יותר מהבגדים שהייתי קונה לי קודם אבל אין בררה. חוץ מזה יש שם בגדים ממש לצעירות , ולרזות כך שזה דיי התאים לי.

rona25

New member
העניין הוא שאני מתלבשת כיום

די צמוד (ז"א חולצות צמודות) אבל לא חונק ומתפוצץ ופרחי אלא צמוד סביר כזה, אלגנטי בעיקר ואני מנסה לחשוב מה אני אלבש בחודשים מתקדמים ואין לי ממש בגדים!!! מצד אחד אני לא רוצה להתלבש באוהלים ואוברולים מימי תרפפ"ו ומצד שני אני ממש, אבל ממש שונאת את האופנה החדשה והכה שינקינאית של בנות שלובשות בהיריון מתקדם (חודש שמיני - תשיעי) חצאיות מיני וגופיות צמודות והבטן מבצבצת במלוא תפארתה החוצה..... נשבעת לכן יש מישהי אצלי בעבודה שכנראה לא הפנימה את העובדה שהיא בהיריון ומתלבשת ככה (ואני לא ממש חסודה או דתית, פשוט זה לא נעים לראות את זה) מה אתן חושבות על הנושא הזה (או שמא נפתח שרשור חדש)???

rinutza

New member
גם ברמי-לי וגם בFOR2- יש מכנסיים

שנראים כמו מכנס שהיית קונה בחנות בגדים רגילה - אני קניתי כאלה ואני ממש מרוצה - ההבדל היחיד הוא שיש מרווח גדילה בבד באזור הבטן (פטנט כזה עם גומי וחורים שמצמיד את הבד אליך לפי גודל הבטן). החולצות זה באמת קצת בעיה, גם אני עדיין לא ממש הבנתי עם מה אני אמורה ללכת, כי אני קטנה ורזה ולא נראה לי כל החולצות הענקיות האלה. אבל אפשר פה ושם למצוא דברים שלא נראים כמו אוהל. אם את עולה על רעיון, רק תגידי.

גם אני קניתי מכנסיים כאלה

עם גומי ולולאה וזה מתריב. ממש אחלה. לגבי החולצות דווקא מצאתי ברמי לי חולצות שפשוט מתרחבות קצת למטה , וממש לא נראות כמו אוהל. גם אני רזה סה"כ והייתי רגילה ללכת עם חולצות צמודות , וזה דיי קשה לי להתרגל לרחב, אז עדיין אני פה ושם מנסה בכל זאת להכנס לחולצות הרגילות שלי. ודרך אגב שמלות זה פתרון מעולה- אני הולכת עם שמלות צמודות , שמבליטות מאד יפה את הבטן וכולם ממש מחמיאים לי שזה הרבה יותר יפה מכל הרחב הזה... אז דווקא כל השמלות שלי עדיין בשימוש..

רונה גם אני שונאת לראות את

הבנות שבחודש שמיני תשיעי הולכות ממש עם חולצת בטן - לדעתי זה ממש לא יפה וגם אני לא דתית או חסודה. לדעתי זה פזוט באמת לא לעניין . אבל כמו שרשמתי בתגובה לרינת, אני הולכת עם בגדים צמודים שמבליטים את הבטן , אבל אני לא יודעת איך זה יהיה הלאה שהיא עוד תגדל ותתנפח יותר.

rinutza

New member
נכון, קניתי שם מכנסיים ושלוש חולצות

רציתי את החולצה שאת לובשת אבל היה רק בחום וזה לא היה מדהים.

למעלה