הינה!!! לכל אותם אנשים שחושבים שדתי פירושו ימני
צ ציפור האגמים New member 19/8/05 #2 הינה!!! לכל אותם אנשים שחושבים שדתי פירושו ימני "אני חילונית כן כתומה" .
K kobik15 New member 20/8/05 #6 כי דגל ישראל הוא אחד והוא כחול.. ואל תערבבו את הכתום הפאשיסטי שלכם בסמלים הלאומיים.
D deathcaster New member 20/8/05 #7 סליחה?! לא ראיתי שהיתה להברברים מגוש קטיף שום בעיה לקרוע ולשרוף את הדגל , ואתה חושב ששינוי תמונה בפוטושופ או משהו דומה יעזור ? הבעייה הרבה יותר חמורה.
סליחה?! לא ראיתי שהיתה להברברים מגוש קטיף שום בעיה לקרוע ולשרוף את הדגל , ואתה חושב ששינוי תמונה בפוטושופ או משהו דומה יעזור ? הבעייה הרבה יותר חמורה.
ה הנחליאלי New member 20/8/05 #8 הכתום כבר התערבב והפעם הוא הפסיד. לשמחתי. אבל אין ברירה, עדיין הם העם שלי. ואם, חלילה, יום אחד הכתום ירוויח בלית ברירה עדיין אני העם שלו. ואם לא נבין את זה, הדגל ייקרע. ואז כתום וכחול הלכו לים, כתום טבע, והכחול גם.
הכתום כבר התערבב והפעם הוא הפסיד. לשמחתי. אבל אין ברירה, עדיין הם העם שלי. ואם, חלילה, יום אחד הכתום ירוויח בלית ברירה עדיין אני העם שלו. ואם לא נבין את זה, הדגל ייקרע. ואז כתום וכחול הלכו לים, כתום טבע, והכחול גם.
K kobik15 New member 20/8/05 #10 סליחה??? לא הבנתי את הקשקוש שלך... אתה מראש מניח שני עמים? כתום וכחול?
O One Echoe New member 20/8/05 #12 שמאחוריה מסתתרים, כמובן הרבה דיעות שונות אבל עדיין אנחנו עם אחד! וכולנו רוצים במטרה אחת! כולנו אחים!